Vyhrajte fotodeníček mapující život miminka od prvních pohybů v břiše do tří let

fotodeníček2
Chcete si uchovat ty nejkrásnější vzpomínky na své miminko od jeho prvních pohybů v břiše až po třetí rok života? Vytvořte si originální knihu jen pro něj.

Až nám jednou děti odrostou a my jim budeme zasněně vyprávět, jak jsme s nimi dělali to či ono, myslíte si, že budou přitakávat? Bohužel nebudou. Vědci nám totiž připomínají, že naše dítě je schopno ukládat vzpomínky až od věku tří let, vše předtím jsou jen střípky či zamlžené vzpomínky spojené s opravdu intenzivní událostí. Nečekejte tedy na zázrak a zaznamenejte své ratolesti jeho život do tří let do jedinečného Fotodeníčku od těhotenství do tří let, který mapuje ty nejdůležitější události v životě dítěte i celé rodiny.

Do fotodeníčku si můžete vlepovat fotografie, zapisovat důležité události, zaznamenávat nejrůznější údaje, vlepovat vlásky a mnoho dalšího. Prostor je zde například i na první fotografii miminka z ultrazvuku, stránky na otisk ručičky a nožičky, přehledy pro sledování růstu – je totiž tvořen s českými maminkami, proto je promyšlen do posledního detailu. Fotodeníček od těhotenství do tří let je také krásným dárkem pro jakoukoliv nastávající maminku. Zachovejte dítěti vzpomínky na to, co si v dospělosti nemůže pamatovat.

Fotodeníček se stane pokladem vaší knihovny a vaše dítě bude doprovázet celý život. Následně jej ocení také jeho děti, vnoučata…

Čím se liší od ostatních deníčků na našem trhu?

 

Kvalitní, vkusné provedení s moderní grafikou a uměleckými fotografiemi miminek.
Přizpůsobení českým podmínkám – nejde o přejatý titul, ale o českou knihu, jejíž text byl konzultován s českými maminkami. Díky tomu obsahuje přesně to, co si české maminky skutečně chtějí zaznamenávat.
Umožňuje zaznamenávat již předporodní období a průběh těhotenství – toto období je pro maminky velmi důležité, přesto ve většině „deníčků“ chybí.
Slouží nejen jako deníček, ale i jako fotoalbum – obsahuje dostatek prostoru pro vlastní zápisky a díky kroužkové vazbě bude vypadat skvěle i po vlepení spousty fotografií.
Je pomocníkem pro záznam informací, ale k ničemu nenutí – pokud maminka nechce psát, může si na stránku nalepit fotografii nebo obrázek.

 

 

Fotodeníček má tři různě barevné obálky – růžovou pro holčičku, modrou pro chlapečka a zelenou, pokud si pohlaví dítěte nenecháte prozradit.

 

Tvůj fotodeníček od těhotenství do tří let

Autorka: Jana Tržilová
Vazba: kroužková v pevných deskách
Provedení: celobarevné
Počet stran: 208
Formát: 165×240 mm
Běžná cena: 499 Kč
Vydání: 20. 5. 2013

Prohlédněte si ukázku z knihy

Vydalo nakladatelství Smart Press

 

O autorce

Jana Abelson Tržilová, novinářka, fotografka a překladatelka. Vystudovala Vyšší odbornou školu hereckou. V letech 1995 – 2003 pracovala jako moderátorka pro Český rozhlas 2 – Praha a přispívala do časopisů Harper’s Bazaar, Marianne, Puls, Koktejl a Sírius.

Věnuje se fotografii, své fotografie vystavovala v Praze a v mnoha galeriích po České republice, v Londýně, Kyjevě, Varšavě a v novozélandském Aucklandu. Vydala několik fotografických publikací. Vzpomínky obyčejné ženy jsou její literární prvotinou, pro nakladatelství Smart Press připravuje další knihy.

 

Vyhrajte knihu Tvůj fotodeníček od těhotenství do tří let!

Zaujala vás kniha Tvůj fotodeníček od těhotenství do tří let? Nyní máte jedinečnou šanci ji vyhrát a vytvořit si tak vlastní knihu pro své miminko. I po letech si tak připomenete ty nejkrásnější chvíle s vaším dítětem.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Smart Press jsme si pro vás připravili soutěž o dva z deníčků.
Výherci si budou moci vybrat, kterou barvu fotodeníčku obdrží!

Stačí správně zodpovědět soutěžní otázku a mít štěstí při tipování.

 

Soutěžit o knihu Tvůj fotodeníček od těhotenství do tří let můžete
od 27. května do 9. června.

 

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko!  Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 fotodeníčky pro vaše miminka

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeTvůj fotodeníček od těhotenství do tří let

Tržilová, Jana Abelson

Smart Press, 2013

Napsat komentář