Na vlně erotiky do nového týdne

Erotika
V dnešních tipech na vás čekají dráždivé příběhy plné vášně a milostných vzplanutí, ze kterých se vám rozbuší srdce. Vstupte do nového týdne s jednou z těchto erotických knih!

První lechtivý příběh, který vám dnes představíme, napsala Lisa Renee Jonesová a česky ho vydalo nakladatelství Ikar. Najde Sára pravého milence tajemné autorky milostných dopisů? A bude schopná se mu plně podřídit?

V tvojí kůži

Mladé učitelce Sáře se dostane do rukou deník jakési Rebeccy, v němž objeví lechtivé dopisy, které si majitelka deníku vyměňovala s neznámým mužem. Čím více se do deníku noří, tím více také propadá příběhu plného divokého a drsného sexu, až už pomalu nedokáže myslet na nic jiného. Když ale deníkové záznamy zničehonic končí, Sára se rozhodne vypátrat, co se s Rebbecou stalo. Co se ale stane, pokud se jí nepodaří vymanit z role poslušné otrokyně?

Přečtěte si víc o knize V tvojí kůži a prolistujte si ukázku z ní 

Ze všech minulých setkání jsem se měla poučit. Až příliš mnoho si užívá zranitelnosti, kterou přináší odevzdání. Líbí se mu zadržovat své touhy, až se celá chvěju žárem, jenž spaluje mé tělo. Až je ze mě jen žhavá řeka vášně a současně slz. Ta převaha nade mnou se mu líbí. Líbí se mu naprostá nadvláda. Měla bych ho nenávidět. Někdy si však myslím, že ho miluju.
Měla mě varovat ta páska přes oči. S ní jsem mířila na místo, z něhož není návratu. Když se ohlédnu zpátky, řekla bych, že mě přece jen varovala. Hodil ji na postel, vypadalo to jako nějaká výzva, a mně po páteři najednou jako by projel blesk.

–––––––––––––––––––––––

Vzrušující dobrodružství na vás čeká v knize spisovatelky Sylvie Day, autorky erotické trilogie Crossfire nebo titulu Sedm dní hříchu. V jejím nejnovějším díle bude bohatá Eliza zažívat nepoznané rozkoše se svým bodyguardem Jasperem, nelítostným lovcem zločinců. Vydalo nakladatelství Beta Dobrovský.

Pýcha a rozkoš

Eliza Martinová, bohatá dědička, je vítaným soustem pro zlatokopy. Některý z jejích nápadníků spřádá ďábelské plány, jak ji dostat k oltáři, Eliza si to však nemíní nechat líbit. Potřebuje muže, který zloducha vypátrá, a lovec zločinců Jasper Bond je schopný, prohnaný a nebezpečný. Kdo by řekl, že by někdo takový mohl Elizu zajímat? Pro Jaspera je ovšem důležité, aby klientka byla spokojená – ve všech směrech.

Zjistěte víc o knize Pýcha a rozkoš a přečtěte si ukázku z ní 

Přečtěte si také recenzi předchozího autorčina titulu Sedm let hříchu, vydanou na našich stránkách!

V tom zmatku se chopila první myšlenky, která ji napadla. „Patříte k těm pánům, kteří mají zvláštní slabost pro zrzavé vlasy?“
„Mám zvláštní slabost pro vás.“ Přitiskl rty na nahou kůži mezi ramenem a krkem.
„Jaspere,“ zašeptala, překvapená, jak neovladatelně se roztřásla. „Co to děláte? Proč jste přišel… proč dnes, když se zítra uvidíme?“
Spustil ruce podél boků. „Viděl jsem, jak se díváte na Montagua. Řekl vám něco, co vás donutilo vidět ho jinak než dřív.“
Eliza se k němu otočila. Byl víc než o hlavu vyšší, ale nakláněl se k ní tak, že jeho blízkost vyzařovala pronikavou intimitu.

–––––––––––––––––––––––

U titulu z nakladatelství Domino autorky Mariny Anderson se nejednou začervenáte! Po vzrušujícím víkendu plném vášně s temperamentním Simonem si Natalie uvědomí, že byla na vrcholu blaha. A chce to zažít znovu…

Ostrov poslušnosti

Natalie Bowenová se pomalu smiřuje s tím, že nikdy nenajde opravdové štěstí. Pak se doslechne o luxusním víkendovém středisku zvaném Ostrov poslušnosti, kde prý člověku ukážou rozkoše, jaké si ani nedokázal představit. Možná je to jedinečná příležitost, jak se konečně posunout z místa… Brzy po příjezdu se setká s okouzlujícím, i když poněkud rázným Simonem. Natalie pochopí, že konečně potkala sobě rovného.

Přečtěte si víc o knize Ostrov poslušnosti a prolistujte si ukázku z ní 

Jan se zasmála a přihrábla si nakrátko ostříhané hladké hnědé vlasy za uši. „Ideální počet bude osm, co ty na to?“
Přikývl. „Jo, osm zní dobře. Byl to zajímavý víkend, co?“ Významně se na ni podíval.
Tělem jí projel záchvěv. „Ohromně zajímavý,“ přitakala tiše. Zlehka ji pohladil po tváři a Jan si vzpomněla, jak jí tytéž prsty sevřely ruce nad hlavou a jak se jí zahryzl do levé bradavky a brutálně se přisál k jemné pleti, aniž bral ohled na protesty – protože právě o tomhle byl celý víkend. Najednou ho zase chtěla, tady a hned, a viděla mu na očích, že je mu to jasné.

–––––––––––––––––––––––

Závěrem přichází pokračování úspěšného Gabrielova Inferna autora Sylvaina Reynarda – do životů Gabriela a Julie se znovu mísí spousta překážek, které ve svém vztahu budou muset překonat. Jednou už v nelehkém boji o svou lásku zvítězili, ale podaří se jim to i teď? Titul vydalo nakladatelství XYZ.

Gabrielův očistec

Během dovolené v Itálii Gabriel Julii zasvěcuje nejen do oblastí renesančního umění, ale i do tajů smyslového a tělesného potěšení. Po návratu do univerzitního prostředí se však štěstí změní v očistec a oba musí začít o svou lásku znovu bojovat – s žárlivým ex-partnerem, s univerzitními pravidly, s nepřejícími kolegy a studenty. Bude nakonec osud profesora Gabriela Emersona stejný jako osud jeho vzoru a objektu bádání básníka Danta?

Přečtěte si víc o knize Gabrielův očistec a prolistujte si ukázku z ní 

Gabriel ji pohladil prstem po tváři. „Myslel jsem, že jsi chtěla jít na Harvard.“
„Je to tak daleko.“
„Jen krátký let.“ Zamyšleně se na ni podíval. „Můžeme se vídat o víkendech a svátcích. Požádal jsem o vědeckou dovolenou. Je možné, že bych mohl jet první rok s tebou.“
„Budu tam šest let. Možná i víc.“ Teď už měla slzy na krajíčku. Gabriel viděl, jak se jí lesknou oči, a srdce ho bolelo.
„Nádhera,“ zašeptal, přitáhl si ji do náruče a nadšeně ji políbil. „Je to celkem úspěch a vím, jak ses kvůli němu nadřela. Jsem na tebe pyšný.“


Čtete rády erotické tituly? Zaujala vás nějaká z těchto knih? Napište nám!

Tyto knihy a spoustu dalších si můžete vydražit také v našich aukcích!

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeV tvojí kůži

Jonesová, Lisa Renee

Ikar, 2014

zobrazit info o knizePýcha a rozkoš

Day, Sylvia

Pavel Dobrovský – BETA, 2014

zobrazit info o knizeOstrov poslušnosti

Anderson, Marina

Domino, 2014

zobrazit info o knizeGabrielův Očistec

Reynard, Sylvain

XYZ, 2014

Napsat komentář