Zvířátka učí nejmenší

pohadky
Knihy učí malé děti rozvíjet jejich fantazii a představivost. To ale není jediné, co se pomocí knih mohou naučit. Kromě počítání se může jednat dokonce i o to, že být statečný a vytrvat je někdy to nejdůležitější.

Snad každý z nás měl někdy sen. A každý si ho chtěl splnit. Co když jste ale pes a chcete se stát baletkou? Pak je situace trochu komplikovanější. Jenže překážky jsou na světě k tomu, aby se překonávaly. Pes Biff o tom ví své.

Psi nebaletí

Autorka: Anna Kemp

Počet stran: 32
Vazba: brožovaná
Formát: 260×260 mm
ISBN: 978-80-87588-70-3
Doporučená cena: 179 Kč

Knihu Psi nebaletí vydalo nakladatelství PRESCO GROUP a.s..

Okouzlující a humorný příběh malého psa Biffa, který ze všeho nejvíc na světě miluje hudbu, světlo měsíce a drobné krůčky po špičkách. Je pevně přesvědčený o tom, že není pes a má jeden velký sen – chce se stát balerínou a být na všech plakátech. A věřte, že splnění takového snu není maličkost, když Vám pořád všichni opakují, že psi nebaletí a že to přece nemůžete dokázat.

Příběh je veselým dobrodružstvím malého psa s velkým snem a ponaučením – nebát se jít si za svým, protože tužby i těch nejmenších se plní. Příběh a ilustrace očarují všechny malé čtenáře.

Ukázka

psi nebaleti 2psi nebaleti 3

 

 

 

 

 

 

 

psi nebaleti


PRESCO-LOGO-120x60Společnost PRESCO GROUP a. s.
byla založena v roce 1995. Za dobu své existence získala silné postavení na trhu v České republice, na Slovensku a v ostatních evropských zemích. V roce 2014 vydala úspěšnou edici dětských knih Statečná autíčka. Společnost je také výrobcem a dodavatelem licenčních školních a předškolních potřeb a vlastních her a hraček.

  ————————————————

Počítání je pro některé z nás noční můra. Někdy ale může být i zábavné. Nevěříte? Pak jste asi nikdy nepotkali deset medvídků, díky kterým se z počítání stane oblíbená činnost.

10 malých medvídků

Přeložil: Vratislav Kadlec 

Počet stran: 24
Vazba: vázaná
Formát: 230×232 mm
ISBN: 978-80-7391-769-2
Doporučená cena: 199 Kč

Knihu 10 malých medvídků vydalo nakladatelství Slovart.

Nauč se počítat od deseti do jedné a zpět s 10 malými medvídky. Roztomilí méďové prožívají den plný smíchu a dobrodružství. Pokaždé, když otočíš stránku, jeden z nich zmizí. Díky legračním rýmům a krásným ilustracím Fhiony Gallowayové bude počítání s touhle medvídkovskou knížkou zábavné jako nikdy předtím.

Ukázka

10 malych medvidku

 

logo_www_SlovartNakladatelství Slovart bylo založeno v Praze v únoru 1994 a od té doby vydalo více než 2000 titulů. Vydává licenční knihy předních světových nakladatelů, ale i domácích autorů převážně z oblasti dětské a populárně naučné literatury.


Učíte také své děti pomocí knih? Zaujaly vás naše dnešní tipy? Napište nám o tom.

Zapojte se do našich aukcí, kde najdete i další veselé knihy.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePsi nebaletí

Kemp, Anna

PRESCO GROUP a.s., 2015

zobrazit info o knize10 malých medvídků

Slovart, 2015

Napsat komentář