Životní pouť anglickým pobřežím

Pobrezni cesta
Raynor se dozvěděla, že její manžel trpí nevyléčitelnou nemocí, a aby toho nebylo málo, přijdou o dům i práci. Nezbývá jim už ani čas, a tak se rozhodnou vydat na výpravu a projít Jihozápadní pobřežní cestu. Čeká je náročná životní pouť…

Kniha Pobřežní cesta je otevřená, optimistická osobní výpověď o tom, jak těžké je se vyrovnat se zármutkem a jak ozdravnou moc může příroda mít. Především je to však příběh o domově, který můžeme ztratit, znovu vybudovat i nečekaně objevit.

 

Pobřežní cesta (audiokniha)

Autorka: Raynor Winnová
Přeložila: Lucie Mikolajková
Čte: Dana Černá

Formát: MP3
ISBN: 8594201410062
Doporučená cena: 349 Kč

Audioknihu Pobřežní cesta vydalo nakladatelství Kazda.

Poslechněte si ukázku z audioknihy:

 

Raynor Winnová

Raynor Winnová i po dokončení Jihozápadní pobřežní cesty se stále pravidelně věnuje dálkovým pochodům, píše o přírodě, bezdomovectví a táboření pod širým nebem. Žije v Cornwallu se svým manželem Mothem a jejich psem Montym.  Přečtěte si také náš článek o knize Pobřežní cesta.

Zdroj informací: nakladatelství Kazda


Nakladatelství Kazda přináší čtenářům výjimečné knihy o přírodě, udržitelnosti, netradičním cestování a umění. Filozofií nakladatelství je přinášet kvalitní české a zahraniční tituly, které zajímavým obsahem čtenáře vnitřně obohatí, podpoří jejich vztah k přírodě a přispějí k formování udržitelnější budoucnosti. V nabídce najdete populárně-naučné knihy pro všechny generace – od leporel přes příběhy inspirované přírodou, osudy zvířat i lidí, cestopisy, inspiromaty či atlasy, až po náročnější čtení od předních světových biologů, jakými jsou britský ornitolog Tim Birkhead nebo mykolog Merlin Sheldrake. Nejoblíbenějším autorem nakladatelství je známý německý lesník a ochránce přírody Peter Wohlleben. Knihy, které mají smysl v Nakladatelství KAZDA vychází od roku 2014.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePobřežní cesta (audiokniha)

Winnová, Raynor

Kazda, 2021

Napsat komentář