Zasoutěžte si o afirmace pro radostný život

myslenky-sily-perex
Máte pocit, že ať děláte, co děláte, pořád nejste spokojení? Nadáváte na vše kolem a vaši mysl zaslepuje závist? Změňte své myšlení, dívejte se na svět pozitivně a buďte konečně šťastní! Pro začátek vám s tím pomohou karty od Louise L. Hay.

54 pozitivních myšlenek

Co si myslíte právě teď? Jestliže myšlenky formují váš život a vaše prožitky, chtěli byste, aby tato myšlenka byla pro vás pravdivá? Jestliže myslíte na strach, zlost, bolest nebo pomstu, jak byste řekli, že se vám tato myšlenka vrátí? Chceme-li žít radostný život, musíme mít radostné myšlenky – a právě k tomu vám mohou skvěle pomoci Myšlenky síly. Vytáhněte si každé ráno kartu na celý den a afirmace noste v mysli tak dlouho, dokud s vámi zcela nesplyne…

 

Myšlenky síly

54 karet s afirmacemi

Autor: Louise L. Hay

Vydalo: nakladatelství Synergie Publishing SE
Překlad: Monika Maxová
Počet stran: 54 karet
Formát: 85×55 mm
Vydáno: 7/2015
ISBN: 978-80-7370-399-8

Přečtěte si více o sadě karet Myšlenky síly, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum. Můžete si také prohlédnout několik ukázkových karet: ukázka 1, ukázka 2 a ukázka 3.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Ukázka

myslenky-sily-ukazka

 

Vyhrajte sadu karet Myšlenky síly

Pokud svět kolem sebe vidíte jen v černých barvách a vaši mysl zaplavují negativní emoce, jako je strach, nenávist a touha po pomstě, těžko můžete být šťastní. Naučte se vnímat sebe i své okolí pozitivně a tato energie se vám brzy vrátí. A právě se změnou zatuhlého myšlení vám pomohou karty od americké duchovní učitelky Louise L. Hay, podle kterých si potom můžete vytvořit své vlastní afirmace, jež budou obsahovat to, po čem sami nejvíce toužíte a čeho chcete dosáhnout. Zkuste změnit svůj život k lepšímu.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou sadu karet Myšlenky síly vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Myšlenky síly
probíhá od 5. do 11. března 2017.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 sady karet s afirmacemi Myšlenky síly

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeMyšlenky síly
54 karet s afirmacemi

Hay, Louise L.

Synergie Publishing SE, 2015

Napsat komentář