Jak nám může pomoci zahrada?

zahrada-sily
Proč si ze zahrady nevytvořit oázu, která bude plná pozitivní síly, harmonie a energie? Návod, jak toho dosáhnout, lze nalézt v dnes představované knize. Navíc podle autora podoba zahrady ovlivňuje sociální realitu a to, jak se cítíme.  

Jsou místa, kde se okamžitě cítíme dobře, protože vyzařují sílu a harmonii. Vědění o takovýchto místech síly je prastaré a každý z nás může vnímat jejich energii. Avšak proč nás některá místa oslovují a jiná nikoliv? Je možné objevit a utvářet místa síly ve vlastní zahradě? Tato kniha ukazuje, jak svou zahradu můžete oživit a proměnit ve zdroj regenerace a síly. Každý z nás může prohloubit svoje cítění a otevřít se tak svému okolí. Každá zahrada je malinkatou částí Země. Je s ní spojená, vytvořená z téže látky. Každý z nás dokáže skrze svou zahradu vydat impuls, který se přenese na celou Zemi. Heiko Hähnsen nás chce povzbudit k tomu, abychom byli v naší zahradě aktivní, protože naše soucítění a spolupráce s přírodou je pro planetu Zemi přínosem. Hähnsen ukazuje, jak podoba zahrady a naše konání přímo souvisejí se sociální realitou – doslova ji spoluutvářejí. Zahrada se tak stává prostorem, jenž nás může obdařit cennými zkušenostmi, a navíc v sobě skrývá velký potenciál pro náš život a osobní rozvoj.

 

Ukázka z knihy

zahrada-sily-2Geomantická výstavba zahrad může pomoci k vyrovnání rezonancí a vztahů v našem okolí a současně ulehčit a podpořit určitou práci na našem biografickém scénáři – nemůže nás však zastoupit v roli bezprostředního aktéra změny. To by si měl ujasnit každý a zvlášť ti z nás, kdo mají sklon se utíkat ke každému monumentálnímu trendu v oblasti životního poradenství a jakémukoli příslibu léčby a uzdravení.
Účinným prostředkem harmonizace energetických struktur na pozemku je výstavba energetického centra či všezahrnující sítě navzájem korespondujících silových bodů. (str. 53)

Další ukázky naleznete na stránce knihy.

 

Zahrada síly

Souznění přírody a člověka v tvorbě zahrad
Autor: Heiko Hähnsen
Přeložila: Magdalena Havlová

Počet stran: 192
Vazba: vázaná
Formát: 235×245 mm
ISBN: 978-80-905788-5-2
Doporučená cena: 498 Kč

Knihu Zahrada síly vydalo nakladatelství Kazda.

 

O autorovi

Heiko Hähnsen se vyučil pěstování stromů v lesních školkách, ale již více než 15 let se věnuje geomantii.

Podle mne patří umění, kultura a autentická spiritualita, dávající našemu každodennímu životu tvář a smysl, odjakživa dohromady. Tvorbou zahrad chci vyjádřit své vnímání a chápání souvztažností mezi přírodou, spiritualitou, uměním, kulturou a životem. Zajímá mne, jak působí společně jako celek. Soukromá zahrada, ale i veřejný prostor mi skýtají možnosti se o toto nazírání na svět podělit.


logo-kazdaNakladatelství Kazda vydává knihy o přírodě a zahradách, vnímajících jejich hlubší metafyzický rozměr a možnosti spolupráce s neviditelnými živly, a dále knih o různých možnostech udržení a znovunabytí zdraví. Autoři jsou domácí i zahraniční. Jeho knihy a CD mají čtenářům přinášet radost a povzbuzení do života svou vnitřní živostí, opravdovostí, mají posilovat dobrá předsevzetí a odhodlání a podporovat harmonii mezi člověkem a jeho okolím.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeZahrada síly
Souznění přírody a člověka v tvorbě zahrad

Hähnsen, Heiko

Kazda, 2016

Jak nám může pomoci zahrada? - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. Jan Johann Jaroslav Miška napsal:

    Dobrý den. Jsem autorem knih o energii-prasíle vytvářející strukturu Vesmíru a všeho co se v něm nachází To znamená též energetickou strukturu lidského těla. Šest knih (cca 1500 stran a 700 bar. fotografií) o této energii je sepsaných v knihách Zpověď druida, Magická prasíla, Hledání prasíly, Tajemství prasíly 1 a 2, spolu s knihou Bájná prasíla, nabízí jako první na světě, energii-prasílu jako zvláštní (vířivý) druh elektromagnetické energie. Zájemci si odkazy najdou na GOOGLE pod mým celým jménem. Jan Johann Jaroslav Miška

Napsat komentář