Ženy, ženy, ženy

zasnena-zena
Milé ženy, pojďte si dnes s námi užít prostřednictvím knih plných vášně a humoru! Přichystali jsme si pro vás velmi zajímavé tituly, které vás zaručeně nenechají chladnou ani smutnou!

Ve třetím pokračování knihy Smlouva s osudem oslaví Eva s Adamem šesté výročí svatby. Jak se vyhnou zajeté rutině a stereotypu? Spletitý příběh několika párů napsala Jitka Volfová; knihu vydalo nakladatelství Mladá fronta.

Smlouva s osudem

Adamovi se blíží čtyřicítka a Eva se obává jeho krize středního věku, protože se chová čím dál podivněji a nejspíš před ní cosi tají. Našel si snad milenku? Nedorozumění mezi nimi se snaží využít had pokušitel. Uspěje se svým ďábelským plánem nebo je jejich láska natolik silná, že ji nic nedokáže narušit? Ani ostatní hrdinové nezůstávají stranou, jejich osudy se dál zaplétají a i mnozí z nich mají co skrývat.

Dobré ráno, Evičko! Jak ses vyspala?“ zajímal se Adam.
„Málo,“ odpověděla se zavřenýma očima.
„Tak to máš smůlu! Teď už tě spát nenechám.“Přisunul se k ní blíž a vsunul jí ruku pod noční košilku.
„Teď mi dej pokoj, ještě napůl spím,“ protestovala Eva rozespale. „Na tohle jsem měla chuť večer! To jsi ale neměl zájem!“
„To není pravda, zájem byl, ale síly docházely,“ bránil se Adam. „Přece jsi viděla, že jsem toho měl včera dost. Přes noc jsem ale dobil baterky, teď ti ten včerejšek můžu vynahradit!“ zašeptal a zalechtal ji špičkou jazyka na lalůčku.

Přečtěte si více o knize Smlouva s osudem a přečtěte si také celou ukázku z knihy!

———————————————

Olivia Joulesová je novinářka, která ve svém volném čase pátrá po celosvětově hledaném teroristovi. Zdá se vám to bláznivé? A co teprve, když se Olivia zamiluje… Začtěte se do knihy Bujná fantazie Olivie Joulesové spisovatelky Helen Fieldingové, která je autorkou legendární Bridget Jonesové! Knihu vydalo nakladatelství XYZ.

Bujná fantazie Olivie Joulesové

Jmenuje se Olivia. Olivia Joulesová. Je to novinářka a píše do rubriky Styl v časopise Elan a do Sunday Times, cestuje po celém světě a užívá si to. Na jednom večírku jí totiž zkříží cestu okouzlující Pierre Feramo. Nebyla by to Olivia, aby ho nezačala podezřívat, že se za plejboje jen vydává a že je to ve skutečnosti hledaný terorista. Přijme jeho pozvání na schůzku, pak se za ním vydá na nejrůznější místa na světě, aby se o něm dozvěděla víc a odhalila jeho pravou totožnost. Jak moc povolila Olivia uzdu své fantazii?

„S tebou je, Olivie, jeden problém. Máš moc bujnou fantazii.“
„Nemám,“ bránila se Olivia Joulesová.
Barry Wilkinson, editor zahraničního zpravodajství listu Sunday Times, se opřel v křesle, zatáhl břicho a podíval se přes půlměsíčky brýlí na naježenou postavičku před sebou. A taky jsi zatraceně roztomilá, říkal si přitom.

Přečtěte si více o knize Bujná fantazie Olivie Joulesové a přečtěte si ukázkovou kapitolu!

Nepřehlédněte také naši reportáž z návštěvy autorky Helen Fieldingové v Praze!

———————————————

Sexy příběh nabitý vtipem nalezneme v knize Roštěnka autroky Alice Clayton. Jak bude fungovat vztah Simona a Caroline? Dá Caroline přednost muži, nebo práci? Knihu vydalo nakladatelství Mladá fronta.

Roštěnka

Hra na společnou domácnost nepřináší jen nebetyčné slasti, ale i strasti. Alespoň že Simon létá fotografovat po celém světě a láska i hory přenáší. Na skvělé milování po jeho návratech si ani jeden z nich nestěžuje! Jednoho dne se však Simon rozhodne, že už má cestování plné kecky, a začne trávit víc času doma. Mnohem víc. A byl by rád, kdyby víc času doma trávila i Caroline…

Ležel za mnou a teplo jeho těla mi bylo i přes parné počasí příjemné. Rukama mi přejel přes žebra až k bokům a přitáhl si mě za ně do svého klína. Jak jsem ho ucítila u sebe, zasténala jsem. Takhle moje tělo odpovídalo na jeho doteky. Na okamžik přestal, aby se připojil k mé nahotě, a pak se ke mně znovu zezadu přitiskl, dychtivý se se mnou pomilovat.

Přečtěte si více o knize Roštěnka a nepřehlédněte také pokračování ukázky z knihy!

Podívejte se také na naši reportáž z návštěvy Alice Clayton v Praze!

———————————————

Jak se smířit s odchodem životního partnera? Román Když je láska slepá popisuje chvíle, ve kterých jsme nejzranitelnější a nejlidštější. Knihu Luisy Bureschové, která láká novou nadějí a opětovným probuzením chuti do života, vydalo nakladatelství Host.

Když je láska slepá

Aliu a Leandera všichni vnímají jako pár snů a poté, co se jim narodí dcera, se idylka zdá být dokonalá. Půvabně chaotická Alia i lidé kolem ní věří, že její vztah je zcela mimořádný. O to překvapivější je pak Leanderovo náhlé přiznání: „Musím ti něco říct. Mám jinou.“ Situaci, kterou Alia zná jen z laciných romantických knih, o nichž píše diplomovou práci, najednou zažívá na vlastní kůži. Zhroutí se jí svět. Jak se smířit s odchodem životního partnera?

Po třicítce jsem možná byla na diplomovou práci už moc stará. Na univerzitě jsem patřila k metuzaémům. Někteří spolužáci mi dokonce uctivě vykali, dokud nezjistili, že nemají tu čest s profesorkou, ale jen s někým, kdo si svůj život naplánovat o něco méně pečlivě než oni.

Přečtěte si více o knize Když je láska slepá a pokračujte v četbě ukázky z knihy!

Nepřehlédněte také náš článek o této knize!


Zaujaly vás dnešní knižní tipy? Chtěly byste prožít některý z výše popisovaných životů? Podělte se s námi o váš názor v diskuzi!

Všechny dnes představené knihy a mnohé další můžete
vydražit v našich aukcích!

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeSmlouva s osudem
Cesty lásky

Volfová, Jitka

Mladá fronta, 2014

zobrazit info o knizeBujná fantazie Olivie Joulesové

Fieldingová, Helen

XYZ, 2015

zobrazit info o knizeRoštěnka

Claytonová, Alice

Mladá fronta, 2014

zobrazit info o knizeKdyž je láska slepá

Bureschová, Luisa

Host, 2015

Napsat komentář