Jaká tajemství ukrývá Blackwoodské sídlo?

TemnouChodbou
Okolo tajemného Blackowoodského sídla kolují zvěsti, že v této internátní škole straší. Tísnivá atmosféra dolehne i na novou studentku Kit, která brzy zjistí, že budova skrývá mnohem víc, než by mohl kdo tušit. Zahrajte si s námi o jeden ze tří románů Temnou chodbou!

Kniha, podle níž chce produkční společnost Stephenie Meyerové natočit film

Šestnáctiletá Kit Gordyová nastupuje se smíšenými pocity do prestižní internátní školy na americkém venkově. Při prvním pohledu na Blackwoodské sídlo ji proti její vůli zaplaví pocit úzkosti, nicméně je rozhodnutá se s tajemnou atmosférou budovy smířit, přestože se v nedaleké vesnici šušká, že v sídle straší.

Ke Kitinu úžasu jsou ke studiu přijaty už jen další tři dívky, v nichž se záhy probudí mimořádné umělecké nadání, k jakému předtím neměly sklony, a Kit pronásleduje noc co noc líbezná, ale vtíravá hudba, jíž se nedokáže zbavit ani ve dne.

Když se připojí podivné, znepokojující sny, začnou se ztrácet dopisy, které studentky posílají svým blízkým a kamarádkám, a personál sídla podá hromadnou výpověď, dívky si uvědomí, že něco není v pořádku.

Poté, co dají hlavy dohromady a poskládají jednotlivé útržky informací, zjistí, že se staly obětmi nebezpečného experimentu, při němž je v sázce nejen jejich zdravý rozum.

 

Temnou chodbou

Autor: Lois Duncan

Vydalo nakladatelství Baronet

Počet stran: 176
Formát: 120 × 195 mm
Vazba: vázaná
ISBN: 978-80-7384-740-1
Vydáno: 7. srpna 2013

Přečtěte si více o knize Temnou chodbou

 

Ukázka z knihy

Obličej, který se na ni díval ze zrcadla v koupelně, nebyl konvenčně hezký. Ústa příliš široká, brada nezvykle hranatá, ale šedé oči hleděly zpříma a přátelsky a zrůžovělé tváře barvilo zdraví a nadšení. Celkem vzato to byl líbivý pohled. Kit své tváři věnovala zevrubnější pozornost jen tehdy, kdy si všimla, že se začíná podobat tátově. Nechala v ložnici rozsvíceno, vyšla z ní a zavřela za sebou dveře. Vzápětí se ocitla v tmavém tunelu. Chodbu ozařovala jediná žárovka na vrcholu schodiště, zacloněná křišťálovým kulatým stínítkem. Kit k ní vykročila, ale k vlastnímu úžasu spatřila útlou bledou postavu, která se pohybovala směrem k ní, jako by se vynořila ze zdi. (str.29)

 

Lois Duncan

Lois Duncanová je americká spisovatelka převážně píšící příběhy pro mladé čtenáře. Do dnešní doby jich publikovala více jak padesát. Jejím nejznámějším románem se stala kniha Vím, co jsi udělala loni v létě, podle níž vznikl v roce 1997 film s názvem Tajemství loňského léta. Mezi další autorčiny úspěšné tituly patří Hotel pro psy, Psí zpravodaj a Temnou chodbou.

 

Vyhrajte napínavý román Temnou chodbou!

Máte rádi mysteriózní příběhy? Láká vás tajemné prostředí internátní školy, ze kterého vám bude naskakovat husí kůže? V tom případě je pro vás román Temnou chodbou správnou volbou!

 

Ve spolupráci s nakladatelstvím Baronet vám přinášíme soutěž, v níž tři z vás vyhrají horor Temnou chodbou.

Jako obvykle stačí u soutěžní otázky vybrat ze tří možností tu jedinou správnou a pak už jen správně tipovat. Hodně štěstí!

 

Soutěž o titul Temnou chodbou
běží od 9. do 22. září 2013.

 

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko!  Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 horory Temnou chodbou

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeTemnou chodbou

Duncan, Lois

Baronet, 2013

Napsat komentář