Vyhrajte závěr fantasy série Pokrevní pouta

Rubinovy-kruh-perex
Šestá a poslední kniha oblíbené vampýrské série slibuje čtenářům opět notnou dávku nebezpečí, dobrodružství i milostných vzplanutí. Novomanželé Sydney a Adrian se vydávají za záchranou kamarádky Jill a závisí na nich nejen její život.

Příběh se uzavírá

Epický závěr série Pokrevní pouta je konečně tady!

Bývalá alchymistka Sydney se svým vampýrským novomanželem Adrianem nachází útočiště na morojském královském dvoře. Vytoužený klid se ale nedostaví: oba je ničí soužití s Adrianovou matkou a nenávist okolí. Nejhorší je ale vědomí, že kdosi unesl jejich kamarádku Jill, a oni s tím nemůžou nic dělat. Vlastně můžou… pokud se odhodlají riskovat vše, na čem jim záleží.

Touha po spravedlnosti nakonec převáží. Sydney a Adrian se vydávají hledat ztracenou kamarádku, na jejímž životě závisí osud všech Morojů. Kdyby totiž Jill jakožto jediná královnina příbuzná přišla o život, musela by královna odstoupit. A právě o to nepřátelům jde.

Svět, jak ho ještě donedávna znali, se mohutně otřásá v základech. A oni dva jsou jediní, kteří tomu můžou zabránit.

 

Pokrevní pouta 6: Rubínový kruh

Autorka: Richelle Mead

Vydalo: nakladatelství Domino
Překlad: Katrin Mekki
Série: Pokrevní pouta
Počet stran: 336
Vazba: brožovaná
Vydáno: 5/2015
ISBN: 978-80-7498-075-6

Přečtěte si více o knize Pokrevní pouta 6: Rubínový kruh, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Domino. Můžete si také prolistovat krátkou ukázku.

Nakladatelství Domino vzniklo v roce 1997. Mnohé se od té doby změnilo, základ však zůstává stejný: ve všech edicích se čtenářům snaží nabídnout pouze takové knihy, které stojí za to číst. Už sedmnáct let vydává knihy mnoha žánrů a autory, kteří patří mezi světovou špičku.

 

Ukázka z knihy

„Jill hledají vynikající lidé,“ pokračovala Lissa, když jsem neodpovídal. „Je tam i Rose a Dimitrij.“
„Tak proč ji už nenašli? A pokud tě někdo chce sesadit, tak proč…“
Nedokázal jsem to dopovědět, ale smutek v Lissiných jadeitově zelených očích mi prozradil, že ví, co jsem chtěl říct. Kvůli zákonu, který se Lissa snaží změnit, musí mít vládnoucí panovník alespoň jednoho žijícího příbuzného. Kdyby někdo chtěl Lissu sesadit, stačilo by mu prostě jen zabít Jill a dokázat, že je mrtvá. Měli jsme štěstí, že se to ještě nestalo, ale zároveň to prohlubovalo záhady kolem celé záležitosti. Z jakého jiného důvodu by Jill někdo unášel?
„Běž domů, Adriane,“ řekla mi Lissa něžně. „Promluvíme si později – v soukromí –, jestli chceš. Možná přijdeme na nějakou jinou možnost.“
„Možná,“ připustil jsem. Ve skutečnosti jsem tomu ale moc nevěřil. (str. 18)

 

O autorce

Richelle-MeadRichelle Mead se narodila roku 1976 ve znamení Štíra. Vystudovala umění a komparativní religionistiku, ale v současnosti je spisovatelkou na plný úvazek. Celosvětovou slávu si získala především Vampýrskou akademií, na kterou volně navazují Pokrevní pouta, obrovský ohlas získala i série Sukuba. Richelle Mead o sobě říká, že ráda sleduje pokleslé reality show, cestuje, ochutnává neobvyklé koktejly a kupuje si oblečení. Spoustu oblečení. Svědomitým pitím kafe se dopracovala k závislosti na kofeinu. S tou už se smířila. Nadále se však snaží bojovat s tendencí odkládat věci tak dlouho, jak je to jenom možné.
(Zdroj informací a fotografie: nakladatelství Domino)

 

Vyhrajte knihu Pokrevní pouta 6: Rubínový kruh

Bývalá alchymistka a vampýr Adrian se uchýlí na morojský královský dvůr s nadějí, že se zde budou moci užít jeden druhého a hlavně tolik vytoužený klid. To se bohužel zmýlili, stojí před nimi totiž závěrečné dobrodružství a oni musí najít svoji kamarádku Jill. Tu, jakožto jedinou královninu příbuznou, někdo unesl a hrozí tudíž, že královna se bude muset vzdát vlády. Podaří se zamilované dvojici hlavních hrdinů splnit tento náročný úkol? To už pojďte zjistit sami. A pokud si chcete připomenout i předchozí díly Pokrevní touha 3: Indigové kouzlo, Pokrevní pouta 4: Ohnivé srdce a Pokrevní pouta 5: Stříbrné stíny, můžete si o nich přečíst v našich starších článcích.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Domino vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Pokrevní pouta 6: Rubínový kruh vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Pokrevní pouta 6: Rubínový kruh
probíhá od 24. července do 6. srpna 2015.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Pokrevní pouta 6: Rubínový kruh

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeRubínový kruh
Pokrevní pouta 6

Mead, Richelle

Domino, 2015

Vyhrajte závěr fantasy série Pokrevní pouta - DISKUZE

Počet reakcí: 3
  1. Ivuška61 napsal:

    Dobrý den, dne 28.7.2015 jsem vyhrála knihu – Ženy a knihy, do dnešního dne jsem výhru ještě neobdržela. Děkuji za odpověď Ivuška61

  2. Anicka59 Anicka59 napsal:

    Včera mně došla tato kniha, kterou jsem vyhrála a moc za ni děkuji. Došla zcela v pořádku

Napsat komentář