I Tappi se už oblékl do vánočního!

tappi_a_prvni_snih_nahledovy
Kdo z nás by občas nechtěl být statečným vikingem! Ponořte se do kouzelného světa plného zvířátek a zažijte mnohá nečekaná dobrodružství. Tappi a jeho sobí kamarád Chichotek vás rádi uvítají ve své lesní chaloupce.

První díl z nové série Tappi a přátelé.

Vítejte v kouzelném, zasněženém světě usměvavého Tappiho!

V Šeptajícím lese bydlí viking Tappi se sobíkem Chichotkem. Společně chodí na procházky, připravují se na zimu a navštěvují kamarády – bobra Rachotka, veverku Čiperku a medvěda Břicháče. Čas od času však do Šeptajícího lesa přijde nečekaná pohroma. To pak Tappi s Chichotkem bez váhání opustí svou útulnou chalupu, aby všechno napravili. Někdy se z nezvaného hosta vyklube nový kamarád, jindy oba přátelé skončí celí zmáčení. Nic, co by nespravil šálek horké čokolády.

První díl z nové série Tappi a přátelé přináší deset krátkých příběhů doplněných půvabnými barevnými ilustracemi. Pokračování s názvem Tappi a narozeninový dort připravujeme k vydání na jaro 2016.

 

Tappi a první sníh

Autor: Marcin Mortka
Ilustrovala: Marta Kurczewska
Přeložil: Michael Alexa

Počet stran: 52
Vazba: vázaná
Formát: 203×247 mm
ISBN: 978-80-7491-595-6
Doporučená cena: 249 Kč

 

Knihu Tappi a první sníh vydalo nakladatelství Host.

Další knihy o Tappim

 

Tappiho putování po Šumících mořích můžete podrobněji prozkoumat také u nás!

Navštívit samotného Tappiho můžete i na jeho vlastních stránkách a rovnou si u toho zahrát i nějakou tu hru…

O autorovi

Marcin-MortkaMarcin Mortka se narodil v roce 1976 v Poznani. Je absolventem skandinavistiky a učí angličtinu a norštinu. Píše knihy pro děti a mládež a fantasy.

Zdroj informací a fotografie: nakladatelství Host


Nakladatelství Host vydává především kvalitní českou a překladovou prózu, poezii, literární teorii i literaturu naučnou. V posledních letech se výrazně rozšířila řada překladové beletrie, severských kriminálních románů a thrillerů.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeTappi a první sníh

Mortka, Marcin

Host, 2015

Napsat komentář