Přivítejte na pódiu české Rolling Stones, je tady kapela SMOKE!!!

Revival4
Chystáte se do kina na nový film Alce Nellis a chcete mít doma také knižní podobu? Pak právě pro vás je tady náš tip! V naší soutěži můžete tento titul i vyhrát!

Komedie Revivalvypráví příběh čtyř muzikantů, jejichž rocková skupina SMOKE se za nejasných okolností rozpadla v roce 1972, a kteří se – každý z jiných důvodů – rozhodli pokusit o její velkolepý comeback. Důvody jsou nejrůznější – peníze, touha po ztracené slávě, touha pomoci kamarádovi, ale také strach z nemohoucnosti, nemoci a smrti. Ale ať už jsou původní pohnutky jakékoliv, tito stárnoucí muži znovu začínají hrát a spolu s tím, jak si znovu začínají užívat hudby, kamarádství a života na pódiu (a za ním), mění se i jejich plány a ambice. A nakonec se změní i oni sami.

A také se konečně podaří rozluštit jedno velké tajemství – proč se vlastně skupina v roce 1972 rozpadla.


Revival

Vydalo nakladatelství Mladá fronta

Autorka: Alice Nellis
Počet stran: 120/24 stran přílohy
Formát: 240 x 240
Vazba: pevná bez přebalu, lesklá
Přečtěte si více o knize Revival

Přečtěte si recenzi filmu Revival

Chystáte se do kina?

Nová komedie Alice Nellis je nabitá hudbou a humorem, komedie pro muže, pro ženy a vůbec pro všechny. V hlavních rolích uvidíte Bolka Polívku, Miroslava Krobota, Karla Heřmánka a Mariána Geišberga.

„Revival je komedie o rockenrolu a o jednom podvodu, který báječně vyšel tím, že se vůbec nepovedl,“

říká režisérka Alice Nellis.

Ještě jednou si pořádně…“ Smoke, to byli čeští Rolling Stones. Za nejasných okolností se ale v roce 1972 rozpadli a každý ze čtyř bývalých muzikantů se s údělem rockera ve výslužbě vyrovnal po svém. Každý z nich má teď za sebou svůj život a svůj vlastní příběh. A taky jejich pohnutky k oživení kapely Smoke jsou různé – peníze, touha po ztracené slávě, touha pomoci kamarádovi, anebo se ještě jednou pořádně odvázat.

POJĎTE SI ZAHRÁT!

Milujete hudbu dob dávno minulých a máte rádi Rock’n ‚roll? Jdete na snímek Revival do kina a chcete mít doma i filmovou knihu? Pak právě pro vás je tu náš tip! Ve spolupráci s nakladatelstvím Mladá fronta jsme pro vás připravili soutěž, ve kterém hned pět z vásmůže tuto filmovou knihu vyhrát! Upozornění – hrajeme o filmové knihy bez vloženého CD. Stačí jen správně zodpovědět na soutěžní otázku a mít štěstí při tipování.

Soutěž o knihy Revival běží od 11. července do 24. července 2013

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko!  Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 5 filmových knih Alice Nellis - Revival

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeRevival
Nikdy to nekončí

Nellis, Alice

Mladá fronta, 2013

Přivítejte na pódiu české Rolling Stones, je tady kapela SMOKE!!! - DISKUZE

Počet reakcí: 0
  1. labe napsal:

    Právě jsem si na poště vyzvedla knihu REVIVAL.Díky.

Napsat komentář