Zasoutěžte si o knihu Kdo miluje jinak

PerexKdoMilujeJinak
Nejen detektivní příběh s bystrým detektivem v hlavní roli, ale i pohled na to, jaký vliv má objev mrtvého těla na nálezce, přináší kniha Kdo miluje jinak. Podaří se najít vraha a udržet vztah s člověkem, který se stane posedlým vraždou?

Nová kniha z desetidílné série od norské autorky Karin Fossumové vás zavede opět na policejní stanici, kde se detektiv Konrad Sejer a Jacob Skarre právě dozvídají o novém případu. Tělo malého chlapce objeví manželé Reinhardt a Kristina Risovi, kteří ani sami netuší, jak tento hrůzný nález ovlivní jejich životy.

Chcete se i vy zúčastnit vyšetřování a zkusit přijít na to, kdo je vrahem? Právě teď si můžete o knihu Kdo miluje jinak zasoutěžit. Ve spolupráci s nakladatelstvím Host jsme pro dva z vás totiž připravili možnost knihu od královny norské detektivky vyhrát.

Nakladatelství Host vydává především kvalitní českou a překladovou prózu, poezii, literární teorii i literaturu naučnou. Odborné publikace se zaměřují především na historii, sociologii, jazykovědu, osobnosti filmu i další obory. V posledních letech se velmi výrazně rozšířila řada překladové beletrie, severských kriminálních románů a thrillerů.

 

O autorce

Karin Fossumová (nar. 1954) je úspešná norská spisovatelka, kritikou považovaná za královnu norské detektivní literatury. V roce 1974 vydala první básnickou sbírku Snad zítra. Píše básně, povídky a romány. Hlavními postavami její desetidílné detektivní série jsou vrchní komisař Konrad Sejer, introvertní, málomluvný muž, a jeho podřízený, usměvavý Jacob Skarre. Několik knih s tímto hrdinou bylo zfilmováno, například Kdo se bojí vlka, v režii Ericha Hörtnagla. Román Kdo miluje jinak vydalo norské nakladatelství Cappelen Damm v roce 2007.

(Zdroj informací a fotografie: nakladatelství Host)

 

Kdo miluje jinak

Další pokračování případů vyšetřovatele Konrada Sejera a jeho spolupracovníka Jacoba Skarreho.

Empatický a strhující portrét společnosti, viděný z úhlu slabých a odstrkovaných, z pera norské „královny detektivního žánru“ Karin Fossumové.

Manželé Reinhardt a Kristina Risovi najdou při nedělní procházce lesem tělo mrtvého chlapce a uvědomí si, že na parkovišti zahlédli podezřele se chovajícího muže. Během čekání na příjezd policie si Reinhardt ke Kristininu zděšení dětské tělo vyfotografuje mobilním telefonem. Vyšetřovatelé Konrad Sejer a Jacob Skarre začnou pátrat v nedalekém městečku Huseby. Ale pak zmizí další chlapec a rozuzlení případu se náhle zdá být v nedohlednu. Se vzrůstající Reinhardtovou posedlostí tragickým případem a vlastní rolí v něm se stupňuje i Kristinin pocit odcizení, jenž má za následek postupný rozpad jejich manželství.

Autor: Karin Fossumová

Vydalo: nakladatelství Host
Počet stran: 224
Vazba: vázaná
Rok vydání: 2014
ISBN: 978-80-7294-904-5

Přečtěte si více o knize Kdo miluje jinak. A nezapomeňte ani na náš článek a ukázku, případně si prolistujte úvod knihy.

 

Vyhrajte knihu Kdo miluje jinak

Nová kniha od Karin Fossumové vtáhne a nadchne nejen fanoušky severských detektivních příběhů. Pokud máte i vy chuť na pátrání a napětí, neváhejte a knihu si pořiďte. A právě teď ji můžete získat u nás.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Host jsme pro vás připravili soutěž, ve které dva  z vás mají možnost knihu Kdo miluje jinak vyhrát.

Soutěž o knihu Kdo miluje jinak
probíhá od 19. února do 4. března 2014.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 severské krimi Kdo miluje jinak

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeKdo miluje jinak

Fossumová, Karin

Host, 2014

Napsat komentář