Vyhrajte hravou knihu o historii pro děti

Pribehy-z-ceskych-dejin-perex
Přesvědčte své ratolesti, že historie nemusí být jen o biflování letopočtů a nudných informací. Probuďte v nich zájem o dějiny naší země moderní a hravou formou pomocí zajímavé knihy. Jednu takovou pro vás dnes máme.

Historie českých zemí se začala psát již se vznikem Sámovy říše v sedmém století. Od té doby uběhlo mnoho času a stalo se nepřeberné množství důležitých událostí, které naši zemi formovaly a utvářely. O těchto událostech a mnoha zajímavostech, které je provázely, si můžete přečíst v knize Příběhy z českých dějin. Ve spolupráci se společností Knihcentrum.cz vám navíc přinášíme soutěž, ve které pět z vás může tuto knihu vyhrát.

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Historie, která baví

Kniha Příběhy z českých dějin je určena pro všechny školáky i učitele. Obsahuje přehled dějin českých zemí, který zachycuje dlouhé období od Sámovy říše až po vznik České republiky a přináší ucelený pohled na historii. Nezahltíme vás spoustou dat, ale uvedeme děje do souvislostí a okořeníme je zajímavými informacemi. Překrásné ilustrace vyvolají atmosféru dávných dob a srozumitelný jazyk jistě přitáhne k vědě zvané historie nejednoho malého nadšence.

 

Příběhy z českých dějin

Vydalo: nakladatelství SUN
Počet stran: 128
Vazba: polstrovaná LUX
Vydáno: 8/2013
ISBN: 978-80-7371-644-8

 

Přečtěte si více o knize Příběhy z českých dějin, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.cz. Můžete si také přečíst náš článek o této publikaci.

 

Vyhrajte knihu Příběhy z českých dějin

Neobvyklá učebnice dějepisu bude děti bavit, protože se nezaměřuje pouze na to, aby znaly důležité letopočty. Naopak jsou malým čtenářům zábavnou formou nabídnuty milníky české historie včetně zajímavých souvislostí a informací. Ať už jste rodič nebo učitel, dopřejte dětem možnost učit se zábavnou formou. Srozumitelně popsané historické události, doplněné krásnými ilustracemi, je jistě zaujmou.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum.cz vám přinášíme soutěž, ve které pět z vás může knihu Příběhy z českých dějin vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Příběhy z českých dějin
probíhá od 30. října do 12. listopadu 2014.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 5 knih Příběhy z českých dějin

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePříběhy z českých dějin

SUN, 2013

Napsat komentář