Zahrajte si o inspiraci na tvoření i vaření nejen s dětmi

Smart-press-dle-vyberu-perex
Je pro vás vaření zábava a využíváte svůj um pro obdarování blízkých jedlými dárky? Nebo vás naopak pobyt v kuchyni stresuje, protože kolem vás pobíhají děti a chtějí se přidat? V obou případech můžete v našem článku načerpat inspiraci a vaření si užít.

S láskou vyrobený dárek, který se dá navíc i sníst a je tak dobrý, že se po něm obdarovaný bude olizovat až za ušima, jistě potěší každého. A že máte pouze 10 minut, protože pozvánka na oslavu přišla na poslední chvíli? I s výrobou takového překvapení si poradíte s pomocí knihy Denisy Bartošové, která je plná nejen receptů, ale také návodů pro šikovné ruce. Ovšem v případě, že máte doma malého kuchaře, který vám rád pomáhá, bude se vám hodit spíše kuchařka Petry Novotné. Vyberte si sami, která z autorek je vám svými nápady a tipy užitečnější. Právě nyní mají navíc dva z vás šanci vyhrát jednu z knih v soutěži, kterou vám přinášíme ve spolupráci s nakladatelstvím Smart Press.

Nakladatelství Smart Press založila v roce 2005 Martina Boledovičová. Díky úspěšným knihám, které vydává, se o nakladatelství dozvěděly desítky tisíc čtenářů. Nakladatelství se věnuje především vydávání originálních kuchařek nadšených českých autorů.

 

Láskominy Denisy Bartošové

Laskominy-Denisy-Bartosove-ukazkaUdělejte svým milovaným radost dárkem s příběhem. Takovým, který je s láskou ručně vyrobený, krásně zabalený a navíc se dá sníst. Anebo darujte samotnou knihu plnou návodů na nazdobené dobroty a inspirace pro tvoření.

Druhá kniha Denisy Bartošové – autorky, která je svou kreativitou a nenechavýma rukama pověstná, by neměla chybět všem těm, kterým není líno vdechnout dobrým nápadům život. Denisa vám pomocí podrobných postupů pomůže vytvořit věci, na které byste si sami možná netroufli, a to za pár chvil i za pár kaček! Nechte promluvit své tvořivé já a darujte blízkým nebo sami sobě ručně vyrobené láskominy!

Můžete se těšit na 13 nadupaných kapitol jedlých dárků k nejrůznějším příležitostem, inspirativní nápady na kreativní dárky pro všechny, last minute tvořivé a jedlé dárky do 10 minut, Denisiny oblíbené recepty, v každé kapitole Deník – prostor pro vaše poznámky, tipy a vychytávky.

Jedlé i kreativní dárky a skvělé recepty po celý rok

Autorka: Denisa Bartošová

Vydalo: nakladatelství Smart Press
Počet stran: 200
Vazba: pevná bez přebalu
Vydáno: 10/2015
ISBN: 978-80-87049-75-4

Přečtěte si více o knize Láskominy Denisy Bartošové, ze které si také můžete prohlédnout ukázku. A nezapomeňte ani na naši reportáž ze křtu.

 

Vaříme s dětmi pro děti

Varime-s-detmi-pro-deti-ukazkaTato kuchařka je skvělou inspirací pro všechny maminky, které rády vaří svým dětem originální, chutná a zdravá jídla, a také pro všechny ty, které rády tráví čas s dětmi v kuchyni a krůček po krůčku je učí, jak zacházet s vařečkou a dalším náčiním.

Petra Novotná, grafička, fotografka, ale hlavně máma, připravila společně se svými malými dětmi kuchařku plnou krásných jídel, která budou chutnat dětem i vám. Takových jídel, na nichž děti projeví svou kreativitu a další dovednosti. Petra chce maminkám ukázat, že není třeba být přehnaně ve stresu z toho, co děti dostávají na stůl, naopak! I v kuchyni je třeba si to s těmi nejmenším i patřičně užít!

Kniha je psaná jak pro maminky, tak pro děti. Tučně jsou vyznačeny postupy pro malé kuchaře, klasickým písmem pak pokyny pro velké kuchařky. Naučte své děti při vaření rozpoznávat nejrůznější suroviny i jejich vlastnosti, naučte je zapínat i vypínat troubu, opatrně krájet ovoce i zeleninu do salátu, míchat, válet a hlavně se z dobrého jídla těšit!

Pro maminky a děti od 3 do 10 let

Autorka: Petra Novotná

Vydalo: nakladatelství Smart Press
Počet stran: 208
Vazba: pevná bez přebalu
Vydáno: 11/2015
ISBN: 978-80-87049-79-2

Přečtěte si o knize Vaříme s dětmi pro děti více a prohlédněte si na fotografiích, na co se můžete těšit.

 

Vyhrajte knihy Láskominy Denisy Bartošové a Vaříme s dětmi pro děti

Užijte si zábavu v kuchyni, ať už jste sami, nebo máte malé pomocníky. I s těmi se dá totiž připravit jídlo bez stresu a vaše ratolesti se mohou naučit nové věci, jako je poznávání nejrůznějších surovin a jednoduché postupy. Nechte své děti projevit kreativitu i jinak, než jen pomocí pastelek, Petra Novotná vám s tím pomůže. A později si možná troufnete s malými kuchaři zkusit připravit i nějaké jedlé dárky pro jejich kamarády. Na ty najdete inspiraci zase v druhé knize, ve které se s vámi Denisa Bartošová podělí o kreativní tvořivé nápady a také skvělé recepty na celý rok.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Smart Press vám navíc přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou jednu z knih Láskominy Denisy Bartošové a Vaříme s dětmi pro děti vyhrát. První výherce si vybírá libovolný z titulů a druhý získává ten zbylý. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihy
Láskominy Denisy Bartošové a Vaříme s dětmi pro děti
probíhá od 14. do 27. listopadu 2015.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o Láskominy a Vaříme s dětmi pro děti

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeLáskominy Denisy Bartošové
Jedlé i kreativní dárky a skvělé recepty po celý rok

Bartošová, Denisa

Smart Press, 2015

zobrazit info o knizeVaříme s dětmi pro děti
Pro maminky a děti od 3 do 10 let

Novotná, Petra

Smart Press, 2015

Napsat komentář