Knižní tipy pro ženy

knihy-pro-zeny
V dnešních knižních tipech dáme opět prostor něžnému pohlaví. Představíme ale především ty knihy, ve kterých není hlavním tématem milostný románek. Pojďme se na ně podívat!

Autorka Tess Stimson napsala velmi zajímavý román o vztahu dvou sester, které se rozhodly pro náhradní mateřství. Spojí je, nebo navždy rozdělí? Knihu Co je tvoje, je i moje v edici Inteligentní romány pro inteligentní ženy vydalo nakladatelství Domino.

Co je tvoje, je i moje

Autor: Tess Stimson

Překlad: Klára Šumová
Počet stran: 264
Vazba: pevná

Přečtěte si více o knize Co je tvoje, je i moje

Prolistujte si také ukázku z knihy!

Setkání obou sester je zprvu jako setkání dvou bytostí z rozdílných planet. Přesto se dokáží shodnout na jedné věci: Susannah se stane náhradní matkou Graceina dítěte. Odnosí a porodí je, pak novorozeně předá jeho biologickým rodičům. Zádrhel nastane ve chvíli, kdy se Susannah rozhodne, že si dítě nechá… 

—————————-

Stephanii Calmanovou mnoho z vás jistě zná – možná i vás pobavila svým bestsellerem Deník špatné matky. Pojďme si představit volné pokračování Deník nemožné matky, které vydalo nakladatelství Fragment!

Deník nemožné matky

Autor: Stephanie Calmanová

Překlad: Olga Staníčková
Počet stran: 296
Vazba: vázaná

Přečtěte si více o knize Deník nemožné matky

Podívejte se také na ukázku z knihy!

Stephanie Calmanová se nám tentokrát svěřuje se svojí neschopností dospět ani po 45. narozeninách. Výchova dětí se jí zase tak moc nepovedla, ale s humorem dává naději všem „špatným rodičům a propadlým dospělým“, že nikdy není tak zle, aby nemohlo být ještě hůř. Přečtěte si knihu a vězte, že v tom nejste sami!

—————————-

Leze vám vaše drahá polovička na nervy? Zapomněl zase na váš svátek, nebo výročí svatby? V tom případě Maria Garcia-Kalbová napsala  knihu právě pro vás! 101 způsobů jak umučit manžela vydalo nakladatelství Práh.

101 způsobů jak umučit manžela

Autor:  Maria Garcia-Kalbová

Počet stran: 216
Vazba: brožovaná
Formát: 135×190

Přečtěte si více o knize 101 způsobů jak umučit manžela

Soužití s mužem není každý den procházka růžovým sadem. Je potřeba zachovat si duševní zdraví a čas od času se pobavit na jeho účet! V této ďábelské knize najdete řadu mazaných způsobů, jak svého miláčka donutit, aby žadonil o slitování. Schovejte ovladač od televize, vypijte mu poslední pivo, jděte na oběd se svým ex, řekněte mu před odchodem do práce, že si večer musíte promluvit… a pak už si jen vychutnávejte své vítězství. Kniha 101 způsobů, jak mučit manžela by neměla chybět v knihovně žádné kurážné ženy.

—————————-

Pokud jste volná, taky v dnešních tipech nepřijdete zkrátka. Autorka Jana Benková napsala román o tom, jak si dokáže žena užívat života i bez partnera. Knihu Slečna nebezpečná vydalo nakladatelství Brána.

Slečna nebezpečná

Autor: Jana Benková

Počet stran: 288
Vazba: vázaná
Formát: 126×190

Přečtěte si více o knize Slečna nebezpečná

Přečtěte si také ukázku z knihy!

Amélii bylo právě třicet, je volná, miluje život, miluje chlapy, ale každého jen chvilku. Nepřipouští si žádné problémy, žije a řídí se heslem, že může mít každého, na koho ukáže prstem. Jen musí vždy vědět, jak na to. Nač se vázat na jednoho, když jsou mužů plné ulice a někteří jsou tak zajímaví a sexy. Améliin život je jednoduše super! Je „slečna nebezpečná“! 

—————————-

Autorka v knize vtipně glosuje život ženy, která dospěla do pokročilého věku i navzdory smutným skutečnostem. Román Virginie Ironsideové Zraju jako víno, vydalo nakladatelství Jota.

Zraju jako víno

Autor: Virginie Ironsideová 

Překlad: Jaroslava Novotná
Počet stran: 342
Vazba: Pevná s přebalem

Přečtěte si více o knize Zraju jako víno

Přichází nový rok a s ním i nová předsevzetí. Podaří se je Marii naplnit? Deníkových zápisků přibývá a Mariin život se podobá jízdě na horské dráze – čeká ji nová láska i smutný osud drahého přítele, rozloučení s milovanou rodinou odjíždějící do zámoří a odvážný boj za záchranu městského parčíku, který vrcholí pobytem na stromě. 


Která kniha vás z dnešních tipů nejvíce oslovila? Napište nám do diskuze!

Tyto a spoustu další knih můžete získat v našich aukcích

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeCo je tvoje, je i moje

Stimson, Tess

Domino, 2013

zobrazit info o knizeDeník nemožné matky

Calman, Stephanie

Fragment, 2013

zobrazit info o knize101 způsobů jak mučit manžela

Garcia-Kalbová, Maria

Práh, 2013

zobrazit info o knizeSlečna nebezpečná

Benková, Jana

Brána, 2013

zobrazit info o knizeZraju jako víno

Ironsideová, Virginia

Jota, 2013

Napsat komentář