Nenechte si ujít v týdnu od 2. do 8. prosince 2013

Nenechte si ujít
První prosincový týden přijde za dětmi Mikuláš a čert s tradiční nadílkou. My za vámi přicházíme také, a to s tradiční nadílkou literárních akcí na příští týden.

pondělí 2. prosince máme pro zájemce pozvání na setkání s editory prof. Miroslavem Bártou a prof. Martinem Kovářem nad knihou Civilizace a dějiny s podtitulem Dějiny světa pohledem dvaceti českých vědců. Knihu vydalo nakladatelství Academia. Oba badatelé na vás budou čekat od 17.30 hodin v Literární kavárně Academia na Václavském náměstí v Praze. Více informací o knize i autorech se dočtete na našich stránkách.

úterý 3. prosince se bude konat křest knihy Ivety Svobodové Stíny minulosti. Publikace je z řady Případy emeritního poldy. Anotaci si můžete přečíst na našich stránkách. Milovníci detektivních románů si přijdou na své. Na tuto akci vás zve nakladatelství JaS a Nakladatelský servis. Můžete se těšit na autorku detektivních příběhů Ivetu Svobodovou, o níž je na stránkách nakladatelství napsáno, že by potřebovala protáhnout dny, aby stihla zrealizovat vše, co se jí honí hlavou. Kmotrami knihy budou Leona Machálková, Pavlína Saward. a v roli moderátora Tomáš Kříkava. Kam a kdy můžete přijít? V 16:30 hodin do Knihkupectví Letná – N. S. Centra v Praze.

Ve středu 4. prosince se podíváme do Vyškova. I knihovny pořádají nejrůznější akce. Jednu zajímavou, nazvanou Ptejte se knihovny – živě budete moci navštívit v 16 hodin v Knihovně Karla Dvořáčka ve Vyškově. Dozvíte se odpovědi na spoustu otázek týkajících se knihovny. Například: Jak funguje on-line katalog? Jaké knihovna poskytuje služby přes internet? Co je to MVS, AVČ, VU3V? Jaké knihy nakupují do knihovny? Co se nejvíce půjčuje?

Pátek 6. prosince bude lákavý pro poetické duše. Agentura Krigl vás zve na již  Šesté předvánoční poetické setkání s Jiřím Halberštátem. Leták k akci si můžete prohlédnout zde.

Týden zakončíme veselým setkáním s Rudou z Ostravy, které proběhne v neděli 8. prosince v 15 hodin v brněnském knihkupectví KNIHCENTRUM v OC Olympia. Můžete se těšit na besedu a autogramiádu tohoto autora k jeho nové knize Ruda z Ostravy Selebryta!!! Před dvěma roky vyšla kniha Ruda z Ostravy – BESCELER!!!, která získala ocenění jako nejúspěšnější novinka roku 2012. Obě publikace vydalo nakladatelství Fragment a recenzi na knihu Ruda z Ostravy – BESCELER!!! si můžete přečíst na našich stránkách.

Věříme, že si i tentokrát z naší pestré nabídky vyberete. Spoustu dalších literárních akcí naleznete v našem Kalendáři akcí.

Doporučení:
Share

Napsat komentář