V této nemocnici vás procházka růžovou zahradou rozhodně nečeká

noc_upiri
Hltáte příběhy o upírech, vlkodlacích a jiných nemrtvých sympaťácích? Nebojíte se vstoupit do nemocničního prostředí, kde se to záhadnými návštěvníky jen hemží?  Pak zcela jistě sáhněte po novince od nakladatelství Fantom Print. Díky kombinaci tajemna, ironie a černého humoru nebudete zklamáni! A nebude chybět ani špetka romantiky.

Jste vlkodlak, upír nebo zombie a jste zranění? Pak jste v naší Okresní nemocnici na správné adrese. Zdravotní sestřička Edie Spenceová je vám vždy ochotna pomoci a udělá pro vás téměř cokoliv.

Na první pohled je to obyčejná nemocnice, zasvěcení však vědí, že se v jejím nitru skrývá tajné oddělení Y4. Sem přicházejí smrtelně zraněné bytosti, aby se o ně postaraly sympatické a nebojácné sestřičky. Jednou z nich je právě Edie, která má kromě srdce na pravém místě také talent dostat se do problémů, které ji mohou stát život. A teď si k tomu připočtěte nezvedeného bratra, zubaté, drsné a neodolatelné pacienty a hlavně pana božského, který je… tak trochu mrtvý.

 

Ordinace v krvavé zahradě

Autorka Cassie Alexander ve své knize Noční směna dokázala promísit dvě ingredience, které na současné čtenáře zaručeně fungují: nemrtvé sympaťáky, jejichž posláním je roztřást něžnému pohlaví kolena, a nemocniční prostředí. Nemluvě o tom, že sestřičky jsou prostě sexy, takže úspěch série je zaručen i u drsnější poloviny lidstva. Knihám s Edie Spenceovou navíc nechybí nadhled, ironie a černý humor, což u podobného typu literatury nebývá zrovna pravidlem.

 

NOČNÍ SMĚNA

Nakladatel: FANTOM Print

Autor: Cassie Alexander

Originální název: Nightshifted

Formát: 145×205 mm
Vazba:
brožovaná
Počet stran:
224
ISBN:
978-80-7398-224-9

Přečtěte si více o knize Noční směna

 

O autorce:

Cassie Alexander

Tato americká autorka je zároveň vystudovanou zdravotní sestrou, což jejím knihám dodává punc reality.

V roce 2012 debutovala románem Noční směna, který  je první v sérii knih spojených postavou zdravotní sestry Edie Spenceové a tajné nemocnice Y4, která se specializuje na léčbu upírů, vlkodlaků a dalších monster. Série má zatím dva díly (kromě Noční směny ještě Moonshifted), další dva (Shapeshifted a Deadshifted) se ale chystají na rok 2013.

Cassie Alexanderová má ráda alchymii, krev a vědu – přesně v tomto pořadí.

(Info o autorce a foto: nakladatelství FANTOM Print)

—————————————————————————-

Nakladatelství FANTOM Print je jedno z největších českých nakladatelství specializujících se na fantasy, sci-fi a literární adaptace počítačových her.

 

 

 

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeNoční směna

Cassie - Alexander

Fantom Print, 2013

Napsat komentář