Škola světové kuchyně

Příprava tradičních pokrmů z celého světa s ilustracemi krok za krokem

zobrazit info o knize
Nakladatelství Mladá fronta
Vydáno   9/2014
ISBN 978-80-204-3091-5
Překlad Jana Doležalová-Montorio
Vydání první
Počet stran 200
Vazba brožovaná
Formát 195x240
Doporučená cena 349 Kč

O knize

Kompletní kurz světové kuchyně je připravený ve spolupráci s šéfkuchaři prestižní mezinárodní italské kuchařské školy ALMA. 120 receptů na nejznámější či nejtypičtější pokrmy národních kuchyní je seřazeno podle jednotlivých světadílů a zemí. Jejich hlavní součástí je názorný výklad s barevnými fotografiemi, které krok za krokem popisují přípravu, vysvětlují jednotlivé postupy od základních až po pokročilé a předvádějí, jak pokrm správně servírovat. Kniha je velkým pomocníkem i těm, kdo nejsou znalci exotických pokrmů, a to nejen proto, že nabízí velmi jasný postup - v závěru je též uveden podrobný slovníček s vysvětlením nejsložitějších pojmů a s radami, kde získat, nebo čím případně nahradit cizokrajné suroviny.

Doporučení:
Share

Související články