Jaké to je mít za manžela slavného zpěváka?

Poslední noc-500x500
Brooke svého muže vždy v jeho snech podporovala, ale když se z Juliana stane díky jedné show přes noc hvězda, není si jistá, jestli to, kam se jejich vztah posunul, doopravdy chce.

Lauren Weisberger: Poslední noc v Chateau Marmont

Brooke ráda četla bulvární plátek Last Night, zaměřený na drby o celebritách. Ale jenom do té doby, než se její manželství stalo hlavní zprávou týdne.

K oduševnělému a tajemnému Julianu Alterovi to Brooke přitahovalo od chvíle, kdy ho v jednom temném baru v East Village poprvé slyšela zpívat Hallelujah.

Teď, po pěti letech manželství, Brooke pendluje mezi dvěma zaměstnáními – jako odbornice na výživu v New York University Hospital a jako konzultantka na dívčí škole v Upper East Side, kde se dívky se stravovacími poruchami nekontrolovatelně cpou – aby manželovi pomohla splnit sen o tom, že prorazí v hudebním světě.

Když Julian po letech hraní v Manhattanských klubech a po těžké práci  stážisty v různých vydavatelstvích konečně podepíše smlouvu se Sony, začíná to vypadat dobře. I když mu nikdo neslibuje, že se jeho album vůbec někdy dostane do vysílání, Julian stejně tráví v nahrávacím studiu dlouhé hodiny.

To všechno se změní poté, kdy je Julian požádán, aby vystoupil v show Tonight s Jayem Lenem – a doslova přes noc je katapultován ke slávě. Téměř denně se naskýtají nové možnosti – nový značkový šatník, šňůra s Maroon 5, dokonce i vystoupení na Grammy.

Nově získaná sláva je napřed zábavná – kdo by nechtěl bydlet v hotelu Chateau Marmont nebo navštívit natáčení jednoho z nejoblíbenějších televizních pořadů? Přesto se ale zdá, že je Brookin sladký manžel – stejný muž, který neumí ovládat teplou vodu ve sprše a který nosí ponožky do postele – čím dál víc nepřítomný, a to i za těch vzácných večerů, kdy jsou doma spolu.

Když se zprávy o Brooke a Julianovi dostanou až na stránky bulvárních časopisů, začíná o správnosti svého manželství pochybovat, až je nakonec nucena najít kompromis mezi tím, co si myslí, že chce, a co skutečně potřebuje.

 

Od autorky světového bestselleru Ďábel nosí Pradu.

 

Poslední noc v Chateau Marmont

Autor: Weisberger, Lauren

Vazba: vázaná

Formát: 125  x 200 mm

Počet stran:  376

Cena: 299 Kč

ISBN: 978-80-7384-663-3

Knihu  Poslední noc v Chateau Marmont vydalo nakladatelství Baronet.

 

O autorce

Lauren Weisbergerová, narozená v roce 1977 v Pennsylvánii, je americká spisovatelka, autorka románu Ďábel nosí Pradu (The Devil Wears Prada), který byl i zfilmován. V roce 1999 ukončila studium na Cornell University. Téměř rok pracovala v populárním módním časopise Vogue jako asistentka Anny Wintour, uznávané i obávané šéfredaktorky tohoto módního časopisu. Od té doby napsala několik dalších románů, jejím nejnovější je Poslední noc v Château Marmont.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePoslední noc v Chateau Marmont

Weisberger, Lauren

Baronet

Jaké to je mít za manžela slavného zpěváka? - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. Iveta Pešková Ivča napsal:

    Romantika sice není úplně můj šálek kávy, líbí se mi ale obal této knihy – vidět jí někde v knihkupectví, myslím, že bych si jí do ruky asi určitě vzala.

    Tak mě napadá – díváte se v knihkupectvích na knihy (vezmete je do ruky, prolistujete) i jen podle přebalu, jak vás zaujme? Stalo se vám, že jste si nějakou koupili právě na základě obalu?

Napsat komentář