Hurá do přírody za poznáním i zábavou!

samolepkynahled
Díky novým sešitovým publikacím plných obrázků zvířátek žijících v naší přírodě se děti mohou dozvědět mnoho zajímavostí ze života savců, ptáků i hmyzu. Jako bonus se zabaví se samolepkami, kterými mohou dotvořit předestřené obrazy.

Knihy vydalo nakladatelství Presco group ve své edici pro děti Ella&Max.
Říká se, že rodiče vždycky vědí, co je pro jejich dítě nejlepší. A protože o tom byli přesvědčeni i tátové dvou mrňousů – Elly a Maxe –, rozhodli se založit stejnojmennou značku knížek pro děti a vydávat tituly podle vlastního vkusu a uvážení.
Ve druhé polovině roku 2016 tak přišly na svět první knížky s logem Ella & Max, které si brzy našly místo v srdcích malých čtenářů i v knihovničkách mnoha mateřských a základních škol.

Ella-&-Maxlogo

První tvůrčí sešit vezme malé čtenáře do světa našich savců. Kdo žije v lese a kdo na poli? Doplňte obrázky samolepkami!

Navštivte chlupáče v jejich pelíšcích nebo se s nimi vydejte na toulky přírodou… Dozvíte se o nich řadu zajímavostí, a navíc si užijete zábavu se spoustou roztomilých samolepek!
Vydejte se na dobrodružnou výpravu za zvířátky s knížkou plnou samolepek! Navštivte chlupáče v jejich pelíšcích, pusťte se s nimi na toulky přírodou… Hluboko v lese nebo poblíž lidských obydlí, vysoko na stromě, nebo naopak hluboko pod zemí či pod hladinou, u vod anebo uprostřed rozkvetlých luk, tam všude objevíte roztomilé tvorečky… V této knížce se o nich dozvíte řadu zajímavostí, a navíc si užijete spoustu zábavy při dotváření 11 překrásných přírodních scenerií za pomoci roztomilých samolepek.

Ježci, ušáci a další chlupáči

Autorka: Nikki Dysonová

Počet stran: 18
Vazba: brožovaná
Formát: 237×310 mm
ISBN: 978-80-88276-89-0
Doporučená cena: 169 Kč

 

Přečtěte si více o knize Ježci, ušáci a další chlupáči.

jezci-usaci-a-dalsi-chlupaci-kniha-samolepek-10649--12

————————————————

Druhý ze sešitů se věnuje ptáčkům zpěváčkům. Kteří bydlí v lese a které druhy máme nejčastěji na krmítku?

Vydejte se na dobrodružnou výpravu do ptačí říše s knížkou plnou samolepek! Navštivte opeřence v jejich hnízdech, vydejte se s nimi do oblak… Hluboko v lese či poblíž lidských obydlí, vysoko v korunách stromů, na březích nebo hladinách vod, tam všude objevíte ptáčky zpěváčky.
V téhle knížce se seznámíte s malými zahradními pěvci, ale i dravými predátory, dozvíte se o nich řadu zajímavostí, a navíc si užijete spoustu zábavy při dotváření 11 překrásných přírodních scenerií za pomoci roztomilých samolepek.

Sýkorky, vrabčáci a další zpěváčci

Autorka: Nikki Dysonová

Počet stran: 32
Vazba: brožovaná
Formát: 240×310 mm
ISBN: 978-80-88276-90-6
Doporučená cena: 169 Kč

 

 

Přečtěte si více o knize Sýkorky, vrabčáci a další zpěváčci.

sykorky-vrabcaci-a-dalsi-zpevacci-kniha-samolepek-ukazka

————————————————

Poslední ze sešitů vás vezme na exkurzi do říše bezobratlých živočichů. Čekají na vás broučci, motýli, ale i pavouci a slimáci. Poznáte, kdo vám létá nad záhonky a kdo se skrývá v trávě?

Vydejte se na dobrodružnou výpravu do říše bezobratlých s knížkou plnou samolepek! Navštivte svět motýlů, brouků, pavouků, slimáků a dalších potvůrek, které žijí doslova všude kolem nás. Vždyť se také jedná o nejpočetnější skupinu živočichů na naší planetě!
V téhle knížce se o nich dozvíte řadu zajímavostí, a navíc si užijete spoustu zábavy při dotváření 11 překrásných přírodních scenerií za pomoci roztomilých samolepek.

Broučci, motýli a další potvůrky

Autorka: Nikki Dysonová

Počet stran: 24
Vazba: brožovaná
Formát: 240×310 mm
ISBN: 978-80-88276-91-3
Doporučená cena: 169 Kč

 

 

Přečtěte si více o knize Broučci, motýli a další potvůrky

broucci-motyli-a-dalsi-potvurky-kniha-samolepek-ukazka

O autorce knih

Nikki Dyson je britská autorka a ilustrátorka knih pro děti. Více se o ní dozvíte na jejích stránkách.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeJežci, ušáci a další chlupáči
Knížka plná samolepek

Dysonová, Nikki

EllaaMax, 2019

zobrazit info o knizeSýkorky, vrabčáci a další zpěváčci
Knížka plná samolepek

Dysonová, Nikki

EllaaMax, 2019

zobrazit info o knizeBroučci, motýli a další potvůrky
Knížka plná samolepek

Dysonová, Nikki

EllaaMax, 2019

Napsat komentář