Jak velkou moc má Bilderberg?

bilderberg_perex
Jistě už jste někdy slyšeli o „Bilderbergu“. Tato skupina mocných tohoto světa by se měla scházet, střádat plány a určovat, co se stane. Říká se, že je vše v jejich moci. Ale je to pravda? Jak je to celé doopravdy? Odpoví nám politolog Gerhard Wisnowski.

Kdo ze zákulisí řídí světovou politiku…? Proč se každým rokem schází vždy na tajném místě a za nejpřísnějších bezpečnostních opatření finanční, průmyslové, politické a mediální elity spolu s generalitou a tajnými službami a o čem jednají? Proč jsou zasedání skupiny Bilderberg utajována před veřejností, přestože se jedná především o věc veřejného zájmu? Má národní stát šanci proti „světovému koncernu“? Jak to bylo se založením Evropské unie doopravdy? Proč musela být bombardována Jugoslávie? Je šlechta již bez politického vlivu? Co mají jezuité společného s dnešními elitami? K čemu mají sloužit krize a kdo je řídí? Jakou roli hraje židovská lobby v americké politice a co je to Projekt pro nové americké století?

Na základě málo dostupných dokumentů se na všechny tyto a další otázky snaží dát odpověď bestsellerový autor Gerhard Wisnewski ve své knize BILDERBERG – kdo tahá za nitky moci. Autor nachází zajímavé souvislosti ve sférách mocných tohoto světa, které otevřou mnohému z nás oči, protože mainstreamová média většinou takový úhel pohledu na věci nepřináší.

Ukázka

Tegernské jezero, 6. května 2005. Doktoři to zase jednou rozjeli. Podle informací jednoho deníku se koná v  luxusním hotelu Dorint v  Rottach-Egernu lékařský kongres. Stetoskop, anebo doktorský kufřík byste však u  účastníků hledali marně. Protože ve  skutečnosti to nejsou žádní lé- kaři. To je pouhá kamufláž. Údajné setkání lékařů je spíš zasedání světové vlády. Toho názoru jsou každopádně kritici „Bilderbergu“, jak se tato skupina pojmenovala podle názvu jejího prvního místa setkání.

Koncem dubna 2005 zažili manažeři exkluzivního hotelu setkání třetího druhu. Již před delší dobou zabukovala kompletně celý hotel na  tři dny jakási mezinárodní firma. A  nyní tato firma odložila masku a  hotelovému managementu ukázala, o koho se ve skutečnosti jedná: O Bilderberg.

 

BILDERBERG – kdo tahá za nitky moci

Autor: Gerhard Wisnewski

Počet stran: 320
Vazba: brožovaná
Formát: 145 x 205 mm
ISBN: 978-80-87642-31-3
Doporučená cena: 323 Kč

 

 

Knihu BILDERBERG – kdo tahá za nitky moci vydalo nakladatelství Keltner Publishing.


Keltner Publishing je mladé české nakladatelství, vydávající motivační a inspirativní knihy pro děti a dospělé od českých i zahraničních autorů. Věnují se také vydáváním vlastních knih v cizích jazycích a vydáváním knih v elektronickém formátu.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeBILDERBERG – kdo tahá za nitky moci
Spiknutí špiček z ekonomiky, politiky a médií

Wisnewski, Gerhard

Keltner Publishing, 2015

Napsat komentář