Okořeňte si víkend knihami s lechtivou tématikou!

rty_eroticke_tipy_nahled
Jistě si již každý všimnul, že po vydání úspěšného bestselleru Padesát odstínů šedi vznikl fenomén erotických románů. Pojďte se s námi podívat na čtyři knihy plné lechtivé tématiky, které jsme si dnes pro vás připravili! 


Eve Berlinová se po vydání své první erotické knihy Hrana touhy, z volně navazující BDSM trilogie, stala velmi známou autorkou po celém světě. Nalaďte se na vlnu rozkoše a začtěte se do jejího posledního dílu Hrana pokušení! Knihu vydalo nakladatelství Ikar.

 Hrana pokušení

Autor: Eve Berlinová

Počet stran: 360
Formát: 135×207
Vazba: vázaná

Přečtěte si více o knize Hrana pokušení

Prolistujte si také ukázku z knihy!

Mischa Kennonová je perfekcionistka. V práci ve svém tetovacím salónu, při psaní erotických povídek, v péči o své platinově blonďaté vlasy. Žena, která má věci pevně pod kontrolou. A která to tak má ráda… Dokud nepotká na zásnubním večírku své nejlepší kamarádky Dylan zelenookého Connora Gallowaye, jehož autoritativnosti je těžké nepodlehnout. Jenomže pokušení podvolit se, jak Mischa s překvapením zjišťuje, ji začíná velmi lákat… 

——————————————-

Líbil se vám děj knihy Padesát odstínů šedi, ale estetický zážitek byl docela nijaký? V tom případě vám můžeme doporučit knihu Všechny jeho touhy, autorky CC Gibbs (Susan Johnson) , která je tématicky velmi podobná! Knihu vydalo nakladatelství Domino.

Všechny jeho touhy

Autor: CC Gibbs

Překlad: Hana Čapková
Počet stran: 288
Formát: 139×211
Vazba: vázaná

Přečtěte si více o knize Všechny jeho touhy

Prolistujte si také ukázku z knihy!

Dominikovi je dvaatřicet let, vlastním úsilím se stal miliardářem, má nezkrotné ambice a stejně nezkrotnou povahu. Kromě toho je neskutečně přitažlivý, a když chce, umí být i neodolatelně šarmantní. Kate ten muž připadá jako učiněný predátor. Ano, jiskří to mezi nimi přímo viditelně, ale ona bude opatrná. Vždycky ho přece může opustit, kdyby si začal klást nepřiměřené požadavky! Kate ovšem neví, že rozhodovat o podobě jejich vztahu jí vůbec nepřísluší.

——————————————-

Začtěte se také do příběhu čisté vášně a lásky, která musí překonat spáry minulosti. Knihu Oči dokořán, autorky Raine Miller, vydalo nakladatelství Baronet.

 Oči dokořán

Autor: Raine Miller

Překlad: Olga Prokešová
Počet stran: 328
Formát: 120×195
Vazba: vázaná

Přečtěte si více o knize Oči dokořán

Podívejte se také na ukázku z knihy

Před Ethana a Brynne staví život samá překvapení. Temné stíny minulosti se pokoušejí zničit vášnivé pouto, které je k sobě váže, a to i přes slib, že je už nic nerozdělí. Zničující ztráta a příslib nové naděje jim otevírá oči a oni si uvědomují, co je pro ně nejdůležitější. Zvládnou oba milenci překonat bolestivou minulost, která je neustále pronásleduje? Brynne a Ethan mohou ztratit všechno. Podaří se jim situaci zvládnout a vybojovat si to nejcennější, po čem touží – společnou budoucnost?

——————————————-

Na závěr dnešních lechtivých tipů doporučujeme knihu Padesát stínů Evy. O tom, že dokonalost je pěkná blbost, popisuje Rossella Calabró s pořádnou dávkou ironie. Knihu vydalo nakladatelství Práh.

Padesát stínů Evy 

Autor: Rossella Calabró

Počet stran: 120
Formát: 130×180
Vazba: vázaná

Přečtěte si více o knize Padesát stínů Evy a také ukázku z ní

Přečtěte si také náš článek I Eva má svých padesát (od)stínů…

Padesát stínů Evy vám nabízí stoprocentně přirodní prostředek, který vřele doporučujeme na ty naše vnitřní stíny. Jmenuje se sebeironie. Ta nejen že činí naši pleť krásnější jako každý úsměv, ale je také tou nejmocnější zbraní, co existuje, při svádění. Lepší než botox. Ty nejodvážnější či nadmíru optimistické by mohly dát přečíst tuto knížku vlastním Adamům. Možná by pak (kéž by!) muži pochopili ledacos o ženách.


Dostal se vám fenomén erotických románů pod kůži? Která z knih vás nejvíce zaujala? Sdělte nám svůj názor v diskuzi!

Tyto knihy a spoustu dalších si můžete za skvělou cenu vydražit v našich aukcích

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeVšechny jeho touhy

Gibs, CC

Domino, 2013

zobrazit info o knizeHrana pokušení

Berlinová, Eve

Ikar, 2013

zobrazit info o knizeOči dokořán

Miller, Raine

Baronet, 2013

zobrazit info o knizePadesát stínů Evy
Po trilogii trochu zdravé sebeironie

Calabrò, Rossella

Práh, 2013