Vyhrajte román s příchutí mořské vody

dum-u-morskeho-boha-792234213
Slavný spisovatel se vydává do přímořského letoviska vyřešit místní záhadu. Vrací se utonulý chlapec z podsvětí, aby chránil své blízké?

Napínavý příběh s detektivními a fantaskními prvky se odehrává v přímořském letovisku zasutém v pobřežních skalách. Slavného spisovatele literatury faktu tam přivede práce na publikaci o skryté síle vody, neboť se snaží přijít na kloub místní záhadě. Právě před rokem tam nešťastnou náhodou utonul dospívající chlapec Ben, nicméně jedna z jeho kamarádek tvrdí, že právě on ji před několika měsíci zachránil, když jí samotné došly při plavání síly.

Spisovatel se seznámí s Benovou matkou, která působí, jako by se se ztrátou dítěte vyrovnala až příliš snadno. Pozvolna se mezi nimi rozvíjí milostný vztah. Zároveň spisovatel proniká i do osudů ostatních obyvatel odlehlého místa, které se kvůli ambicím místního bohatého podnikatele má vbrzku stát vyhlášeným turistickým centrem.

Ale najednou je všechno jinak – když moře ukáže svou sílu, vůli i záludnost. Poutavý děj čtenáře vtá­hne do světa velmi reálného, plného protikladů, ekologických i generačních rozporů, ale nevylučujícího ani existenci tajemných a nadpřirozených jevů.

 

Dům U Mořského boha

Autorka: Regína Andrásová

Vydalo nakladatelství Eroika

Počet stran: 212
ISBN: 978-80-87409-19-0
Vazba: brožovaná
Vydání: 05/2013

 

Knihu Dům U Mořského boha vydalo nakladatelství Eroika.
Ukázku z knihy si můžete přečíst zde.

 

O autorce

Regina Andrásová (nar. 1972) vystudovala Střední ekonomickou školu v Praze a pracuje v bance. Žije s rodinou nedaleko Prahy a vedle starosti o domácnosti patří k jejím zájmům mj. literatura a pěší turistika.

V roce 2008 jí vyšla románová prvotina pod názvem Bohyně z Eru a roku 2010 publikovala v nakladatelství Eroika román Korneliina válka.

 

 

Vyhrajte knihu Dům U Mořského boha!

Pokud vás kniha Dům U Mořského boha zaujala, máte nyní jedinečnou šanci vyhrát ji v naší soutěži, kterou jsme pro vás připravili ve spolupráci s nakladatelstvím Eroika.

Hned tři z vás po jejím ukončení obdrží po jednom výtisku, stačí jen správně odpovědět na soutěžní otázku a mít štěstí při tipování.

 

Soutěžit o knihu Dům U Mořského boha můžete
od 16. května do 29. května 2013

 

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko!  Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

 

Nakladatelství Eroika vydává prozaická díla současných ženských autorek.

V nabídce lze najít celé spektrum kvalitní beletrie psané ženami s důrazem na postavení ženy v současnosti. V knižní produkci jsou zastoupeny žánry a oblasti: humoristický román, psychologický román, erotika, detektivka, vzpomínková próza či feministicky zaměřená literatura. Vedle původní české beletrie vydává nakladatelství i kvalitní zahraniční literaturu.

Související soutěž

Soutěž o 3 romány Dům U Mořského boha

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeDům U Mořského boha

Regína Andrásová

Eroika, 2013

Napsat komentář