Zasoutěžte si o knihu receptů z celého světa

Skola-svetove-kuchyne-perex
Cestujete rádi a vždy se těšíte, až na dovolené ochutnáte nějaké tamější speciality a typická jídla dané země? Zachutnalo vám nějaké natolik, že jste zatoužili uvařit si ho doma? Tak ho zkuste najít v kuchařské knize, kterou vám dnes představíme.

Recepty ze všech koutů světa

Kompletní kurz světové kuchyně je připravený ve spolupráci s šéfkuchaři prestižní mezinárodní italské kuchařské školy ALMA. Sto dvacet receptů na nejznámější či nejtypičtější pokrmy národních kuchyní je seřazeno podle jednotlivých světadílů a zemí. Jejich hlavní součástí je názorný výklad s barevnými fotografiemi, které krok za krokem popisují přípravu, vysvětlují jednotlivé postupy od základních až po pokročilé a předvádějí, jak pokrm správně servírovat. Kniha je velkým pomocníkem i těm, kdo nejsou znalci exotických pokrmů, a to nejen proto, že nabízí velmi jasný postup – v závěru je též uveden podrobný slovníček s vysvětlením nejsložitějších pojmů a s radami, kde získat, nebo čím případně nahradit cizokrajné suroviny.

 

Škola světové kuchyně

Příprava tradičních pokrmů z celého světa s ilustracemi krok za krokem

Vydalo: nakladatelství Mladá fronta
Překlad: Jana Doležalová-Montorio
Počet stran: 200
Vazba: brožovaná
Vydáno: 9/2014
ISBN: 978-80-204-3091-5

Přečtěte si více o knize Škola světové kuchyně, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Mladá fronta.

Nakladatelství Mladá Fronta bylo založeno již v roce 1945 a v současné době se právem řadí mezi největší a nejúspěšnější vydavatelské domy v České republice. Své dobré jméno staví nejen na mnohaletých zkušenostech, ale hlavně na profesionalitě, odbornosti a dynamickém růstu. Tomu logicky odpovídá i pestré portfolio titulů, které vydává.

 

Vyhrajte knihu Škola světové kuchyně

Vybrané recepty na typická jídla zahraničních kuchyní byly vybrány a připraveny s těmi nejpovolanějšími, protože na knize se podíleli šéfkuchaři prestižní kuchařské školy ALMA. Pokud si chcete připadat jako jeden z nich, nebude to s touto kuchařkou problém, a to díky jasným postupům, fotografiím a slovníčku, který pomůže, když si náhodou nebudete vědět rady. Uvidíte, že ochutnat světové speciality vás nemusí stát tisíce.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Mladá fronta vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Škola světové kuchyně vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Škola světové kuchyně
probíhá od 4. října do 17. října 2014.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 kuchařky Škola světové kuchyně

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeŠkola světové kuchyně
Příprava tradičních pokrmů z celého světa s ilustracemi krok za krokem

Mladá fronta, 2014

Napsat komentář