Zahrajte si s nakladatelstvím Host o vouchery na nákup knih

Literární křížovka s nakladatelstvím Host
Zkusili jste své štěstí v některé z našich předcházejících křížovek, ale zatím jste nic nevyhráli? Nevadí, máme pro vás další křížovku a tentokrát vám možná štěstí bude přát.

Neznáte-li dosud naše literární křížovky, doporučujeme vám si některou z předcházejících literárních křížovek cvičně vyluštit. V té minulé jsme hráli o slevové vouchery na nákup knih v internetovém knihkupectví bux.cz, zítra budeme hrát o vouchery na nákup knih z produkce nakladatelství Host!  Toto tradiční brněnské nakladatelství totiž do zítřejší literární křížovky opět věnovalo pět voucherů v celkové hodnotě 500 Kč! Vouchery si mezi sebe rozdělí první tři nejrychlejší správní řešitelé a opět i  dva vylosovaní ze všech, kteří správně odpověděli. Držitelé voucherů tak mohou svou vybranou knihu získat o sto korun levněji, a to i ve srovnání s jakýmkoliv jiným knižním e-shopem. V e-shopu nakladatelství Host totiž stejně jako všichni nakupující neplatí žádné poštovné a balné.

Nakladatelství Host

Nakladatelství Host zaujímá v současnosti nepřehlédnutelné místo na českém knižním trhu. Vydává tradičně především kvalitní českou prózu a poezii, literární teorii i literaturu naučnou – publikace věnované zejména historii, sociologii, filmové vědě i dalším oborům. V posledních letech se výrazně rozšířila řada překladové beletrie, nechybí samozřejmě i zatím poměrně skromná, ale přesto zajímavé tituly nabízející edice věnovaná dětské literatuře.

Součástí nabídky je mnoho zajímavých, oceněných a čtenáři velmi oblíbených titulů. K bestsellerům patří například překvapivý, znepokojivý, ale i dojemný a lidský román Marcely Serranové Deset žen nebo detektivka Karin Fossumové Kdo miluje jinak.

Deset ženKdo miluje jinak

 

V edičním plánu nakladatelství Host nechybí ani reprezentativní řada věnovaná literární vědě a historii.

Jaké jsou podmínky soutěže?

Literární křížovka se na našich stránkách objeví během zítřejšího dopoledne. Jakmile bude vydána, soutěž začíná. Pozorně křížovku vyplňte a na mail krizovky@klubknihomolu.cz nám pošlete:

  • správné znění tajenky
  • odpovědi na všechny otázky (každou odpověď na samostatný řádek)
  • svou přezdívku, pod kterou jste zaregistrováni na stránkách Klubu knihomolů
  • do předmětu napište „Křížovka č. 8

Pak už stačí jen počkat na vyhodnocení soutěže. Ta končí o půlnoci z pondělí na úterý.

Přejeme vám hodně štěstí a těšíme se na vaše odpovědi!

Doporučení:
Share

Napsat komentář