Změřte si a zlepšete svou emoční inteligenci!

inteligence
Devadesát procent nejúspěšnějších lidí má vysokou emoční inteligenci. Koeficient emoční inteligence (EQ) je dvakrát důležitější než IQ, chcete-li se dostat tam, kam si přejete. Můžete si dovolit to ignorovat?

V nakladatelství BizBooks vychází kniha dvou uznávaných autorů
s příznačným názvem Emoční inteligence.

 

Kniha obsahuje vyzkoušené a ověřené strategie, jak měřit a na základě tohoto měření zlepšit emoční inteligenci. Tyto strategie vám pomohou ke kvalitnějšímu osobnímu i pracovnímu životu.

Vůbec poprvé uveřejňují autoři v knize svůj revoluční program, který pomáhá lidem identifikovat jejich schopnosti emoční inteligence, zlepšovat je a díky tomu si ulehčit cestu za dosažením nejdůležitějších cílů.

Součástí knihy je kód ke světově nejoblíbenějšímu a nejprodávanějšímu on-line testu emoční inteligence, který vám řekne, jak je na tom váš EQ (kvocient emoční inteligence) nyní, co dělat, abyste jej ihned mohli začít zvyšovat, a také umožňuje kontrolu vašich pokroků.

 

Emoční inteligence

Vydalo nakladatelství BizBooks

Autoři: Travis Bradberry a Jean Greaves
Počet stran: 240
Formát: 145×205 mm
Vazba: brožovaná lepená
Vyšlo: 24.04.2013

 

Přečtěte si více o knize Emoční inteligence a prolistujte si ukázku

 

O autorech:

Travis Bradberry a Jean Greavesová jsou autoři bestsellerů a zakladatelé poradenské firmy TalentSmart®, která je největším poskytovatelem školení a testování v oblasti emoční inteligence na světě. Jejich knihy byly přeloženy do 28 jazyků a jsou dostupné čtenářům ve 150 zemích světa. Autoři přispívají do periodik jako Newsweek, BusinessWeek, Fortune nebo Forbes.

————————————————————————————-

Nakladatelství BizBooks přináší svým čtenářům knihy, které se zabývají aktuálními tématy, novými trendy v oblasti osobního a kariérního růstu, financí, byznysu a úspěchu v podnikání. Tyto knihy jsou zaměřeny především na studenty, manažery, top management společností a lidi s touhou po sebevzdělávání.

Knižní tituly tematicky pokrývají oblasti osobního rozvoje, obchodních a manažerských dovedností, prodeje a marketingu, financí a investování, personalistiky, účetnictví a daňové problematiky i obecné ekonomie.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeEmoční inteligence
+ nejpopulárnější on-line test emoční inteligence na světě!

Bradberry, Travis

BizBooks, 2013

Napsat komentář