Co nejhoršího se může stát nevěstě?

celebrity
Co myslíte vy? Zcela učitě největší tragédií bude, když ji ženich nechá…

V nakladatelství Baronet vychází kniha Jane Costellové, která na toto téma vypráví příběh mladé Zoe.

Zoe nemůže vydržet soucitné pohledy přátel i rodiny a vypraví se do Ameriky jako au-pair. S dětmi to jde hladce, ale problémem je jejich svobodný otec Ryan, který je nejen příšerně sexy, ale také trošku podivínský. Snaze si ho získat moc nepomůže, když ho málem zastřelí šípem z luku, nebo předvede kalhotky jeho kolegům z práce.

 

obálka knihy Před svatbouPřed svatbou

Vydalo nakladatelství Baronet
Autorka
: Jane Costello
Žánr
: romány pro ženy
Počet stran: 408
Formát: 120 x 195
Vazba: vázaná
ISBN: 978-80-7384-672-5
Vyšlo: 24.4.2013

Přečtěte si více o knize Před svatbou

 

Ještě že má Zoe své zábavné kamarádky Trudie, Amber a Felicity, s jejichž typickým britským humorem se každá nesnáz záhy promění ve smích a veselí.
Podaří se jí tímto přístupem zdolat i nepřístupného Ryana a získat jeho srdce?

 

O  autorce:

Jane Costello dlouho pracovala jako novinářka v Liverpoolu. První román Bridesmaids (Družičky), který napsala na mateřské dovolené, se v roce stal  okamžitým bestsellerem. Další veleúspěšný titul The Nearly-Weds (Před svatbou) dokonce získal cenu jako romantická komedie roku 2010. Jane je autorkou pěti knih, které se všechny dostaly do žebříčku deseti nejprodávanějších románů v Británii. Přeloženy už byly do 16 jazyků.

Jane Costello se po rozvodu vrátila do rodného Liverpoolu, kde žije se svými dvěma syny Otisem a Lucasem, a s přítelem Markem. Pracuje na další knize a přitom píše do novin a časopisů jako je Marie Claire, Sunday Telegraph a Daily Mail.
(Info a foto autorky: nakladatelství Baronet)

 

——————————————————————————————

Nakladatelství Baronet a. s. již od roku 1993 předkládá svým čtenářům bohatý ediční záběr – každým rokem vydává kolem 100 nových titulů, do dnešního dne je to již více než 1800 knih. Významný podíl na edičním profilu nakladatelství tvoří romány určené zejména pro něžné pohlaví, avšak vydává knížky ze všech žánrových oblastí – od historického románu přes science fiction a fantasy až po militaria, detektivky i literaturu faktu. Tak, aby si v jeho edičním plánu mohl každý čtenář vybrat svou knihu.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePřed svatbou

Costello, Jane

Baronet, 2013

Napsat komentář