Zasoutěžte si o poslechovou novinku s Jackem Reacherem

varovny signal soutez uvod (1)
Milovníci dobrých špionážních příběhů jistě znají vyšetřovatele Jacka Reachera! V dalším příběhu v podobě audioknihy si opět můžete užít drzé zločince, urputného vyšetřovatele a podivné okolnosti celého pátrání. Jak to asi tentokrát dopadne?

Krvavá skládanka, kterou je třeba vyřešit

Když to nejde po dobrém, ať promluví pěsti. Jen pokud možno ne bezhlavě…

Někdejší důstojník vojenské policie Jack Reacher by si zřejmě v roli vyhazovače dál lebedil v barech a stripklubech floridského Key Westu, kdyby ho tam nevyčmuchal jistý Costello. Jackovi se sice povedlo dotěrné soukromé očko setřást, jenže znáš to: vyhodíš drzouna dveřmi a vrátí se ti oknem. V tomhle konkrétním případě vyplave jako mrtvola s uřezanými konečky prstů, a tak je třeba neprodleně vyrazit po horké stopě. Vyšetřovatel s vervou buldoka se ale vzápětí zamotává do pavučiny vztahů, které mu připomenou neblahou minulost. Co měl se zamordovaným otrapou společného zrovna generál Garber, Reacherův bývalý nadřízený a mentor? Skutečně ve Vietnamu jeho vinou zemřel syn jedněch podvedených rodičů? A jak do krvavé skládanky zapadá nelítostný lichvář Hook Hobie?

Ve třetím šťavnatém případu se Jack žene za grázly tempem přímo zběsilým. Rozhodně se mu však vyplatí vzít v potaz, že tentokrát ho nespasí jen přesně mířené kopance…

Jack Reacher: Varovný signál (audiokniha)

Autor: Lee Child
Přeložila: Jitka Pixová
Interpret: Vasil Fridrich

Vydavatel: OneHotBook
Délka: 16h 23 m
Vydáno: 01/2024
ISBN: 8594169486192

Přečtěte si více informací o audioknize Jack Reacher: Varovný signál, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství OneHotBook. Můžete si poslechnout také ukázku.

OneHotBook

Vydavatelství OneHotBook vydává audioknihy současných světových a českých autorů i moderní literární klasiku a osobitou tvorbu pro děti. Audiokniha v podání OneHotBook není pouhým převyprávěním knihy, ale interpretačním uměním vzniklým ze spolupráce režisérů s pečlivě vybranými herci; zvukovou adaptací, jejíž náladu podkreslují atmosférické zvuky i ruchy a původní skladby vytvořené na míru daného díla.

O autorovi

Lee Child (*1954) je rodák z britského Coventry – vlastním jménem Jim Grant – vystudoval právnickou fakultu v Sheffieldu, avšak před advokacií dal přednost oboru public relations. Jeho mediální kariéra vyvrcholila postem programového ředitele manchesterské televize Granada, která je součástí britské sítě ITV. Když byl v rámci restrukturalizace firmy v roce 1995 propuštěn, začal na volné noze psát romány ve stylu amerických thrillerů, jež podle něj představují „nejčistší formu zábavy“. Už za knihu Jatka, první díl série o vysloužilém vojenském policistovi Jacku Reacherovi, získal žánrovou cenu Anthony v kategorii nejlepší debut. Od té doby žije v USA a roku 2009 byl zvolen prezidentem klubu Mystery Writers of America. Z reacherovské série vyšlo česky péčí nakladatelství BB/art 27 románů. Devátý svazek Výstřel a osmnáctý díl Nevracej se se dočkaly filmové adaptace s Tomem Cruisem v hlavní roli. Dalších 16 případů bylo ztvárněno ve dvou TV minisériích. Počátkem roku 2020 spisovatel oznámil, že sérii postupně převezme jeho mladší bratr Andrew (*1968), kterého coby spoluautora uvádí už pětadvacátý příběh nazvaný Ochránce.

(Zdroj informací: OneHotBook)

Interpret

Vasil Fridrich (*1976) už během studia DAMU účinkoval ve spolku Kašpar a v plzeňském Divadle J. K. Tyla. Posléze se připojil k souboru smíchovského Švandova divadla, v letech 2002–2005 působil v Kladně a nyní vystupuje na scénách Městských divadel pražských. Diváci tohoto charakterního herce, dabéra a moderátora znají např. z dvoudílného TV filmu Metanol, ze snímků Hodinový manželKrásnoKobry a užovkyTeorie tygra či ze seriálů Svět pod hlavou a Ulice. Jeho nejnovější kreace představují chlapácký belzebub z divadelní adaptace frašky Vražda ing. Čerta a major Pauřík z vřele přijatého TV seriálu Devadesátky.

(Zdroj informací: OneHotBook)

Vyhrajte stažení audioknihy Jack Reacher: Varovný signál

Že se občas objeví nějaký neodbytný šťoural v podobě soukromého detektiva, to nepřekvapí ani ostříleného vyšetřovatele. Stane-li se ovšem z detektiva nečekaně mrtvola, to už by mohlo znamenat poměrně vážný problém! A ten je třeba bezodkladně vyřešit.

Ve spolupráci s vydavatelstvím OneHotBook vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou vyhrát audioknihu Jack Reacher: Varovný signál, kterou si stáhne z portálu Audiolibrix. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o audioknihu Jack Reacher: Varovný signál
probíhá od 19. ledna do 1. února 2024.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 stažení audioknihy Jack Reacher: Varovný signál

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeJack Reacher: Varovný signál (audiokniha)

Child, Lee

OneHotBook, 2024

Napsat komentář