Hostina

Méně je někdy více

zobrazit info o knize
Nakladatelství Slovart
Vydáno   3/2022
ISBN 978-80-276-0360-2
Překlad Svobodová, Radka
Vydání 1.
Počet stran 176
Vazba vázaná
Formát 195×255
Doporučená cena 499 Kč

O knize

Nechte se vtáhnout do kulinářského světa Marcela Ihnačáka a oslavte den skvělým jídlem. Hostinu můžete mít každý den, nejen při speciální příležitosti. Stačí málo – kvalitní suroviny, nápadité kombinace chutí a příjemná společnost, protože méně je někdy více.

Známý slovenský šéfkuchař Marcel Ihnačák vás zve na kulinární hostinu: „Nemusí to znamenat jen velkou slavnost nebo hody. Je to i pokrm připravený pro dva, několik blízkých a přátel. Společná snídaně, oběd nebo večeře mohou být dokonalou hostinou, když si je připravíme z kvalitních surovin a s láskou. Protože dobré jídlo spojuje lidi, upevňuje vztahy a vytváří nová přátelství. Hostina není o množství, ale hlavně o kvalitě, delikátní chuti a kráse na talíři."

Působivé fotografie nádherné zahrady a jídel vám pomohou vybrat si něco netradičního na snídani, zajímavou polévku, jídlo bez masa, ale i masová, bramborová a sýrová jídla, ryby, těstoviny a dezerty. Příkladem je cizrnová pomazánka s medvědím česnekem, gazpacho s mušlemi, bramborový salát se šunkou a vejci, bylinkové halušky s krůtím masem a rajčaty, kapr s chřestem a čatní z červené cibule, hovězí špízy se sezamem a s mladou zeleninou či tvarohové lívance s creme fraîche a jahodami. Dobrou chuť!

Doporučení:
Share

Související články