Začátek roku v knihovně ve znamení příjemných novinek

P1070763
Během měsíce ledna odstartuje v Masarykově veřejné knihovně Vsetín hned několik sympatických novinek.

I v reakci na zájem čtenářů a návštěvníků zavádíme od roku 2013 „rodinnou registraci“. Milovníci komiksů se mohou těšit na nový komiksový koutek v K klubu.

V únoru 2013 se také otevře v budově na Dolním náměstí nová dětská knihovna.

Rodinná registrace v knihovně spočívá v tom, že skupinu čtenářů se stejným trvalým bydlištěm „rodina“ – jedná se vždy o minimálně jednoho dospělého a k němu se přidává jedno a více dětí – zaplatí skupinový poplatek ve výši 150,- Kč. Více informací k této nové službě vám od ledna poskytnou pracovníci služeb knihovny a nejdete je i na webových stránkách a propagačních materiálech.

Comics club U mouchy CC – příznivci komiksů se mohou od ledna těšit na svůj komiksový koutek v K klubu, kde najdou zásobu komiksových knih, časopisů her, postaviček
a doplňků. CC U mouchy CC se slavnostně otevírá v pátek 18. ledna v 17.00 hodin
v K Klubu
(3. patro budovy na Dolním náměstí), nesmíte tam chybět.

Nová dětská knihovna v centrální budově na Dolním náměstí – jak již možná někteří z vás zaznamenali, připravuje se stěhování dětské a zvukové knihovny ve Vsetíně, Trávníkách do hlavní budovy na Dolním náměstí, k čemuž se přizpůsobují současné prostory. V únoru se těšíme na děti i jejich rodiče a blízké v nové knihovně. Do té doby se nemusejí obávat žádných změn či omezení. V případě přerušení provozu bude zohledněna doba pro vrácení knih a možnost prodloužení výpůjček.

Doporučení:
Share

Napsat komentář