Získejte autentické příběhy z Ground Zero

Veze-pribeh-11-zari-perex
11. září v roce 2001 se na chvíli zastavil čas. Málokdo může říct, že si nepamatuje událost, která v ten den obletěla a navždy změnila svět. A právě nyní si můžete poslechnout audioknihu plnou vzpomínek a skutečných příběhů o práci záchranářů.

Největší tragédie moderních dějin

11. září 2001. Den, který navždy změnil svět. Z největšího mrakodrapu v New Yorku je během pár hodin Ground Zero.

Strhující a pravdivý příběh česko-amerického architekta, přímého účastníka pádu newyorských věží. Svou obětavostí a za použití odborných znalostí přispěl k záchraně mnoha lidských životů a urychlení odstraňování trosek WTC. Nahlédněte spolu s ním do zákulisí největší tragédie moderních dějin. Poznejte řadu technických detailů, ale i lidských osudů, dávajících celému příběhu další rozměr.

 

Věže. Příběh 11. září

Autor: Jiří Boudník

Vydalo: nakladatelství Tebenas
Interpret: Pavel Batěk
Délka: 2CD – 11 a půl hodiny
Vydáno: 9/2015
EAN: 8594177770061

Přečtěte si více o audioknize Věže. Příběh 11. září, kterou do soutěže věnovalo vydavatelství Tebenas. Můžete si také přečíst naši reportáž ze křtu CD.

 

Vyhrajte audioknihu Věže. Příběh 11. září

Poslechněte si autentické příběhy lidí, kteří se po děsivých událostech 11. září 2001 přímo podíleli na hledání obětí a odklízení trosek WTC. Jiří Boudník se do záchranných prací zapojil ihned druhý den a svými 3D modely přispěl k záchraně mnoha životů. Ze svých vzpomínek potom vycházel při psaní knihy, která bylo předlohou audioknihy Věže. Příběh 11. září. Nebudeme prozrazovat, co vše na vás čeká, ale jednu perličku přece jen poodhalíme. Tetování, jehož fotografii najdete na obalu, si nechal jako vzpomínku na své kolegy a součást terapie vytetovat hasič Tiernach Cassidy, který jako jediný ze zbrojnice číslo 12 na Manhattanu 11. září přežil.

Ve spolupráci s vydavatelstvím Tebenas vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou audioknihu Věže. Příběh 11. září vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o audioknihu Věže. Příběh 11. září
probíhá od 7. do 20. října 2015.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 audioknihy Věže. Příběh 11. září

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeVěže, příběh 11. září [Audio na CD]

Boudník, Jiří

Tebenas, 2015

Získejte autentické příběhy z Ground Zero - DISKUZE

Počet reakcí: 3
  1. Jana2312 napsal:

    Dobrý den, mě audiokniha nedorazila a koukám, že už byla rozesílána.

  2. a.k napsal:

    Dobrý den, výhra audiokniha Věže. Příběh 11. září včera dorazila. Mockrát děkuji.

Napsat komentář