Láska a napětí – to pravé pro inteligentní ženy

ZenaCteKnihu
Čtete rády knihy s milostnou zápletkou, ale vyhledáváte i krimi žánr? Pak tu dnes máme právě pro vás knihy, které záhady, tajemství a napětí kombinují s erotickým nábojem. Vznikly tak dokonalé příběhy pro vlahé letní podvečery…

Neustálé rozvody a nové sňatky – co z toho může vzejít? Pochopitelně mnoho nevlastních sourozenců. Obvykle spolu nevychází moc dobře, ne však vždy. Obzvlášť, když jde o krásného mladého muže a odvážnou dívku z venkova. Prozkoumejte Hranice nevinnosti spolu s Blaire a Rushem.

Bohatý syn rockové hvězdy a odvážná venkovská holka z Alabamy. Dva nevlastní sourozenci, dva rozdílné světy a jedno osudné léto v Rosemary Beach.Poslední věc, o kterou by Blaire Wynnová stála, je nastěhovat se k nové rodině svého otce v Rosemary Beach na Floridě. Po smrti své matky ale nemá jinou možnost. Když dorazí do přímořského letoviska bohatých v otlučeném pick-upu a s pistolí pod sedačkou, je jí jasné, že sem jako dívka z chudého venkova Alabamy nikdy nezapadne. Ještě víc ji zklame, když zjistí, že její otec odjel do Paříže a nechal ji tu jen s nevlastním bratrem Rushem Finlayem. Rush je cynický a povýšený syn nechvalně známé rockové hvězdy. Je sice rozmazlený, ale taky nádherný… Rush však skrývá tajemství, které může zničit celý Blaiřin svět.

Rosemary Beach 1: Hranice nevinnosti

Autorka: Abbi Glinesová
Přeložila:  Jana Kordíková

Počet stran: 256
Vazba: brožovaná
Formát: 125×200 mm
ISBN: 978-80-87543-41-2
Doporučená cena: 249 Kč

 

Knihu Rosemary Beach 1: Hranice nevinnosti vydalo nakladatelství Yoli.

Když u nás ve městě někdo pořádal večírek, parkova­ly před jeho domem pick-upy se zablácenými pneu­matikami. Rozhodně to nebyla luxusní zahraniční auta. Tady jich na dlouhé příjezdové cestě stálo snad dvacet. Zaparkovala jsem mámin patnáct let starý pick-up ford do písčité trávy, abych nikoho nezablo­kovala. Otec se nezmínil, že by se dneska měla konat nějaká akce. Vlastně mi neřekl skoro nic.

Navíc se neukázal ani na mámině pohřbu. Kdybych měla kde bydlet, rozhodně bych tu nebyla. Jenže jsem musela prodat domek, co nám odkázala babička, abych zaplatila veškeré účty za máminu léčbu. Zbylo mi už jen oblečení a auto. Zavolat otci, který se u nás za ty tři roky, co máma bojovala s rakovinou, ani jednou neukázal, bylo těžké. Ale nic jiného se dělat nedalo. Jiného příbuzného jsem totiž neměla.

Přečtěte si celou ukázku z knihy.

————————————————

Další kniha bude možná více napínavá, jak už napovídá sám název. Grace si po smrti svého šéfa nemůže totiž být jistá ničím, snad  jen tím, že jí jde o život. Najde spřízněnou duši, které by mohla i v této situaci důvěřovat? Nenechte si ujít knihu z pera oblíbené Amandy Qiuck.

Není žádná náhoda, když Grace Ellandová najde vedle těla svého mrtvého šéfa Spraguea Witherspoona, motivačního řečníka, lahev vodky. Ta lahev je děsivá – a záměrná – připomínka hrůz její minulosti. Grace se vrátí do rodného města a snaží se uvést do praxe všechno, co se naučila o síle pozitivního myšlení – což jí značně naruší to nejhorší rande naslepo v jejím životě. Slovo „trapas“ ani zdaleka nevystihuje večer strávený s dobrodruhem Juliem Arkwrightem. Nemá s mužem, který žije jen pro vydělávání peněz, vůbec nic společného, ale bývalý mariňák má jisté dovednosti, které by se Grace mohly hodit – a může jí hodně pomoct, když se ukáže, že ji někdo pronásleduje. Zatímco se kolem nich rozpadá Witherspoonovo finanční impérium, Grace se musí s Juliovou pomocí vrátit do své minulosti, aby odhalila ďábelský plán, který má zničit nejen ji, ale všechny její blízké…

Nikomu nevěř

Autorka: Amanda Quick
Přeložila:  Daniela Čermáková

Počet stran: 320
Vazba: pevná s přebalem
Formát: 125×200 mm
ISBN: 978-80-269-0156-3
Doporučená cena: 299 Kč

 

Knihu Nikomu nevěř vydalo nakladatelství Baronet.

Na lístečku přišpendleném na přední části hedvábného pyžama mrtvého muže byla napsa­ná jediná věta z e-mailu vytištěného z počítače: Dnešek muže být výjimečný den, stačí myslet podle Witherspoona.
Grace Ellandová se naklonila nad krví nasáklé přikrývky a přiměla se dotknout chladné kůže na krku Spraguea Witherspoona. Modré oči. kdysi tak rozzářené a podmanivé, měl otevřené. Slepě zíral do stropu ložnice. Robustní muž s čtvercovou čelistí a hřívou stříbrných vlasů vždy působil tak nějak nesmrtelně. Ale smrt ho nakonec dostala. Všechen šarm a elektrizující charisma, které uchvacovalo na jeho seminářích diváky po celé zemi, byly pryč.

Dočtěte si celou ukázku z knihy. A jak autorka píše, najdete i v naší recenzi její knihy Stíny minulosti.

————————————————

Opravdu je bezpečné psát vše o sobě do veřejného blogu? Nemůže se tato skutečnost někdy člověku vymstít? Obzvlášť jste-li dívka, a ráda byste zapůsobila na toho nejúžasnějšího chlapa na světě. Smějte se a zamýšlejte nad potřebou šíření informací s knihou Girl Online.

Penny má tajemství. Pod přezdívkou Girl Online si začne psát blog o svém každodenním životě – o klucích a kamarádkách, o trablech ve škole i doma, ale také o záchvatech paniky a úzkosti, kterými v poslední době trpí. Když ji ovšem na školním představení potká ten „největší trapas na světě“ a situace začne být na všech frontách na pováženou, rodiče ji vezmou s sebou na pár dnů do New Yorku. A tam Penny potká Noaha: úžasného charismatického muzikanta, kterému se prostě nedá odolat. A vůbec poprvé v životě se doopravdy zamiluje. A jak jinak (je přece blogerka!), o své pocity se upřímně podělí se všemi čtenářkami svého anonymního blogu.

Girl Online

Autorka: Zoe Sugg
Přeložila: Vanda Ohnisková

Počet stran: 360
Vazba: pevná
Formát: 130×200 mm
ISBN: 978-80-7462-821-4
Doporučená cena: 298 Kč

 

Knihu Girl Online vydalo nakladatelství Jota.

Nechejte se na knihu nalákat samotnou autorkou:

Představení běží jako na drátkách. Nikdo nezapomene text, pronese ho na správném místě, a dokonce ani Ollieho přízvuk nezní nakonec tak hrozně. Ve chvíli, kdy děj dospěje až ke scéně, v níž Julie umře, slyším dokon­ce z hlediště, jak někteří diváci pláčou.
Než se Slanináč přesune do zákulisí, aby dohlédl na stažení opony, ještě se na mě obrátí: „No, nebyli skvělí? Nebyli úžasní?“
„Byli super,“ zakřením se na něj.
„A nefoť, dokud úplně všichni herci nenastoupí do řady na poslední poklonu – včetně mě,“ šeptá ještě. Přikývnu a nachystám si fotoaparát.

Přečtěte si celou ukázku z knihy.


 Která z dnes představených knih vás nejvíce zaujala? Napište nám svůj názor v komentářích.

Zapojte se do našich aukcí, kde najdete nejen tyto knihy pro inteligentní ženy.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeRosemary Beach 1: Hranice nevinnosti

Glinesová, Abbi

Yoli, 2015

zobrazit info o knizeNikomu nevěř

Quick, Amanda

Baronet, 2015

zobrazit info o knizeGirl Online

Sugg, Zoe

Jota, 2015

Napsat komentář