Zahrajte si o předposlední díl série Pokrevní pouta

Stribrne-stiny-perex
Fanoušci oblíbených sérií Vampýrská akademie a Pokrevní pouta se opět dočkali. Další z knih oblíbené autorky Richelle Mead je již na pultech knihkupectví a opět se máte na co těšit! Hlavní hrdinové totiž zažijí perné chvíle. Podaří se jim v nepřátelském světě přežít?

Sydney a Adriana čekají zlé časy

V předešlém díle Sydney Sageová učinila životní – a nevratné – rozhodnutí. Uposlechla svůj šestý smysl a rozhodla se hodit za hlavu všechno, v čem vyrůstala. Přesněji řečeno všechno, co jí do hlavy vtloukali Alchymisté.
Jí i Adrianovi se celý svět rozbil na kousky. Nezbývá jim teď nic jiného, než ty kousky trpělivě sbírat a snažit se vrátit svůj vztah tam, kde byl dřív. Pokud ale chtějí začít myslet na lásku, musí v první řadě přežít.
Sydney je lapena v nepřátelském světě a stojí ji spoustu sil, aby neztratila sama sebe. Adrian by si také rád zachoval víru, že se všechno v dobré obrátí, ale pak se ho znovu zmocní staří démoni a nová pokušení. Začíná být jasné, že je čekají velmi temné časy…

 

Pokrevní pouta 5: Stříbrné stíny

Autorka: Richelle Mead

Vydalo: nakladatelství Domino
Překlad: Katrin Mekki
Počet stran: 368
Vazba: brožovaná
Vydáno: 12/2014
ISBN: 978-80-7498-045-9

Přečtěte si více o knize Pokrevní pouta 5: Stříbrné stíny, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Domino. A nezapomeňte si také přečíst ukázku.

Nakladatelství Domino vzniklo v roce 1997. Mnohé se od té doby změnilo, základ však zůstává stejný: ve všech edicích se čtenářům snaží nabídnout pouze takové knihy, které stojí za to číst.

 

Ukázka z knihy

„Sakra, omlouvám se, nezletilá. Zkoušel jsem ti psát…“ Zvedl jsem telefon, abych jim ho ukázal, jenže to nebyl telefon, ale placatka vodky. Rychle jsem ji strčil do batohu.
„Během přehlídky jsme museli mít vypnuté mobily,“ objasnil Neil. To byl třetí dhampýr ve skupině, který do Palm Springs přibyl teprve nedávno. Časem jsem si ho oblíbil nejspíš proto, že měl taky zlomené srdce. Byl šíleně zamilovaný do jedné dhampýrky, která jako by se ztratila z povrchu zemského. Ale na rozdíl od Sydney Olive Sinclairovou nejspíš neunesli alchymisté, ale mlčela z osobních důvodů.
„Tak… jaký to bylo?“ zkusil jsem to. „Vsadím se, že tvoje věci sklidily úspěch, že jo?“
Připadal jsem si tak strašně hloupě, že to bylo k nepřežití. Možná nedokážu bojovat proti tomu, co alchymisté udělali Sydney. Možná se nedokážu připravit na zkoušku. Ale proboha, snad jsem aspoň mohl přijít na módní přehlídku! Stačilo jen přijít, sedět tam a tleskat. Ani to jsem nedokázal, což mě najednou nesnesitelně tížilo. Mysl mi zastřel černý opar, který způsoboval, že jsem nenáviděl všechno a všechny – a nejvíc sám sebe. Nebylo divu, že jsem nedokázal zachránit Sydney. Vždyť se nedokážu postarat ani sám o sebe. (str. 27)

 

O autorce

Richelle-MeadRichelle Mead se narodila roku 1976 ve znamení Štíra. Vystudovala umění a komparativní religionistiku, ale v současnosti je spisovatelkou na plný úvazek. Celosvětovou slávu si získala především Vampýrskou akademií, na kterou volně navazují Pokrevní pouta, obrovský ohlas získala i série Sukuba. Richelle Mead o sobě říká, že ráda sleduje pokleslé reality show, cestuje, ochutnává neobvyklé koktejly a kupuje si oblečení. Spoustu oblečení. Svědomitým pitím kafe se dopracovala k závislosti na kofeinu. S tou už se smířila. Nadále se však snaží bojovat s tendencí odkládat věci tak dlouho, jak je to jenom možné.
(Zdroj informací a fotografie: nakladatelství Domino)

 

Vyhrajte knihu Pokrevní pouta 5: Stříbrné stíny

Napínavé čtení je plné magických rituálů, démonů a také lásky. Ale aby si mohla hlavní hrdinka užívat milostných okamžiků, musí v první řadě přežít v nepřátelském světě, ve kterém se ocitla. Tentokrát budou Sydney a Adrian potřebovat hodně sil, aby překonali všechny překážky. Pojďte se o tom přesvědčit sami, při čtení se nudit opravdu nebudete. A pokud si chcete přečíst i o předchozím třetím díle Pokrevní touha 3: Indigové kouzlo nebo čtvrté knize Pokrevní pouta 4: Ohnivé srdce, najdete je v našich starších článcích.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Domino vám navíc přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Pokrevní pouta 5: Stříbrné stíny vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Pokrevní pouta 5: Stříbrné stíny
probíhá od 9. ledna do 22. ledna 2015.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Pokrevní pouta 5: Stříbrné stíny

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePokrevní pouta 5: Stříbrné stíny

Mead, Richelle

Domino, 2014

Napsat komentář