V hlavní roli zvířátka

pes
V  příbězích nemusí být hlavními hrdiny pouze lidé či pohádkové bytosti. O tom vás přesvědčí dnešní knihy, v nichž prožívají dobrodružné příhody zvířátka. Ať už se jedná o štěněčí parťáky Binga a Rollyho, psa Hrdinu, kočku Elzu či kocourka Macíčka.

Walt Disney přichází s další knihou ze série Nejkrásnější kolekce. Tentokrát budou hrát hlavní roli místo pohádkových postav „hafíci“. Čekají na ně nejenom nesnáze, ale i zábava.

Neohrožení štěněcí parťáci opět vyrážejí do akce! Na nerozlučnou dvojici hrdinů čekají zapeklité záhady, napínavá pátraní a spousta senzačních dobrodružství. Bingo a Rolly si díky svému důvtipu, odhodlání a úžasnému vybavení od vynálezce Boba poradí s každou nesnází. Tentokrát budou muset vyřešit případ pohřešovaného pečiva v Paříži, seznámí se s robotickým psem a budou čelit hrůzostrašnému kvílejícímu duchovi. S parádními příhodami kámošů hafíků je bezva zábava zaručena!

Ukázka z knihy

Nejkrasnejsi kolekce Kamosi hafici

Doporučujeme

zobrazit info o knize  zobrazit info o knize  zobrazit info o knize  zobrazit info o knize

Nejkrásnější kolekce: Kámoši hafíci

 

Počet stran: 176
Vazba: lepená
Formát: 205×280 mm
ISBN: 978-80-252-4472-2
Doporučená cena: 349 Kč

 

 

Knihu Nejkrásnější kolekce: Kámoši hafíci vydalo nakladatelství Egmont ČR.

————————————————

Pokud nepatříte mezi pejskomily, můžete si přečíst následující kočičí příběh. Tulačka Elza není obyčejná micka, jelikož dokáže rozlousknout každou záhadu a vyřešit jakýkoliv problém.

Řeknete si kočka – chlupatý mazel, to byste ale Elzu podcenili. Elza je věrná přítelkyně, čtenářka, kuchařka a detektivka. Vylíže se z každé bryndy. Mají kočičí kamarádi hlad? Zuří v noci bouřka? Ztratily se slepice? Všechno se dá nějak vymňouknout. Ať se děje co se děje, na Elzu je spolehnutí!
Příběh o chytré kočce tulačce, která nakonec najde velkou kočičí rodinu, je určen pro začínající čtenáře. Doprovázejí ho přívětivé ilustrace Evy Rémišové.

Ukázka z knihy

Paní Mikulková nebyla nijak veliká, ale její srdce bylo přímo obrovské. Pro každého našla vlídné slovo a každému ráda pomohla. Nejvíce ale milovala kočky. A kočky měly rády paní Mikulkovou.
Když šla ráno na nákup, hned se k ní jedna připojila. Cestou se jí lísala k nohám. Paní Mikulková kočku na oplátku pohladila nebo jí něco hezkého vyprávěla. V obchodě pak koupila kelímek jogurtu nebo misku tvarohu. (str. 9)

Na Elzu je spolehnutiZjistěte, jak ukázka pokračuje.

Na Elzu je spolehnutí

Autorka: Zuzana Pospíšilová
Ilustrovala: Eva Rémišová

Počet stran: 72
Vazba: vázaná
Formát: 167×223 mm
ISBN: 978-80-271-2085-7
Doporučená cena: 189 Kč

 

Knihu Na Elzu je spolehnutí vydalo nakladatelství Grada.

————————————————

Bývalý policejní pes Hrdina se vrací opět na scénu, aby zachránil Jakuba a jeho psího kamaráda Skauta. Bohužel ale přecení své síly a sám se se svým páníčkem ztratí. Podaří se všem hrdinům přežít následky hurikánu?

Když na městečko Gulfport udeří nebezpečný hurikán a Jakub se svým štěnětem Skautem se ztratí, zdá se, že labrador Hrdina, bývalý policejní pes, je tím jediným, kdo je dokáže vystopovat. Hrdina spolu se svým páníčkem Benem a jeho přítelem Adamem vyrážejí kamarádům na pomoc a společně se vydávají do lesů za městem. Záhy se však ukáže, že pátrání je nad jejich síly. Zubožení a vyčerpaní se ocitají v neznámých končinách a musí zde přečkat řádění živlů. Namísto záchrany tak najednou sami bojují o život. Chlapci vědí, že Hrdinovy schopnosti jakožto psa pátrače a záchranáře jsou úžasné, stačí však na to, aby se Hrdina dokázal vypořádat s aligátorem, nečekanou povodní a sesuvem bahna a přivedl všechny v pořádku domů? Začtěte se do dalšího Hrdinova velkého dobrodružství a přesvědčte se, co všechno je pes schopen dokázat, aby zachránil svého nejlepšího přítele.

Ukázka z knihy

Hrdina byl prostě dokonalý.
Když se Ben zamýšlel nad tím, jak nejlépe popsat svého psa, žádné výstižnější slovo ho nenapadalo. Dokonalý.
Obdivně sledoval, jak černý labrador vyskakuje po míčku a jeho pružné svaly se přitom smršťují a zase napínají. Plachtil ve vzduchu s tlapami roztaženými do stran, téměř jako by uměl létat. Veškeré jeho pohyby plynule navazovaly jeden na druhý a ani jeden z nich nebyl zbytečný. Jeho
tmavá srst se zářivě leskla ve slunci.
Dokonalost sama.
Hrdina sevřel míček ve svých mohutných čelistech a lehce přistál na zemi. (str. 7)

Hrdina: Hurikán

Autorka: Jennifer Shotzová
Ilustroval: Miroslav Vomáčka

Počet stran: 224
Vazba: vázaná
Formát: 150×210 mm
ISBN: 978-80-264-2310-2
Doporučená cena: 249 Kč

 

Knihu Hrdina: Hurikán vydalo nakladatelství CPress. A nezapomeňte na ukázku.

————————————————

A končíme u kočiček. Zajímalo vás, jak probíhá kočičí výchova? Sledujte kocourka Macíčka a pomáhejte mu plnit jednotlivé úkoly. Nejedná se však o jediný pohádkový příběh; čeká jich na vás mnohem víc.

Milé děti, také milujete roztomilá zvířátka? A co teprve veselé úkoly? To vše naleznete uvnitř knížky, kterou právě držíte v ruce.
Budu vám vypravovat o kocourkovi Macíčkovi, který rád učí děti kocouří výchově. To se nasmějete. Na konci pohádky, pak jistě budete vědět, jak správně projít kocouří výchovou a všechny úkoly splníte raz dva.
Také navštívíme našeho nezbedného Pepíčka, který neposlechl babičku a teď hrozí zničení její zahrádky! Děti, pomůžete Pepíčkovi splnit všechny úkoly nutné k záchraně zahrádky?
O tom, jak to s Pepíčkem dopadlo, a mnoho dalších veselých příběhů o zvířátkách si přečtete v této knížce, kterou pro vás ilustrovala
Daniela Plocková.

Ukázka z knihy

Zviratka z Brd

Zvířátka z Brd

Autorka: Marie Fabianová
Ilustrovala: Daniela Plocková

Počet stran: 64
Vazba: vázaná
Formát: 160×200 mm
ISBN: 978-80-88104-49-0
Doporučená cena: 176 Kč

Knihu Zvířátka z Brd vydalo nakladatelství Agentura KRIGL.


Zapojte se do našich aukcí, v nichž najdete tyto knihy a mnoho dalších za skvělé ceny.

Která z dnes představených knih vás nejvíce zaujala? Napište nám svůj názor v komentářích.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeNejkrásnější kolekce: Kámoši hafíci

Egmont ČR, 2018

zobrazit info o knizeNa Elzu je spolehnutí

Pospíšilová, Zuzana

Grada, 2018

zobrazit info o knizeHrdina: Hurikán

Shotzová, Jennifer Li

CPress, 2018

zobrazit info o knizeZvířátka z Brd

Fabianová, Marie

Agentura KRIGL, 2018

Napsat komentář