Každé dítě může být spokojené

student
Dostává vaše dítě špatné známky? Chodí nerado do školy? Nic není ztraceno. Linda a Alvin Silbertovi vám poradí, jak tuto situaci změnit.

Rodiče a vychovatelé mohou považovat program Lindy a Alvina Silbertových za opravdový vzdělávací průlom. Tento program zaměřený na šest klíčových oblastí – sebehodnocení, důvěra, odpovědnost, volby, potřeby a cíle – pomůže dosáhnout studijního úspěchu jak studentům s potížemi, tak jedničkářům.

Dostávají-li děti špatné známky, může to vypadat, že jsou líné nebo se dostatečně nesnaží. Nicméně špatné známky jsou symptomy jiných problémů. Tato kniha je pomůže rodičům odhalit a vyřešit.

Tato snadno srozumitelná kniha vám pomůže:

  • zjistit opravdové příčiny špatných známek,
  • zlepšit komunikaci s vašimi dětmi,
  • řešit problémy pozitivním a konstruktivním způsobem,
  • zvýšit sebedůvěru a sebehodnocení vašich dětí ,
  • naučit děti těšit se do školy.

 

PROČ CHYTRÉ DĚTI DOSTÁVAJÍ ŠPATNÉ ZÁMKY

Vydalo: Nakladatelství Edika

Autor:

Počet stran: 136
Vazba: brožovaná lepená
Formát: 145 x 205
ISBN: 978-80-2660-166-1

 

Přečtěte si více o knize Proč chytré děti dostávají špatné známky.

——————————————————–

Nakladatelství Edika představuje širokou nabídku knih, které jsou určeny nejen pro děti a mládež, ale také jejich rodiče a pedagogy. Moderní učebnice sledující trendy ve vzdělávání pro všechny věkové skupiny a stupně pokročilosti.
Knižní portfolio nakladatelství Edika zahrnuje nejen ucelené řady jazykových učebnic, vysokoškolské učebnice, učebnice pro technické obory, odborné slovníky či dvojjazyčné verze známých literárních děl, ale také bohatou nabídku publikací a pracovních sešitů pro rozvoj schopností a dovedností dítěte, jeho předškolní i školní přípravu.
Součástí knih jsou rozmanité přílohy jako například oblíbené zvukové nebo multimediální CD či DVD nosiče, které jsou v případě jazykových učebnic a příruček namluvené rodilými mluvčími.
Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeProč chytré děti dostávají špatné známky
Co rodiče potřebují vědět a co mají dělat

Bress Silbert, Linda

Edika, 2013

Napsat komentář