Rádi tvoříte či inovujete? Máme pro vás super tipy, o které si můžete i zahrát!

perex_metafora_soutez
Milujete tvoření všeho druhu nebo chcete připravit pro své přátele něco dobrého a nevšedního k zakousnutí? Pak právě pro vás jsou určené tipy pro všechny šikovné ručičky. V naší soutěži je máte možnost i vyhrát!

Představujeme vám tři tituly pro šikovné ruce, které vydalo v nedávné době nakladatelství Metafora

 

Lahodné dárky

Myslíte si, že nejlepší dárky jsou takové, které se dají sníst? Pak jste na správné adrese. A pokud budou i nádherně vypadat a budou uložené v rozkošných košíčcích, krabičkách a nápaditě vyzdobené, určitě jim nikdo neodolá.

Kombinace bohatých chutí s jednoduchou a snadnou výrobou dělá z našich chutných dárečků opravdové delikatesy. Postup pro jejich výrobu je pečlivě rozepsán od samého začátku. Od nákupu potřebných surovin přes vlastní přípravu až po elegantní obal či aranžmá.

Sami se nejspíš podivíte, jak něco, co na první pohled vypadá tak složitě, může být ve skutečnosti tak snadné. A taky nejspíš nevíte, co všechno můžete jako dekoraci a „obalovou techniku“ použít. Myslíte, že si musíte kupovat drahý materiál? Ani náhodou. Uvidíte, že spoustu ho naleznete ve vlastní domácnosti.

Co můžeme chtít lepšího než nevídané nové nápady, kouzelné úpravy a vynikající pochutnání? A právě tohle všechno naše knížka nabízí. Někdo má svátek? Narozeniny? Nebo už se vám prostě sbíhají sliny? Nic jednoduššího: Rychle do práce – a dobrou chuť!

 

Balkon k nakousnutí

Zapomeňte na zahrady, trávníky, záhony – nic z toho nebudete potřebovat. K tomu, abyste si vytvořili svůj miniaturní ráj k nakousnutí, vám stačí pouhý balkon nebo jen truhlík za oknem. Alex Mitchellová, městská zahradnice s velkými zkušenostmi, už měla po krk knížek, které pokaždé předpokládají, že máte k dispozici obrovské lány, a tak napsala svou vlastní.

Z ní se dozvíte, jak si pořídit „jedlý“ balkon už během jediného víkendu, a ještě přitom zužitkovat různé vysloužilé věci. Vaše městská minizahrádka vás pak bude zásobovat nejrůznějšími zdravými pochoutkami – bylinky se mohou pnout po zdi, salát si může hovět v kusu starého okapu, fazole a rajčata budou šplhat třeba po vyhozeném stojanu na klobouky.

Taky už to vidíte před sebou? Parádní posezení vysoko nad zemí, v srdci města, a přitom jste obklopeni hrozny vína, rajčaty, citrony a salátem jako na zahrádce. Pouliční ruch lomozí kdesi hluboko pod vámi. A jestli máte jen pár květináčů nebo celou střešní terasu, na tom už zase tolik nezáleží.

 

Korálky: Jak na to

Ať už chcete navlékat, drátovat nebo tkát s korálky, podrobné fotografie a nákresy postupů vás při práci povedou krok za krokem. Vyobrazené techniky jsou seřazené tak, aby vyhovovaly vašim rostoucím nárokům a postupu práce.

Naleznete zde více jak 300 rad, technik a tipů od výběru správných nástrojů a materiálů po tipy pro detailní provedení konečných výrobků s profesionálními výsledky. Nebo zde můžete zapátrat i jen po konkrétním řešení nějakého technického problému.

Získejte informace o ozdobném uzlování, rychlém a snadném navlékání a práci s drátem. Nebojte se kombinovat starožitné korálky s moderními, do výrobků včleňovat přívěsky a komponenty a přizpůsobovat si a navrhovat vlastní předlohy.

Ať už chcete pracovat s většími skleněnými, křišťálovými korálky či drobným rokajlem, pracovat s drátem, nebo tkát s korálky, vyrábět bižuterii jako dárky nebo i na prodej, tato kniha vám pomůže zodpovědět takřka všechny otázky.

 

Vyhrajte s námi  knižní novinky pro tvořivé ručičky!

Ve spolupráci s nakladatelstvím Metafora jsme pro vás připravili soutěž, ve které si zahrajeme o balíček knih, ve kterém výherci najdou tyto tituly: Balkon k nakousnutí, Korálky: Jak na to a Lahodné dárky. Šanci na výhru má hned pět z vás!

Stačí jen najít odpověď na jednoduchou otázku a správně si tipnout!

 

Soutěž o balíček knih pro šikovné ruce
běží od 16. února do 29. února 2012

 

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko!  Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

 

Nakladatelství Metafora

Nakladatelství Metafora vzniklo v roce 2001. Orientuje se spíše na překladovou literaturu. Vydává knížky z různých oblastí, především beletrii, detektivky, knížky pro radost a pohlazení na duši, esoteriku, knížky o koních, nápady a rady na ruční práce,…

Občas ale sáhne i po českém autorovi.

 

Související soutěž

Vyhrajte balíček knih pro šikovné ruce!

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeBalkon k nakousnutí
Jak vypěstovat čerstvé ovoce a zeleninu v srdci města

Mitchellová, Alex

Metafora, 2012

zobrazit info o knizeLahodné dárky

McColkeyová, Jess

Metafora, 2012

zobrazit info o knizeKorálky - Jak na to

Powerová, Jean

Metafora, 2012

Napsat komentář