Vyhrajte dobrodružný příběh plný magie a kouzel

Magisterium-Zelezna-zkouska-perex
Dvě z nejlepších autorek fantasy spojily své síly a rozhodly se napsat nejlepší magické dobrodružství od dob Harryho Pottera. Právě nyní vychází první díl série Magisterium a vy tak můžete sami posoudit, zda se jim jejich dílo podařilo.

Magické studium v Magisteriu

Callum Hunt ví už odmalička, že pokud by se někdy zapletl s magií, znamenalo by to pro něj jediné – smrt. Jeho otec mu to ostatně nikdy nedovolí zapomenout. Když je Cal pozván k vstupním zkouškám do tajemné čarodějné školy jménem Magisterium, slíbí otci i sám sobě, že v testu dokonale propadne. Jenže Cal má naneštěstí magii v krvi, takže i přes veškerou snahu je spolu s dalšími dvěma žáky vybrán, aby studoval u největšího mága ze všech, mistra Rufuse. Cal zjišťuje, že magie je mnohem zábavnější, než si kdy uměl představit, a také skoro stejně tak nebezpečná. Ve škole si vedle nových přátel rychle udělá i nové nepřátele… Dvě nejlepší autorky současné fantasy pro mládež se spojily, aby napsaly nejúžasnější magické dobrodružství od dob Harry Pottera.

 

Magisterium: Železná zkouška

Autorky: Holly Blacková, Cassandra Clareová

Vydalo: nakladatelství Yoli
Počet stran: 312
Vazba: brožovaná
Vydáno: 5/2015
ISBN: 978-80-87543-39-9

Přečtěte si více o knize Magisterium: Železná zkouška, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Yoli. Můžete si také přečíst ukázku.

logo_Yoli

Nakladatelství Yoli se zaměřuje na literaturu v žánrech young adult a new adult, tedy převážně pro mladé dospělé. Nabízí široké spektrum překladů současné tvorby, od dystopií či fantasy až po romance. Prostor tady dostává řada světoznámých autorů a autorek, mezi jinými Colleen Hooverová, Gayle Formanová, Abigail Gibbsová, Veronica Rossi či Lauren Kate.

 

Ukázka z knihy

Tmavé oči mistra Rufuse ještě jednou zapátraly místností. Call zřetelně cítil všudypřítomné napětí doprovázející čekání na mágovu další volbu. Jasper už se napůl zvedal.
„A mým posledním učedníkem bude Callum Hunt,“ řekl mistr Rufus a Callovi se celý svět obrátil vzhůru nohama.
Několik uchazečů samým překvapením zalapalo po dechu, a když lidé v obecenstvu přelétli očima tabuli a uviděli, že je Call s negativním skórem úplně na konci, místnost zaplnilo zmatené mumlání.
Call se zahleděl na mistra Rufuse a ten jeho pohled s kamenným výrazem opětoval. Vedle něj stojící Aaron Callovi věnoval povzbudivý úsměv, zatímco Tamara se tvářila naprosto užasle.
„Řekl jsem Callum Hunt,“ zopakoval mistr Rufus. „Callume Hunte, pojď sem dolů.“
Call se začal zvedat, ale otec ho zatlačil zpátky do sedadla.
„V žádném případě,“ řekl Alastair Hunt a postavil se. „Zašlo to až příliš daleko, Rufusi. Já ti ho nedám.“

 

Vyhrajte knihu Magisterium: Železná zkouška

Callum Hunt j pozván k vstupním zkouškám do čarodějnické školy jménem Magisterium. Ačkoli svému otci slíbí, že udělá vše pro to, aby v testu neuspěl, osud chce něco jiného. Cal je přijat a i přes nechuť otce začne studovat u největšího mága ze všech, mistra Rufuse. Mezi spolužáky však nenajde jen přátele, ale i několik nepřátel, se kterými bude mít co dělat.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Yoli vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Magisterium: Železná zkouška vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Magisterium: Železná zkouška
probíhá od 16. do 29. května 2015.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Magisterium: Železná zkouška

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeMagisterium: Železná zkouška

Clareová, Cassandra - Blacková, Holly

Yoli, 2015

Vyhrajte dobrodružný příběh plný magie a kouzel - DISKUZE

Počet reakcí: 2
  1. sunland sunland napsal:

    Dobrý den, dnes přišla výhra ani jsem to nečekala a nevěděla jsem, že jsem vyhrála. Děkuji mooc, už se těším až se začtu do knížky. Hezké dny :-)

Napsat komentář