Podívejte se s Martinou Formanovou do New Yorku a vyhrajte Nevěru po americku!

nahled_eroika_soutez
S oblíbenou autorkou se můžete vypravit do centra dění v New Yorku a seznámit se se dvěma manželskými páry, které zjišťují, že jejich život není zase tak ideální. V nakladatelství Eroika vyšly Martině Formanové čtyři knihy a jednu z nich můžete vyhrát i v naší soutěži…

Martina Formanová: Nevěra po americku

Dva manželské páry a komunikace přes internet tvoří půdorys nového románu Martiny Formanové, jehož děj nás zavede do současného New Yorku.

U společné večeře se setkávají dvě spřátelené manželské dvojice. Obě působí navenek úspěšně a spokojeně, a teprve bližší pohled pod povrch jejich životů ukazuje, kolik vášní, dramat i pochyb tato fasáda skrývá.

John, Andrea, Liz a Harold mají každý svou pevně určenou životní roli, a na prahu čtyřicítky zjišťují, že ani jeden s ní nejsou spokojeni. Není náhodou, že jediným místem, kde se cítí svobodní, je internet. Tedy – alespoň do chvíle, než se tajná identita potká s realitou.

Autorka nahlíží do všech zákoutí manželského života s mimořádnou otevřeností i osobitým humorem.

 

O autorce:

Martina Formanová pochází z Brna. Vystudovala pražskou FAMU a od poloviny devadesátých let žije ve Spojených státech.

Její knižní prvotinou byla v roce 2002 autobiografická novela Skladatelka voňavého prádla. Další kniha, Trojdílné plavky (2007) obsahuje tři příběhy amerických žen, které prožívají jakousi krizi středního věku. V nové knize Ten sen se autorka vrací do Československa 80. let a k příběhu české dívky, kterou zavede její životní pouť do New Yorku.

Martina Formanová za svou tvorbu neobdržela žádné ocenění kritiky. Některým čtenářům se však zdá její psaní vtipné. Jiní poukazují na to, že se asi domnívá, že jí stačí status pseudocelebrity k tomu, aby někoho zajímalo. Těchto hlasů se autorka snaží nevšímat, protože má chuť psát dál.

Rovněž se snaží jíst zdravě, být důsledná, přísnější na děti, ohleduplnější k životnímu prostředí, cvičit, nelhat a nekrást. Alespoň v posledním bodě je jednoznačně úspěšná.

 

Vyhrajte s námi knihu Nevěra po americku

Ve spolupráci s nakladatelstvím Eroika jsme pro vás připravili soutěž, ve které mohou hned tři z vás vyhrát knihu Martiny Formanové: Nevěra po americku!

Stačí jen najít odpověď na jednoduchou otázku a správně si tipnout!

 

Soutěž o 3 knihy Martiny Formanové: Nevěra po americku

běží od 1. března do 14. března 2012

 

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko!  Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

 

Nakladatelství Eroika

Nakladatelství Eroika vydává prozaická díla současných ženských autorek. Od svého založení v roce 1998 publikovalo přes sto titulů.

V nabídce lze najít celé spektrum kvalitní beletrie psané ženami s důrazem na postavení ženy v současnosti.

V seznamu jmen českých autorek najdeme jména jako Irena Obermannové, Martina Formanová či Lenka Procházková, a zkušené prozaičky, jako Blanka Kubešová či Eva Michorová.

Související soutěž

Zasoutěžte si o knihy Martiny Formanové!

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeNevěra po americku

Formanová, Martina

Eroika, 2011

Podívejte se s Martinou Formanovou do New Yorku a vyhrajte Nevěru po americku! - DISKUZE

Počet reakcí: 2
  1. mikewin mikewin napsal:

    Dobrý večer, knížku jsem v soutěži vyhrál, ale zatím nepřišla :(
    Nevíte náhodou, kde se toulá?
    Děkuji

Napsat komentář