Pátek v objetí smyslnosti

zasnena-zena
Oddáváte se rádi erotickým fantaziím? Pokud ano, nahlédněte s námi do čtveřice knih, které vám nedovolí myslet na práci!

Jak může jeden vášnivý polibek ovlivnit život Lady Minervy Sharpeové? To se můžete dočíst v knize Jak svést ostýchavou dámu autorky Sabriny Jeffries. Knihu plnou touhy a vášně vydalo nakladatelství Domino.

Jak svést ostýchavou dámu

Lady Minerva Sharpeová vymyslela dokonalý plán, jak uniknout babiččiným požadavkům: zasnoubí se s naprosto nevhodným mužem! A kdo by mohl roli budoucího manžela sehrát lépe než nespoutaný Giles Masters, mladý advokát, jenž se stal předlohou pro postavu přitažlivého špióna v Minerviných románech? A navíc v její mysli stále dřímá neodbytná vzpomínka na vášnivý polibek, který od něj dostala v den svých devatenáctých narozenin… Ovšem zamilovat se do takového nemravy?

Drahé čtenářky,

nerada bych si stěžovala, ale má trpělivost s Minervou,mou nejstarší neteří, je u konce. Nechce si nechat vymluvit, že bude své gotické romány vydávat pod svým skutečný jménem! Dělá to, jen aby šokovala, a přitom se ani v nejmenším nestará, že tím odrazuje i své nápadníky.
Samozejmě říká, že na vdavky nemyslí, ale to jsou jen hlouposti. Často vidím, jak potají toužebně sleduje své ženaté bratry. Ačkoli je kapánek paličatá, nepochybně by z ní byla skvělá manželka… a její manžel by se s ní nikdy nenudil.

Autorka: Sabrina Jeffries

Překlad: Dita Kelbelová
Počet stran: 288
Vazba: Pevná bez přebalu

Přečtěte si více o knize Jak svést ostýchavou dámu

Prolistujte si také ukázku z knihy!

———————————————————-

Vaším dalším knižním úlovkem by mohl být eroticko-psychologický román Tampa, pojednávající o středoškolské učitelce, která svádí nezletilé chlapce. Knihu Alissy Nutting vydalo nakladatelství Odeon.

Tampa

Celeste je šestadvacetiletá středoškolská učitelka. Její zálibou jsou nezletilí studenti. Při výběru ideálního kandidáta má určitá kriteria: Nesmí být moc sebevědomý. Nesmí mít vysportovanou postavu. Nesmí mít akné. A brzy se její představy splní… Kritika román ohodnotila termínem „sexuálně explicitní“, autorka dopodrobna popisuje všechny sexuální scény. Zároveň nastoluje jízlivou otázku: Kdo by v patnácti dokázal odolat svodům atraktivní učitelky?

Ubíhaly minuty před třetí vyučovací hodinou, a kdykoli se otevřely dveře a vešel další žák, vlil se dovnitř spolu s ním i hluk a sluneční svit zvenčí a mně se sevřelo hrdlo napjatým očekáváním. Jelikož venku bylo jasno a třída byla potemnělá, byla jejich těla při vstupu osvětlená zezadu, obličeje byly zastíněné a zastřené a andělská silueta, na níž bylo ozářeno jasem každé chmýří, působila dojmem, jako by se zhmotňovala ze snu. Jakmile ale byly na obrysu vidět podrobnosti, obvykle následovalo zklamání.

Autorka: Alissa Nutting

Překlad: Martin Pokorný
Počet stran: 224
Vazba: vázaná

Přečtěte si více o knize Tampa

Nepehlédněte také naši recenzi, nebo další ukázku z knihy!

———————————————————-

Svěří se John své milence Lizzie se svým tajemstvím? Pokračování pohádky pro dospělé s názvem Hříšné tajnosti – Nespoutaná autora Portia Da Costy vydalo nakladatelství Fragment.

Hříšné tajnosti – Nespoutaná

Lizzie neodolala Johnovu charismatu a nechala se bez váhání svést. Vlastně tomu trochu napomohla. Hra na luxusní prostitutku hýčkanou bohatým podnikatelem se proměnila v bouřlivý, ničím nespoutaný a lehce perverzní vztah. John přesně zná Lizziina přání a s radostí ukojí každou její touhu, má ale i svou temnou stránku. Minulost, o níž odmítá mluvit, svět, do kterého Lizzie nehodlá pustit.Má ji rád ve své posteli, ale zase ji z ní vyprovodí. Svěří se někdy Lizzii se svým tajemstvím nebo ta zůstane navždy pouhou milenkou, se kterou se o všech věcech prostě nemluví?

John si připnul solidní těžké hodinky, podle všeho platinové, a konejšivě stiskl Lizzie loket. „Poslyš, skočím si dolů promluvit se signorem Guidettim. Ty zatím můžeš v klidu zatelefonovat kamarádce.“ Podíval se na hodinky. „V osm se pro tebe vrátím a vyrazíme na večeři. Vyhovuje?“
Byl obdivuhodný. Právě díky své rozhodnosti a schopnosti plánovat se John tak skvěle prosadil ve světě investic. Lizzie tím imponoval a ochotně se mu podřídila. Oblékl si lehké sako, sebral ze stolku mobil a klíče a zamířil ke dveřím, kde se k Lizzie ještě obrátil s rychlým polibkem.

Autor: Portia Da Costo

Překlad: Petruše Klůfová
Počet stran: 280
Vazba: brožovaná

Přečtěte si více o knize Hříšné tajnosti – Nespoutaná

Pokračujte v četbě ukázky z knihy!

———————————————————-

Theresa Wellerová je dobře vychovaná mladá dáma z vysoké společnosti. Jak si poradí v přítomnosti muže, který je pravým opakem gentlemana? To se dočtete v knize Průvodce dámy nepřístojným chováním od Suzanne Enoch. Titul vydalo nakladatelství Domino.

Průvodce dámy nepřístojným chováním

Theresa Wellerová pravidla společenské etikety nejen výtečně ovládá, ale samozřejmě předpokládá, že je budou dodržovat i lidé v jejím okolí. Jaké je tudíž její pohoršení, když poručík Bartholomew James svým nepřístojným chováním naruší poklidnou večeři! Stačí ovšem jediný jeho polibek – a Theresa už nedokáže myslet na nikoho jiného. Navzdory všemu, co jí bylo při výchově vštěpováno, ho pozve na projížďku v kočáře, dokonce ho vyzve i k tanci a k návratu do vysoké společnosti. A Bartholomew? Ten ví, že ona je ta jediná a pravá, která v něm dokáže zažehnout jiskru vášně. Tato dáma je totiž podle všeho schopna si užít i to nejvíce nepřístojné chování…

Jakmile Bartholomew osaměl, uchopil hůl za spodní konec, natáhl se a zachytil rukojetí rám dveří. Oběma rukama sevřel hůl a vytáhl se vzhůru. Jeden bolestvý krok nahoru, a pak dva další. Než došel do vstupní haly, měl orosené čelo. Netrpělivě si ho otřel, shodil ze sebe převlečník a pověsil klobouk. Pak si dodal odvahy a s pomocí hole kulhal do ranního salonu.

Autor: Suzanne Enoch

Překlad: Marie Čermáková-Frydrychová
Počet stran: 296
Vazba: pevná bez přebalu

Přečtěte si více o knize Průvodce dámy nepřístojným chováním

Prolistujte si také ukázku z knihy!


 Která z knih vás nejvíce zaujala? Napište nám!

Tyto knihy a mnohé další si můžete vydražit v našich aukcích!

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeJak svést ostýchavou dámu

Jeffries, Sabrina

Domino, 2014

zobrazit info o knizeTampa

Nutting, Alissa

Odeon, 2014

zobrazit info o knizeHříšné tajnosti – Nespoutaná

Costa, Portia da

Fragment, 2014

zobrazit info o knizePrůvodce dámy nepřístojným chováním

Enoch, Suzanne

Domino, 2013

Napsat komentář