Zahrajte si o vzpomínky na slavné české osobnosti

Kdyz-se-lidi-povedou-perex
Kniha od oblíbené publicistky Aleny Šloufové čtenářům připomene ty nejznámější a nejúspěšnější zástupce generace, o níž se říká, že uměla žít. Přečtěte si autorčiny vzpomínky na osobnosti, které díky své práci osobně poznala.

Vzpomínky na úspěšné osobnosti

„Život je jediná věc, kterou máme doživotně. Proto bychom si ho měli vážit, a když už žijeme, tak především koukat, abychom skutečně žili.“ Tento výrok Jana Wericha byl hlavním motivem pro vzpomínkovou knihu novinářky Aleny Šloufové. Píše v ní o známých, úspěšných lidech, bardech neuvěřitelné generace, kteří „uměli koukat a uměli žít“. Osobnosti v knize shromážděné už sice mezi námi nejsou, Alena Šloufová, která je při své práci důvěrně poznala, je nám ale dokázala v této knize opět autenticky přiblížit. Kniha obsahuje vzpomínky na Vlastimila Brodského, Radka Brzobohatého, Otakara Brouska, Stellu Zázvorkovou či na Vladimíra Menšíka, Jana Wericha, Arnošta Lustiga a řadu dalších legendárních osobností.

 

Když se lidi povedou

Autorka: Alena Šloufová

Vydalo: nakladatelství Bondy
Počet stran: 232
Vazba: pevná s přebalem
Vydáno: 3/2015
ISBN: 978-80-88073-04-8

Přečtěte si více o knize Když se lidi povedou, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu Když se lidi povedou

Motivem pro vznik vzpomínkového titulu se stal citát Jana Wericha, ale v knize najdete mnohem více zajímavých osobností než jen tohoto národního umělce. Společnost mu dělá i mnoho dalších významných hvězd českého filmového plátna, které „se povedly“. Neváhejte a pojďte si připomenout ty, kteří zanechali v srdcích diváků nesmazatelné stopy, přestože již nejsou mezi námi.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které mohou tři z vás knihu Když se lidi povedou vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Když se lidi povedou
probíhá od 13. do 26. dubna 2015.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Když se lidi povedou

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeKdyž se lidi povedou

Šloufová, Alena

Bondy, 2015

Napsat komentář