Zahrajte si o slevové kupóny určené k nákupu na bux.cz

myslitel krížovka Bux
Máte vyhlédnutu konkrétní knihu a šetříte korunky na její nákup, nebo si prostě jen chcete udělat radost? Zkuste své štěstí v naší další literární křížovce a vyhrajte slevový kupón uplatnitelný při nákupu v internetovém knihkupectví bux.cz!

Na zítřek jsme si pro vás, naše pravidelné i občasné čtenáře, přichystali další z našich literárních křížovek. V té poslední, šesté v pořadí jsme hráli o vouchery nakladatelství Host, zítra budeme hrát o slevové kupóny určené k nákupu v internetovém knihkupectví bux.cz. Uplatníte-li je při nákupu libovolné knihy z široké nabídky tohoto knihkupectví, získáte z už tak nízkých cen další patnáctiprocentní slevu. Slevových kupónů je ve hře celkem pět a získají je první tři nejrychlejší úspěšní řešitelé naší křížovky a kromě nich ještě i další dva, kteří budou po skončení soutěže vylosováni ze všech úspěšných řešitelů.

Bux logo

Internetový obchod bux.cz provozuje společnost Euromedia Group, k.s. (EMG), která je dceřinou společností Bertelsmann AG a patří mezi nejsilnější a největší firmy podnikající v rámci knižního trhu v České republice. Vlastní nakladatelské značky Knižní klub (od r. 1992), Odeon (od r. 1999), Ikar, (od r. 2000), Universum (od r. 2000) a zcela nově i Yoli.

Jednotlivé nakladatelské značky EMG svým zaměřením usnadňují čtenáři orientaci.

  • Knižní klub nabízí především českou literaturu, detektivky, krimi, thrillery, militaria, historické romány a dětskou literaturu.
  • Se značkou Universum jsou spojeny encyklopedické tituly, atlasy, průvodce, cestopisy.
  • Odeon pokračuje ve vydávání publikací v duchu nejlepších tradic někdejšího renomovaného nakladatelského domu: díla nositelů Nobelovy ceny, současná kvalitní světová a česká próza, poezie.
  • Nakladatelství Ikar je orientováno především na ženské čtenářky, v jeho knižní produkci najdete romance, společenské romány a memoáry, kuchařky a rádce.
  • Zcela novým přírůstkem do skupiny nakladatelských značek zastřešených společností Euromedia Groupe je Yoli zaměřující se především na skupinu čtenářů nazývanou také young adults (YA). Prvním titulem uvedeným pod touto značkou je román Bez naděje bestsellerové americké autorky Colleen Hooverové.

Jaké jsou podmínky soutěže?

Literární křížovka se na našich stránkách objeví během zítřejšího dopoledne. Jakmile bude vydána, soutěž začíná. Pozorně křížovku vyplňte a na mail krizovky@klubknihomolu.cz nám pošlete:

  • správné znění tajenky
  • správné odpovědi na všechny otázky (každou odpověď na samostatný řádek)
  • svou přezdívku, pod kterou jste zaregistrováni na stránkách Klubu knihomolů
  • do předmětu napište „Křížovka č. 7

Je nutné splnit všechny čtyři výše uvedené body. Pak už stačí jen počkat na vyhodnocení soutěže. Ta končí o půlnoci z pondělí na úterý.

Přejeme vám hodně štěstí a těšíme se na vaše odpovědi!

Doporučení:
Share

Napsat komentář