Erotické čtení pod peřinu!

erotika
Nebojte se popustit uzdu fantazie a prožijte vášnivý příběh spolu s hlavními hrdinkami! Vybrali jsme pro vás čtveřici kvalitních titulů, které vás chytí a nepustí!

Oddejte se snění s knihou Všechna jeho přání! Jak dopadne vztah hlavní hrdinky Kate s ředitelem firmy Dominikem Knightem? Podaří se jí zkrotit tohoto muže s nezkrotnými ambicemi a povahou? Kniha je pokračováním prvního dílu Všechny jeho touhy autorky CC Gibbs. Knihu vydalo nakladatelství Domino.

Všechna jeho přání

Když se začal Katin vztah s uhrančivým miliardářem Dominikem Knightem vymykat veškeré kontrole, rozhodla se přetrhat všechny vztahy. Ano, nepředstavitelně to bolelo, ale kdyby to neukončila, možná by přišla o rozum… Dominik ovšem není muž, který se jen tak vzdá. A když se s Kate setká v luxusním hotelu v Singapuru, stačí málo a jsou zase tam, kde byli. Jak dlouhé trvání ale může mít nadpozemská vášeň? Kate ví, že její milenec je lovec, který žije jen pro to, aby dostal každou kořist, které se mu zamane.

Dominik Knight vyhlédl z okna vozu a pousmál se. Byl šedý zimní den a on měl v hlavě pořádný zmatek, ale Paříž v něm vyvolávala pocit, že možná přece jen stojí za to žít. Ze všech měst na celém světě jen tohle nabízelo požitky a uhlazenou praktičnost v jednom – je uhlazené a kultivované, sprosté a frivolní zároveň. Vydělávají a utrácejí se tu peníze. Děje se tu všechno, co člověka ráno přiměje vstát z postele a v noci mu nedovolí usnout.
Neplatí tu skoro žádná pravidla.

Autor: CC Gibbs

Překlad: Hana Čapková
Počet stran: 320
Vazba: vázaná

Přečtěte si více o románu Všechna jeho přání a prolistujte si ukázku z knihy!

Další tituly v edici:

——————————————–

Docela nevšední knihou je román Vlhká místa autorky Charlotte Rocheové, který je také předlohou pro stejnojmenný film. Nahlédněte pod pokličku intimních tajemství osmnáctileté Heleny, o kterých by leckomu bylo stydno promluvit! Knihu vydalo nakladatelství Jota.

Vlhká místa

Po malé „nehodě“ při vyholování svých intimních partií leží osmnáctiletá Helena v nemocnici na interně. Čeká na návštěvu rozvedených rodičů v naději, že by se snad u nemocničního lůžka své dcery mohli konečně usmířit. Zatím se však zabývá detailním líčením svých sexuálních postojů i praktik. Ošetřovatele Robina nechá fotografovat ony oblasti svého těla, jež je možno zhlédnout v zrcadle pouze ve velmi krkolomné pozici. Kromě toho se věnuje své sbírce avokádových pecek, které jí poskytnou cenné služby i v sexuální oblasti. Díky svému vtipu a pravdomluvnosti se stává hvězdou nemocnice. Hovoří o věcech, na něž by se jiní neodvážili ani pomyslet.

Musím se smát. Jsem ráda, že mám tak dobrou vlastní fantazii. Nepotřebuju žádnou televizi, abych se pobavila.
Někdo klepe na dveře. Při mým štěstí to bude Robin, kterej okamžitě pozná, co jsem si právě v duchu malovala. Ne. Nějaká sestra. Ptá se, jestli jsem měla stolici.

Autor: Charlotte Rocheová

Překlad: Jiří Strážnický
Počet stran: 192
Vazba: pevná s přebalem

Přečtěte si více o románu Vlhká místa a prolistujte si také ukázku z knihy!

——————————————–

Poradkyně v oblasti partnerských vztahů, Libuše Konopová, napsala velmi zajímavou knihu Ukradená objetí. Tento soubor povídek líčí různé podoby mužské nevěry. Knihu vydalo nakladatelství Práh.

Ukradená objetí

Otevřené zpovědi skutečných mužů a žen, kteří podlehli vášni a nevěře. Jejich pikantní příběhy vás zavedou do hotelových pokojů, pronajatých bytů či přímořských letovisek, kde dali průchod svým tajným sexuálním fantaziím. S milenkou či milencem zažívají dosud nepoznané vzrušení, oslepující touhu a pocit výjimečnosti. Kniha také odpovídá na různé otázky typu: kdo se z nevěry dokáže vymanit, koho vášeň pohltí natolik, že spálí mosty za svým dosavadním životem, jestli je možné vést dva paralelní vztahy, nebo koho utajený vztah připraví o všechno.

Bohémsky vyhlížející, nakrátko ostříhanou Denisu poznal v době, kdy jeho vztah byl dávno zralý na rozpad. Denisa měla pochopení, i ona se nedávno rozešla se svým přítelem. Dohromady je svedlo nastudování divadelní hry, kde jako herečka hrála hlavní roli. Od první chvíle si byli sympatičtí a složitá situace, v níž se oba nacházeli, působila jako katalyzátor sblížení.

Autor: Libuše Konopová

Počet stran: 200
Vazba: pevná bez přebalu

Přečtěte si více o knize Ukradená objetí a pokračujte v četbě ukázky z knihy!

 

——————————————–

Co se stane z nevinného flirtu mezi Sárou Dillonovou a neznámým mužem, se můžete dočíst v knize Božský cizinec autorky Christiny Laurenové. Román volně navazuje na bestseller Božský bastard. Knihu vydalo nakladatelství Jota.

Božský cizinec

Sára Dillonová, schopná finanční ředitelka Božského bastarda, se konečně odhodlá ukázat záda tomu nevěrnému zmetkovi, se kterým pár posledních let sdílela postel, a prchne si léčit zlomené srdce do New Yorku. Když v tanečním klubu potká Božského cizince, nepočítá s tím, že by z toho mohlo být něco víc než vzrušující zábava na jednu noc. Ale způsob – a rychlost – kterými vztah s ním překračuje všechny její zákazy a zábrany, ho brzy promění z nezávazného flirtu v něco jedinečného.

V Chicagu jsem bydlela ve splácaném předměstí v domě, co byl postavený za viktoriánů, a sem do New Yorku jsem se přestěhovala do úžasného apartmánu v East Village na Manhattanu. Ten byt byl sotva tak velký jako můj starý obývák. A zdál se ještě menší, když jsem vybalila všechny věci, dala je na místo a pozvala své dvě nejlepší kamarádky.

Autor: Christina Laurenová

Překlad: Květa Kaláčková
Počet stran: 320
Vazba: pevná s přebalem

Přečtěte si více o románu Božský cizinec a prolistujte si také ukázku z knihy!

Přečtěte si také naší recenzi na první díl Božský bastard.

Další tituly v edici:


 Dnešní lechtivé tipy jsou u konce. Která z knih vás nejvíce zaujala? Jste fanouškem tohoto literárního žánru? Podělte se s námi o váš názor v komentáři!

Tyto knihy a spoustu dalších si můžete vydražit také v našich aukcích!

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeVšechna jeho přání

Gibbs, CC

Domino, 2013

zobrazit info o knizeVlhká místa

Rocheová, Charlotte

Jota, 2012

zobrazit info o knizeUkradená objetí
Vášeň v cizích ložnicích se může stát osudnou

Konopová, Libuše

Práh, 2014

zobrazit info o knizeBožský cizinec

Laurenová, Christina

Jota, 2014

Napsat komentář