Zahrajte si o román o zakázané lásce

Georgina Guthrie_Laska podle Shakespeara_Daniel a Aubrey
Aubrey právě začíná poslední semestr svého bakalářského studia, když se jí do cesty připlete přitažlivý asistent Daniel. Ani ona jemu není lhostejná, jenže co dělat dál, když láska mezi učitelem a studentkou je přísně zakázaná?

Příběh jako od Shakespeara

„Milovat, či nemilovat svou studentku, to je, oč tu běží…“

I v 21. století může na univerzitě vzkvétat zakázaná láska jako ze Shakespearova dramatu

Aubrey Priceové začíná poslední semestr jejího bakalářského studia na torontské univerzitě. Zdá se, že už brzy v poklidu dokončí svá studia Shakespearových děl. Pak se ale na katedře objeví nový asistent Daniel a Aubrey se do něj zamiluje. Ani jemu není chytrá, vtipná a nezávislá dívka lhostejná. Ale je tu přísný zákaz vztahů mezi učitelem a studentkou na univerzitě, fakt, že je Daniel děkanovým synem, a také jeho temné tajemství z minulosti…

 

Láska podle Shakespeara: Daniel a Aubrey

Autorka: Georgina Guthrie

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Překlad: Kristýna Vítková
Počet stran: 464
Vazba: vázaná
Vydáno: 4/2016
ISBN: 978-80-247-5852-7

Přečtěte si více o knize Láska podle Shakespeara: Daniel a Aubrey, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis. A nezapomeňte také na náš článek.

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

Ukázka z knihy

„Odpusťte, Aubrey. Jsem si jistý, že to pro vás nebylo zrovna příjemné,“ pronesl. „To byl můj syn, Daniel. Nemá teď moc dobré období, což ale není omluva pro takové hrubé chování. Omlouvám se za něj.“ Podal mi několik tlustých hnědých složek. „Můžete je, prosím, založit?“ dodal, než se vrátil do kanceláře a zavřel za sebou dveře.
Nebyla jsem si jistá, jestli jsem se cítila trapněji kvůli sobě nebo kvůli němu. Za těch pět měsíců, kdy na částečný úvazek pracuji v jeho kanceláři, jsem ani jednou nezažila, že by děkan ztratil nervy nebo nějak přehnaně zareagoval. Ačkoliv jeho pozice přímo vyžaduje, že se musí potýkat se všemi studentskými prohřešky, které si jen umíte představit. Ale jsou to právě lidé, které milujeme ze všeho nejvíc, co nám dokážou pěkně zahrát na nervy. A to, že jsem slyšela, jak se v přítomnosti svého syna neudržel, nijak nesnížilo můj respekt k jeho osobě. Jednoduše mi ukázal svou osobnější stránku, se kterou jsem předtím ještě neměla tu čest.
Podívala jsem se na hodinky. Jedenáct dvacet. Z dnešní pracovní doby mi zbývá deset minut. Obešla jsem stůl, založila desky a srovnala nějaké papíry a dokumenty. Pak jsem zaklepala na děkanovy dveře.
„Vstupte,“ zavolal. (str. 13)

 

Vyhrajte knihu Láska podle Shakespeara: Daniel a Aubrey

Aubrey Priceová má již brzy ukončit svá studia Shakespearových děl na torontské univerzitě, jenže její poslední rok zde asi nebude tak poklidný, jak si představovala. Potká ji totiž zakázaná láska – zakouká se do mladého asistenta Daniela, přičemž láska mezi studentkou a učitelem je na škole tabu. Podaří se jim vztah dostatečně dlouho tajit, aby neměli problémy? Nebo budou odhaleni? To si pojďte přečíst už sami.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které pět z vás může knihu Láska podle Shakespeara: Daniel a Aubrey vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu
Láska podle Shakespeara: Daniel a Aubrey
probíhá od 2. do 15. května 2016.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 5 románů Láska podle Shakespeara: Daniel a Aubrey

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeLáska podle Shakespeara 1
Daniel a Aubrey

Guthrie, Georgina

Cosmopolis, 2016

Zahrajte si o román o zakázané lásce - DISKUZE

Počet reakcí: 0
  1. aduja napsal:

    Dobrý den,děkuji z výhru, knihu Láska podle Shakespeara: Daniel a Aubrey jsem dnes obdržela.

Napsat komentář