Mnohem víc než jen sladká romance pro náctileté

Bez_nadeje
V únoru tohoto roku zahájilo nové nakladatelství Yoli své působení na českém knižním trhu dílem americké bestseleristky Colleen Hooverové, knihou s názvem Bez naděje. Tento neobyčejný příběh si zamilují hlavně čtenáři Young Adult literatury.

Když se sedmnáctiletá Sky seznámí s Deanem Holderem – možná jediným klukem, jehož provází ještě horší pověst než ji –, něco se v ní změní. S ním poprvé ucítí něco, co v ní všechny povrchní známosti předtím probudit nedokázaly.

Holder ji uchvátí i vyděsí už během prvního setkání, ale hlavně ji dokáže probrat z citové otupělosti, kterou už začala považovat za součást své povahy. A vyvolat v ní vzpomínky na minulost… vzpomínky tak bolestné, že by si přála nechat je dál hluboko pohřbené.

Bez naděje

Autorka: Colleen Hooverová

Překlad: Jana Jašová
Počet stran: 384
Vazba: brožovaná
Formát: 126×200

Přečtěte si více o knize Bez naděje a prolistujte si ukázku z ní 

 

Colleen Hooverová

Žije v Texasu s manželem a třemi syny. Je autorkou několika knih, které se ocitly na žebříčku bestsellerů listu New York Times a vydržely tam řadu týdnů (Slammed, Point of retreat, This girl, Hopeless – česky Bez naděje a Losing hope – česky vyjde v téže nakladatelství pod názvem Ztracená naděje v květnu). Bez naděje je také její první kniha vydaná v Česku.

(Zdroj informací: bux.cz)


Nové nakladatelství YOLI se zaměřuje na literaturu v žánrech young adult a new adult, tedy převážně pro mladé dospělé. Nabízí široké spektrum překladů současné tvorby, od dystopií či fantasy až po romance. Prostor tady dostává řada světoznámých autorů a autorek, mezi jinými Colleen Hooverová, Gayle Formanová, Abigail Gibbsová, Veronica Rossi či Lauren Kate.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeBez naděje

Hooverová, Colleen

Yoli, 2014

Napsat komentář