Aukce
-
Polsko
Do ZÍTRA v 20:00:00
Za 345,- Kč
-
-
-
Ivetaa: Pohlazení na duši - krásná slova. »
-
Gudrun: Moc děkuji za knihu, včera v pořádku dorazila » -
Milka98: Mnohokrát děkuji za zaslanou knihu Josef Jonáš 80 »
-
135evik: Dobrý den, kniha Josef Jonáš 80 let před chvilkou »
-
zurekpetr: Dobrý den, vyhraná kniha Kornélie v pořádku doraz »
-
ekov: Dneska mi přišla knížka Kornélie, moc děkuji »
-
celinka: Děkuji za vysvětlení, myslela jsem, že vyhrává nej »
-
Doručení knih do Vánoc aneb poslední letošní aukce
30.11.2025 -
Smažené dobroty o trochu zdravěji
5.12.2025 -
Jak lépe porozumět…
5.12.2025 -
Do boje s monstry a příšerami
5.12.2025 -
Knihy pro dobrou náladu
4.12.2025 -
Získejte román o těžkostech běžného života
4.12.2025 -
Čtenář detektivem
4.12.2025 -
Strhující román o podlehnutí moci
3.12.2025
-
Soutěže
- Soutěž o 2 prózy Víry (do 18.12.)
- Soutěž o 2 dětské knihy Šťastné a sýrové (do 15.12.)
- Soutěž o 2 knihy Básně a nebásně (do 6.12.)
- Soutěž o 3 knihy povídek A čeho se bojíš ty (do 11.12.)
- Soutěž o 3 knihy Tajemství hvězdného svitu (do 8.12.)
Fanděte knihám!
Nakladatelé
Academia Agentura KRIGL Albatros Albatros Media Alpress Argo Audiotéka.cz Bambook BB/art Bookmedia Cosmopolis CPress Dokořán Domino Epocha Euromedia Group Fragment Grada Host Ikar Jota Karmelitánské nakladatelství Kazda Kniha Zlín Knihcentrum.cz Knižní klub Leda Malvern Metafora Mladá fronta Moravská Bastei MOBA Motto Mystery Press OneHotBook Pavel Dobrovský - BETA Plus Portál Prostor Práh Radioservis Slovart Triton Vyšehrad XYZ Zoner Press


Kompletní kurz světové kuchyně je připravený ve spolupráci s šéfkuchaři prestižní mezinárodní italské kuchařské školy ALMA. Sto dvacet receptů na nejznámější či nejtypičtější pokrmy národních kuchyní je seřazeno podle jednotlivých světadílů a zemí. Jejich hlavní součástí je názorný výklad s barevnými fotografiemi, které krok za krokem popisují přípravu, vysvětlují jednotlivé postupy od základních až po pokročilé a předvádějí, jak pokrm správně servírovat. Kniha je velkým pomocníkem i těm, kdo nejsou znalci exotických pokrmů, a to nejen proto, že nabízí velmi jasný postup – v závěru je též uveden podrobný slovníček s vysvětlením nejsložitějších pojmů a s radami, kde získat, nebo čím případně nahradit cizokrajné suroviny.
Příprava tradičních pokrmů z celého světa s ilustracemi krok za krokem














































Napsat komentář
Pro přidání komentáře musíte být přihlášeni.