Vyhrajte knihu o známé kauze Diag Human

Krev-a-penize-perex
Bývalý mluvčí Ministerstva zdravotnictví Tomáš Cikrt se ve své knize snaží najít pravdu a rozkrýt kauzu Diag Human. Nezávislý pohled na byznys s lidskou krví, nová odhalení a skutečnosti si můžete nyní přečíst i vy.

O střetu medicíny a byznysu

Literatura faktu, která čtivým způsobem přibližuje dvacetiletou historii nejznámější zdravotnické kauzy, v níž jde o 12 miliard korun. Nabízí nová odhalení, neznámé skutečnosti, překvapivé souvislosti byznysu s lidskou krví, ale také zbraněmi a jedovatými odpady. Popisuje střet dvou osobností z odlišného světa: lékaře a politika Martina Bojara a byznysmena Josefa Šťávy, majitele firmy Diag Human. Čtenáři se mimo jiné dozví, co pokazilo a čím přispělo přes dvacet ministrů zdravotnictví, kteří úředníci náš stát poškodili a jak obstála známá jména jako Jan Stráský, Vladimír Špidla či Miroslav Kalousek a dalších cca 90 postav.
Knížka odpovídá na otázku, jakou roli v kauze hrají členové či spolupracovníci StB a Vojenské kontrarozvědky. Odkazuje na 172 zásadních dokumentů, které si mohou čtenáři následně prostudovat na webových stránkách. Jako bonus obsahuje čtyři literární výlety, příběhy, které dopoví, co fakta jenom naznačují, a také barevná schémata, která znázorňují spletitou síť vztahů úředníků, byznysmenů a jejich firem.

 

Krev a peníze

Pravda o kauze Diag Human

Autor: Tomáš Cikrt

Vydalo: nakladatelství Tomáš Cikrt
Počet stran: 352
Vazba: pevná bez přebalu
Vydáno: 1/2014
ISBN: 978-80-905-6860-0

Přečtěte si více o knize Krev a peníze – Pravda o kauze Diag Human, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.cz.

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

O autorovi

Tomáš Cikrt je původně vystudovaný farmaceut. Vystřídal mnoho profesí, od šéfredaktora Zdravotnických novin, založení vlastního podnikání, mluvčího ministerstva zdravotnictví a firmy Medigroup a.s. a také a postu moderátora pořadu Interview Z1. Příležitostně publikuje a přednáší.
(Zdroj informací a fotografie: Oficiální webové stránky autora)

 

Vyhrajte knihu Krev a peníze

Odkryjte společně s autorem špinavé pozadí obchodu s lidskou krví, ale i nebezpečným odpadem a dalším materiálem. Kniha je rozdělena do tří částí a dozvíte se v ní nová fakta, která se objevila v nejznámější zdravotnické kauze, jejíž vyšetřování trvá dlouhých dvacet let.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum.cz vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Krev a peníze – Pravda o kauze Diag Human vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Krev a peníze
probíhá od 14. července do 27. července 2014.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Krev a peníze

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeKrev a peníze
Pravda o kauze Diag Human

Cikrt, Tomáš

Tomáš Cikrt, 2014

Vyhrajte knihu o známé kauze Diag Human - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. hannah1112 hannah1112 napsal:

    Dobrý den, vrátila jsem se z dovolené a čekala na mne knížka. Díky.

Napsat komentář