Román o intrikách, pomstě a lásce

Krásná Seleina je dědičkou vzácných solných pramenů, díky kterým v životě zažije mnoho zlých věcí. Po vynuceném manželství s tyranem už nedoufá v lásku a svobodu. Dokáže ještě někdy milovat? Překoná láska intriky a touhu po pomstě?

Krásná Seleina, paní Solnohradu a dědička vzácných solných pramenů, právem pokládá své „slané dědictví“ za prokleté. Vždyť jen kvůli němu přišla o milovaného muže Jakuba Šóšu a ocitla se ve vynuceném manželství s tyranem Arvanem Révaiem. Když hrad dobude Jakubův bratr Ctibor, Révai zbaběle uteče a Seleinu nechá napospas osudu. Netuší, že mrtvé novorozeňátko má zdravého bratříčka… Rytíř Ctibor, hnán touhou po pomstě za bratrovu smrt, je přesvědčený, že právě Seleina může za všechno zlo, které postihlo jeho rodinu, a tak zpočátku nemá s mladou ženou slitování. Seleina nevěří, že po utrpení s Arvanem dokáže ještě někoho milovat, a úzkostlivě střeží tajemství – její syn a právoplatný dědic Solnohradu žije! Touží po svobodě, jenže tu jí Ctibor tvrdohlavě odpírá. Navzdory tomu se do jejich srdcí pomalu vkrádá láska. Musí však čelit intrikám podlého Arvana, jeho bezohledné sestry Izabely, zhýralé baronky Matildy i Ctiborovy sestry Jolandy. Často bojují o holé přežití… Ale láska je jako nesmírně odolná květina a dokáže vyrašit i za těch nejkrutějších mrazů či v temném vězení hradní věže.

Slané prokletí

Autor: Jana Pronská
Překladatel: Josef Pepson Snětivý

Vazba: vázaná, lamino lesklé
Počet stran: 328
Formát: 130 x 200 mm
Doporučená cena: 299,-Kč
ISBN: 978-80-7475-003-8

 

Knihu Slané prokletí vydalo nakladatelství Čas .

Přečtěte si také ukázku z knihy Slané prokletí.

 

O autorce:

Jana Pronská (1972), pyšná matka tří dětí, žije v malebné obci na východě Slovenska – v Nálepkovu. Vystudovala střední průmyslovou školu geologicko-hornickou ve Spišské Nové Vsi, pracuje v rodinné firmě jako ekonomka, založila a spravuje úspěšné recenzní stránky zaměřené převážně na romantické knihy. Z její autorské dílny vycházejí historické romantické romány, které si na Slovensku našly mnoho nadšených čtenářek.
Knihám a historii je věrná od dětství. Jak sama tvrdí, píše to, co sama ráda čte a co jí na trhu chybí.

(Zdroj informací: nakladatelství Čas)


Nakladatelství ČAS si do štítu vetklo heslo „Kniha je ženského rodu“. Chce totiž vydávat hlavně kvalitní beletrii stvořenou ženským perem a určenou ženským očím a srdcím, ovšem samozřejmě nejen jim. V současnosti naplňuje tyto ediční řady: Příběhy nejen pro ženy, Erotika, Osobnosti, hudba, film, Pro děti a jejich rodiče, Poezie, Literatura faktu a Ostatní. České i překladové tituly vydává s pečlivou redakční úpravou a v kvalitním grafickém zpracování. Knihy, vznikající pod vedením nakladatele, spisovatele a hudebníka Josefa „Pepsona“ Snětivého, naleznete na webu nakladatelství.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeSlané prokletí

Pronská, Jana

Čas, 2013

Napsat komentář