Inspirace pro duševní pohodu

more
S dnešními představovanými knihami se podíváme hlouběji do sebe, do své duše, na svou podstatu… Pojďte společně s knihami ovlivnit druhou polovinu svého života a objevit nemalé možnosti rezonanční medicíny nebo psychomagie.

Nástup středního věku či odchod do důchodu neznamená konec, právě naopak! Pojďte společně s Angeles Arrien objevit nekonečné možnosti Druhé poloviny života.

Čelíte krizi středního věku či odchodu do důchodu? Všímáte si na sobě změn souvisejících s věkem? Toužíte po větší hloubce a smysluplnosti? Přejete si, aby i druhá polovina vašeho života byla naplňující a výjimečná?

Najdete-li odvahu se ve středním věku změnit, stane se podle Angeles Arrien zázrak. Budete otevřenější, hlubší, silnější a jemnější. Vrátíte se k nejvyšším hodnotám své duše. A v tom okamžiku budete připraveni vytvořit svůj odkaz: otisk svého snu o našem světě – snu, který se ve druhé polovině života může naplno uskutečnit.

Pomocí obrazů, poezie, metafor a dalších forem symbolického jazyka z různých kultur světa nás Angeles Arrien seznamuje s osmi branami zasvěcení. Když se vám podaří jimi projít a přijmout jejich dary, budete odměněni nalezením smyslu a účelu života a dosáhnete duchovní zralosti. Ve Druhé polovině života projdete krok za krokem každou z osmi bran moudrosti tak, abyste mohli prohloubit své nejcennější vztahy, využít své dosud opomíjené talenty a zaměřit pozornost v této životní fázi nikoliv na ambice, ale na smysl a význam.

Druhá polovina života

Autor: Angeles Arrien
Přeložila: Petra Vlčková

Počet stran: 208
Vazba: vázaná
Formát: 140×210 mm
ISBN: 978-80-7370-260-1
Doporučená cena: 259 Kč

Knihu Druhá polovina života vydalo nakladatelství Synergie Publishing SE.

Nakladatelství Synergie Publishing SE je malé, ale rychle rostoucí nakladatelství zaměřené na vydávání motivační literatury – takové, která ukazuje čtenářům cesty k plnějšímu, šťastnějšímu, ale i bohatšímu a odpovědnějšímu životu. Vydavatelství Synergie u nás jako vůbec první nabídlo knihkupcům tarotové a vykládací karty a i dnes s předstihem vydává publikace o zdravém životním stylu, ať už jde o moderně pojaté kuchařky, inspirující příběhy ze života, knihy o duchovním a osobnostním růstu určené speciálně pro muže nebo motivační knihy vhodné pro manažery, byznysmeny, zaměstnance, jejich šéfy, ale i aktivní ženy na mateřské dovolené.

————————————————

Následujte Otmara Jennera a naučte se léčit své tělo pozitivními myšlenkami. Všechno souvisí se vším. Objevte sílu Rezonanční medicíny pomocí této knihy.

Víra tvá tě uzdraví – z této známé pravdy vychází známý duchovní léčitel. Všechno je v pohybu – náš duch, tělo i pocity. A všechno se vším souvisí. Proto mohou „rezonovat“ také orgány s myšlenkami. Pozitivní myšlenky uzdravují – negativní naopak vyvolávají problémy a nemoci. Tyto poznatky tvoří základ stručné příručky Otmara Jennera, od něhož už v Betě vyšla Spirituální medicína. S pomocí jednoduchých cvičení a názorných příkladů se naučíme rozproudit v těle léčivou energii.

Rezonanční medicína v kostce

Autor: Otmar Jenner
Přeložila: Lucie Navrátilová

Počet stran: 110
Vazba: brožovaná
Formát: 115×165 mm
ISBN: 978-80-7306-754-0
Doporučená cena: 159 Kč

Knihu Rezonanční medicína v kostce vydalo nakladatelství Pavel Dobrovský – BETA.

Pokud vás zaujala tato kniha, prolistujte si dostupnou ukázku.

Firma Pavel Dobrovský BETA s.r.o. byla založena v roce 1990. Věnuje se nakladatelské činnosti, distribuuje knižní produkci od více než 300 nakladatelů a obchodních partnerů po celé České republice. Provozuje maloobchodní síť prodejen, spolupracuje s knihovnami, školami, nemocničními zařízeními, kterým poskytuje zajímavé slevy. Každý měsíc uvádí firma na trh mnoho nových titulů. Široký výběr knih a serióznost podniku stále zvyšuje zájem obchodních partnerů o spolupráci.

————————————————

Alejandro Jodorowsky vám ve své knize představí svou terapeutickou metodu nazvanou Psychomagie. Bojujte s traumaty a psychologickými poruchami psychomagií.

Jsme nemocní. I když navenek můžeme překypovat zdravím, každý si v sobě nese nějaké trauma – nejčastěji z útlého dětství – které mu brání plně se realizovat a vést šťastný a plnohodnotný život. Alejandru Jodorowskymu během bouřlivého a plodného života pod rukama vykrystalizovala svérázná terapeutická metoda, kterou nazývá „psychomagie“. S traumaty a psychickými poruchami se nesnaží bojovat represivními postupy medicíny, ale prostřednictvím imaginace, umění, tvůrčího přístupu a kontaktu s nevědomím. Jodorowsky nechce být guru ani postmoderní šaman s iPhonem a obrázkem Panenky Marie. Je znalcem náboženských a hermetických tradic, ale neváže se na ně. Snaží se být „civilním světcem“, který si za svou terapeutickou praxi nenechává platit ničím jiným než dopisy klientů. Některé z nich obsahuje i tato kniha.

Psychomagie

Autor: Alejandro Jodorowsky
Přeložili: Matouš Jaluška – Michal Špína

Počet stran: 344
Vazba: brožovaná
Formát: 135×200 mm
ISBN: 978-80-7530-012-6
Doporučená cena: 347 Kč

Knihu Psychomagie vydalo nakladatelství Malvern.

Nakladatelství Malvern vzniklo na konci 90. let minulého století. Těžiště vydavatelské činnosti tvoří západní spirituální tradice, mystika, religionistika, alchymie, hermetismus, literární věda, kulturní antropologie, knihy mezioborové, umělecká beletrie a poezie, přírodní vědy, knihy pro děti a rodiče a dílo filosofa a biologa Zdeňka Neubauera.


Chcete i vy duševní pohodu? Zapojte se do našich aukcí, kde najdete mnoho dalších inspirujících knih.

Která z dnešních knih vás nejvíce zaujala? Napište nám svůj názor v komentářích.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePsychomagie
Nástin panické terapie

Jodorowsky, Alejandro

Malvern, 2015

zobrazit info o knizeRezonanční medicína v kostce

Jenner, Otmar

Pavel Dobrovský – BETA, 2015

zobrazit info o knizeDruhá polovina života

Arrien, Angeles

Synergie Publishing SE, 2015

Napsat komentář