Tvořte nápadité doplňky neotřelými metodami!

paracord-zviratka
Pohybujete se již nějaký čas v kreativním prostředí a rádi byste vyzkoušeli něco nového a originálního? Pokud vás omrzelo řídit se základními postupy a hledáte nové výzvy, potom právě pro vás tu máme knižní doporučení.

Publikace nakladatelství Bookmedia jsou svěžím větrem ve světě ručních prací a tvůrcům všech věkových kategorií přinášejí novou inspiraci. Určitě jste zaslechli o gumičkové mánii aneb výrobě doplňků proplétáním malých gumiček pestrých barev. Tato metoda nedávno vtrhla do rukodělného světa a našla si nespočetné množství příznivců všech věkových kategorií. Pokud byste rádi vyzkoušeli něco podobného, ale gumičky nejsou právě vaším šálkem kávy, publikace Paracord autora Thade Prechta je pro vás vhodným odrazovým můstkem.

Paracord padáková šňůra je skvělým materiálem pro všechny, kteří rádi tvoří a má praktické využití. Tato outdoorová šňůra je velice robustní a stabilní a dá se nádherně vázat, splétat a uzlovat. S naší knihou vám chceme otevřít bránu do barevného světa paracordu. Najdete v ní přes 50 nápadů, které přinesou do vašeho života barvu a změnu. Svému nábytku propůjčíte díky paracordu zcela nový vzhled, praktičtí každodenní pomocníci jako jsou kapesní svítilny, kola nebo vodítka pro pejsky se stanou nádhernými unikáty. Můžete si z nich vytvořit i nápadité a módní náramky, šňůrky na brýle, řetízky, prstýnky, opasky a mnoho dalšího.

Paracord

Skvělé nápady z padákových šňůr
Autor: Thade Precht

Počet stran: 120
Vazba: brožovaná
Formát: 217×230 mm
ISBN: 978-80-88036-31-9
Doporučená cena: 249 Kč

 

Knihu Paracord vydalo nakladatelství Bookmedia.

 

————————————————

Je-li vaší parketou spíše vlasec, jehla a hromady korálků, naším dalším knižním tipem bychom mohli udělat radost právě vám. Christiane Bruning zpracovává nápaditou cestou korálky, vdechuje život drobným tvorům a vše objasňuje ve své knize Pohádková minizvířátka z korálků. Nenechte se odradit na oko komplikovaným procesem, neboť, jak záhy zjistíte, nemusíte být mistrem řemesla, abyste se do zvířátek mohli s autorkou pustit.

V knize najdete pohádková korálková zvířátka a mytické bytosti vytvořené oblíbenou japonskou technikou navlékání. Podrobné návody jsou určeny jak začátečníkům, tak i pokročilým, jsou vysvětleny krok za krokem a díky barevným schématům je jejich zhotovení opravdu snadné.

Pohádková minizvířátka z korálků

japonskou technikou navlékání
Autor: Christiane Bruning
Přeložila:  Miloslava Hnízdilová

Počet stran: 32
Vazba:
Formát: 170×220 mm
ISBN: 978-80-88036-13-5
Doporučená cena: 99 Kč

 

Knihu Pohádková minizvířátka z korálků vydalo nakladatelství Bookmedia.

————————————————

Pokud vás dnešní tématika zaujala, nechte se inspirovat dalšími články pro nadšence ručních prací, které se na našem webu objevily.

 ————————————————

O nakladatelství



TOPP_logoknihomolNakladatelství Bookmedia
vydává knížky již od roku 1997 (pod hlavičkou Anagram s. r. o.). Jejich základní řadou je edice kreativních knížek TOPP, přinášejících názorné, barevnými ilustracemi a předlohami v původní velikosti doprovázené návody k tvorbě nejrůznějších výrobků z mnoha materiálů. Je určena všem věkovým skupinám čtenářů, především však dětem a mládeži.

 

 


Zapojte se do některé z našich aukcí, kde najdete mnoho dalších knih.

Která z dnes představených knih vás zaujala nejvíce? Podělte se o svůj názor v komentářích.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePohádková minizvířátka z korálků
japonskou technikou navlékání

Bruning, Christiane

Bookmedia, 2015

zobrazit info o knizeParacord
Skvělé nápady z padákových šňůr

Thade Precht

Bookmedia, 2015

Napsat komentář