Zjistěte, kdo obsadí prázdné místo!

prazdne_misto2
Přestože se Pagford tváří jako úchvatné anglické městečko plné domků s bílými laťkovými ploty, nenechte se zmást. Toto místo skrývá spoustu tajemství, jež by bylo lepší nechat spát…  Nezapomenutelný román od J. K. Rowlingové můžete vyhrát v naší soutěži!

Velký román o malém městě

Po nenadálé smrti čtyřicátníka Barryho Fairbrothera zůstane Pagford v šoku. Je to zdánlivě idylické anglické městečko s dlážděným náměstím a starobylým opatstvím, ale za hezkou fasádou zuří tichá válka. Bohatí válčí s chudými, teenageři s rodiči, manželky s manželi, učitelé se žáky. Pagford rozhodně není tím, čím se zprvu zdá.Prázdné místo, které po Barrym zůstane v městské radě, se brzy stane katalyzátorem největší války, jakou město zažilo.

Kdo bude triumfovat ve volbách provázených vášněmi, pokrytectvím a nečekanými odhaleními? Brilantně napsaná kniha, která je autorčiným prvním románem pro dospělé čtenáře, zároveň nutí k přemýšlení a na každé své stránce znovu a znovu překvapuje.

 

 Prázdné místo

Vydalo nakladatelství Plus

Autorka: J. K. Rowlingová

Počet stran: 544
Vazba: vázaná s pap. potahem s lam. přebalem
Formát: 145×205 mm

Přečtěte si více o knize Prázdné místo

Přečtěte si naši recenzi na knihu Prázdné místo!

Nepřehlédněte také ukázku, kterou jsme pro vás zveřejnili!

 

 

„Prázdné místo je velkolepý a skvěle napsaný román o soudobé společnosti. J. K. Rowlingová vytvořila fascinující svět, v jehož postavách zaručeně rozpoznáte své vlastní sousedy. Šarvátky i divoké střety, jež otřásají životem lidí v Pagfordu, jsou plné vášní, které zasahují i každého z nás, a možná víc, než by se mohlo na první pohled zdát. Jsme velmi rádi, že se nám tuto knihu podařilo získat pro nakladatelství Plus,

říká šéfredaktorka nakladatelství Plus Martina Mašínová.

 

O J. K. Rowlingové

J. K. Rowlingová je autorkou série sedmi knih o Harrym Potterovi, která vycházela v letech 1997–2007. Knihy vyšly ve dvou stovkách zemích, přeloženy byly do 74 jazyků a prodalo se jich přes 450 milionů výtisků. Na základě série vzniklo osm filmů.

Spisovatelka je nositelkou mnoha ocenění včetně Řádu Britského impéria, který jí udělila královna Alžběta II. za zásluhy o dětskou literaturu, španělské Ceny prince asturského, francouzského Řádu čestné legie a nejvyššího ocenění pro autory dětských knih, ceny Hanse Christiana Andersena. Angažuje se v mnoha charitativních hnutích včetně podpory znevýhodněných dětí.
(Info o autorce a foto: AlbatrosMedia)

 

Vyhrajte román, jenž nebudete moci odložit, dokud ho nedočtete!

Přesně takový je totiž titul Prázdné místo. Jeho hrdinové jsou obyčejní lidé se všemi svými neřestmi, zlozvyky, ale i trápeními a nelehkými osudy, jež si na nich vybraly svou daň. Rowlingová nekrizituje, nemoralizuje, jen nastavuje společnosti zrcadlo.

Pokud toužíte po románu, který si na nic nehraje a nebojí se poukázat na problémy, jež často přehlížíme, tato kniha je určená právě vám.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Plus jsme pro vás připravili soutěž, ve které tři z vás mají šanci tento skvělý román vyhrát!

Stačí jen správně zodpovědět na soutěžní otázku a mít štěstí při tipování.

 

Soutěž o román Prázdné místo
běží od 7. do 20. srpna 2013

 

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko!  Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 společenské romány Prázdné místo

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePrázdné místo

Rowlingová, J. K.

Plus, 2013

Napsat komentář